Отговори
# 465
Днес нещо ме мързи да пиша. Отново успешен ден  Peace. Не се изкушавам от други храни за сега.
След приключване на диетата и аз си мисля, че удачен вариант е да плодувам поне 1 ден в седмицата и през другото време просто да не се тъпча. Но това си го обещавам всеки път, а на практика май не се получава  Banghead. Не успявам да се ограничавам. Искам сега да успея. Имам пълен гардероб с дрехи, а нося 3 панталона и 5-6 блузи. Просто нищо друго не ми става, а нямам и желание за нови покупки.

# 466
Чувствам се жива  thumbsup. Не знам дали има разлика от вчера, но съм добре.
Преди малко си правих цитронада, обожавам я. Приготвям я малко по мой си мързелив начин, но е прекрасна напитка. За лятото е супер разхлаждащ "коктейл".
Нямам търпение да отслабна и да нося хубави дрешки  Blush.
Успех на всички!

# 467
  • La casa de Mickey Mouse
Ох Pelagia същата работа, точно преди да забременея си смених изцяло гардероба, забременях, напълнях и част от дрехите останаха не обличани, за изминалите три години, си купих 3 чифта дънки и няколко блузки, не исках да си купувам дрехи, нямах желание, изглеждах ужасно каквото и да облека
в неделя се рових в гардероба да изкарам малко блузки с къс ръкав и попаднах на дънките с които бях на преглед когато ми казаха, че съм бременна, огледах ги огледах ги и реших да ги пробвам и познайте станаха ми без проблеми, най вероятно не са ми стоели точно така, но както и да е важното че съм с тях и се чувствам много много добре
за мен днес е 10 ден, от утре започва обратното броене
сноши сънувах че прегрешавам и то не с друго ами с козунак, а аз не обичам козунак, събудих се толкова разочарована от себе си, докато се усетя че е било само сън  hahaha

# 468
Аз много често, когато плодувам, сънувам, че ям разни неща и се събуждам много гузна  Confused.
Аз пък обожавам козунак и яйца, но точно на Великден. Не знам тази година как ще устискам Blush. Ако пък толкова ми се прииска, ще си хапна, пък после пак с начале  ooooh!.

# 469
коя схема за захранване спазваш, на първа страница има две, но в предишните теми има различни и съвсем се обърках и аз не знам вече как да се захраня

# 470
Мини, която и схема да избереш за захранване, няма да сбъркаш  Peace.
Лично аз до сега при плодуванията, не съм се придържала съм някаква стриктна схема на захранване. Просто постепенно се въвеждат различни зеленчуци и други храни. Хубаво е много да се внимава и с количествата. И най-важното, просто трябва да променим навиците си на хранене след приключване на плодуването и за хранването. На мен не ми се отдава особено и за това сега съм в това положение  #2gunfire

# 471
Преди малко си правих цитронада, обожавам я. Приготвям я малко по мой си мързелив начин, но е прекрасна напитка. За лятото е супер разхлаждащ "коктейл".

Може ли рецептата за мързеливата цитронада?  bouquet

# 472
С удоволствие  Grinning, но да не помислиш, че е кой знае какво  Wink.
Изтискваш сока на 1 лимон, по желание се подслажда (аз го харесвам чист, но понякога слагам малко мед, може и захар, но сега не е позволено  Wink), изсипва се в по-голяма чаша и се долива с вода. Може и бучки лед да си сложиш и така.
За лятото е супер Peace. Правя направо в бутилка и слагам в хладилника. Според вкуса, може да се направи с повече или с по-малко лимони. Почти не го подслаждам или много малко. Мъжете вкъщи също много го харесват.

# 473
Много благодаря, задължително ще се пробва. Още повече, че е лесно изпълнимо. Heart Eyes

# 474
пак аз с въпрос
обожавам лимони и сега съседа ми подари една торба от неговата градина, ако не си слагам мед в чая може ли да си направя лимони с мед
Pelagia аз само така я пия водата, че тук при тези градуси няма спасение

# 475
Здравейте, виждам, че сте се събрали страхотна компания. Аз също се включвам. Миналия месец правих 3 дни детоксикацията на Михайлов, след това 5 дни полодове и чай с мед, но но 4-ия ден захранване оплесках всичко. И все пак свалих 6кг, от които върнах само 2-3. Сега пак направих детокса и пак съм на плодове и чай, но още не съм решила колко време ще изкарам. Много се радвам, че ще имам компания.

# 476
Ей, супер, компанията се увеличава  smile3501.
Мини, според мен може, какъв е проблемът? Чувала съм, че някои го дават за подсилване на имунната система.
Да ти кажа честно аз много много не слагам мед в чая, но много обичам мед и си го хапвам просто така, с лъжицата направо. Не се ограничавам в някакви си количества. Има дни, в които мога и 10 лъжици  Embarassed да изям и такива, в които и грам не опитвам.
п.п. Мини, завиждам ти, че можеш да си береш портокали направо от дървото и че имаш цяла торба с лимони  beer това е цитронада

# 477
с удоволствие ще ти пратя, хвърляме ги, толкова са много, че няма какво да ги правим, добре, че плодувам иначе е направо кощунство, седят в кошници докато се развалят и после в коша, писна ми да правя фрешове
толкова ми е сладко вече, че аман, мечтая си за една пържола, ама скоро няма да е
утре смятам да се претегля и да дам отчет за първите 10 дни, знам че след това се сваля по малко, но си мисля че за оставащите 10 дни и при 10 дни захранване ще успея да сваля още 5кг, ако наистина стане ще съм най щастливия човек на света

# 478
Пожелавам успех на всички   bouquet!
Еstrea, сподели моля те за детоксикацията на Михайлов.

# 479
Ей, къде изчезнахте всички?
Вчера беше отново успешен ден Mr. Green. По едно време следобяд имах чувството, че ще полудея. Не бях гладна, но ми беше едно такова празно и нервно. Отидох до пазара, поразходих се и се оправих.
Въобще не ми пречи да готвя за домашните, дори ми доставя удоволствие. Установявам, че отделям повече време сега в кухнята, отколкото преди  Embarassed. Но умишлено не сядам на масата. Преди тренирах волята си и сядах с някой плод в чинията, но сега предпочитам по време на вечеря да се занимавам с бебчо. Общо взето вечерта ми е най-трудно, понеже мъжът ми го няма през деня. На обяд докато храня бебето, слагам и на баткото Mr. Green
Успешен плодов ден на всички и много минусчета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт