Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино

• 29 282
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Уф, пак сЪ издадуф- ма къде ти търпение у мене джанъм- аз се бързам- сичкото едновременно да става- чак се чудим как и дадох време до пролетта като го искам не утре, ам още сега #Crazy Значик имам напредък- поне време съм отпущила на момичето Hug Браво на мен  Joy Laughing Rolling Eyes Hug
hahaha hahaha hahaha hahaha

Таман доглеждам първата серия..много ма обостря(Зизуу Hug) таз' мома,то бива да се дърпаш ма чак  пък толкоз'...ми нереалистично  е бееее,он я цАлува, тя му посяга моля ви се Shocked Майкоуууу Анатемаааа, с камъни че я убием беее, кат' родопски катър без история че я затрием бееее #Cussing out
Освен туй ми направи вчИпитление че наш Сару много нагримиран Thinking Очите му направо изписани (веждите са си Ок Кръстоноски) ама очите .....и една гушка е пуснаааал, коремче се не види,ма поналял се е  Mr. Green Ма пак си е най - Арен Mr. Green

# 106
Есмерсита, що се жени за оназ руса мацка у Врабчето нашия newsm78 newsm78
и аз нещо не разбрах Sick Sick
Галке доколкото разбрах :Един  я изнасили,май е зет на Сару,и за да прикрият срама на момичето Сару се жени за нея.А врбка като разбра искаше май да му върне кутийката със листчетата но взе ,че падна на зад и си удари тиквата.Есмер веднага я закара във болница и така се подобриха .Ако нещо съм збъркала нека някой ме поправи Peace

# 107
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Опссссссссссс.... чекай и тукя да се запишем..  Joy Joy Joy Пък кога че си легам... ???? егати Joy Joy hahaha hahaha Требе Махмурлекя...  newsm78 ако некой дойде да ми го забъркя. , че не помним къде извърлих Мурат.. дома ли си е ?не е ли..??? незнам ... newsm78 #Crazy newsm78

# 108
Zizuuu лягай че почна да пишеш несвързано вече Joy Joy Joy
Утре сама че се чудиш какво аджеба си искала да кажеш Joy Joy
Бегай, сега е момента да спетнеш Гаргамел у Енибащанско синьо или у Врабчо зелено hahaha hahaha Докат' силата е с теб тая вечер,нападааааай Joy Joy

Лека нощ!

# 109
  • Варна
Бризче ,къде го гледаш новия филм Аeni Bastan newsm78,
че в ЮТубата намирам само първа серия Rolling Eyes

ми тя само първа е излязла, душко. Иначе го гледам в севънлоада и в това сайтче

http://www.dizikalite.com/yeni-bastan-1-bolum-full-30-kasim-izle.html

# 110
И аз да се запиша и тука.Зизу,ше си легнем ,от сън спомени няма,ама след пийване се налага да си легнем.Мурат ли е изчезнал,леле....ама аз съвсем забравих за Юмит,тичам,тичам да видя къде е.
Айде дами лека нощ и новата седмица да ви бъде прекрасна.

# 111
Здравейте момичета  bouquet
Тръшна ме тежък грип и не мога още да се помръдна от леглото. ooooh!
Гледам и Вие сте имали малко главоболия. newsm78
До сега четох, четох, четох и не можах да стигна до извода, защо трябва да има такава опция?
Като НЕ харесваш Сарухан Хюнел, просто подминаваш темата като пътен знак и това е ! Какъв е смисъла да влизаш и да даваш мнение, което и без това не ти е искано !?
Цялата тази тупурдия само спам, няма смисъл.
Бг Папа, има ли тема в която да не си се присмял, да не си се показал колко знаеш, да си казал нещо положително?
Тук сме за да се забавляваме, а не да спорим за безмислени неща. Naughty

Сънче, още ли си болничка  newsm78...и да трябва да търпиш и претенциите на на тоз чиляк  ooooh!...е, не , не знаех, че и в ругите теми се разхожда да дава акъл как да живееем и пишем...
 А това тук позволено ли е...да обикаля и обижда  newsm78 newsm78

# 112
Zizuuu лягай че почна да пишеш несвързано вече Joy Joy Joy
Утре сама че се чудиш какво аджеба си искала да кажеш Joy Joy
Бегай, сега е момента да спетнеш Гаргамел у Енибащанско синьо или у Врабчо зелено hahaha hahaha Докат' силата е с теб тая вечер,нападааааай Joy Joy

Лека нощ!

Гаргамел заспа докъде пишем тукя... пак изпуснах момента.. голема съм тояга .. бичи дърва та знае ли се.....И сега к'во че си легам ??? саминка ... за кво Писах ами си Не легнах...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 113
  • Варна
Опссссссссссс.... чекай и тукя да се запишем..  Joy Joy Joy Пък кога че си легам... ???? егати Joy Joy hahaha hahaha Требе Махмурлекя...  newsm78 ако некой дойде да ми го забъркя. , че не помним къде извърлих Мурат.. дома ли си е ?не е ли..??? незнам ... newsm78 #Crazy newsm78

зизка, ма той Муратчо тукя при мене, не му се тормози, бърка некви чайове- горчилки, па аз надигам чешката с ичкия и он се сАрди ама че глАтнем и от тез Отрови къде ги бърка- белким се опрайм, че утре съм на бачкане newsm78

# 114
 bowuuМерси Бризче,ама да попитам newsm78,само по една серия ли ще давът на седмица newsm78
И да споделя ,колко много ми хареса Сару във Врабчето,найстина са го нагласили добре,чак ме хваща яд на мойта козметичка и мисля да й покажа какви вежди искам hahaha hahaha
Ама нали нашичкия бизнесмен си има собствен салон за красота hahaha

# 115

зизка, ма той Муратчо тукя при мене, не му се тормози, бърка некви чайове- горчилки, па аз надигам чешката с ичкия и он се сАрди ама че глАтнем и от тез Отрови къде ги бърка- белким се опрайм, че утре съм на бачкане newsm78
Опс и ко тана.. аз не бех ли у вазекя... кой по пиян май ти се сака Муратя у вазекя... Нямааааа  hahaha той въри с мене .. ако аз съм някъде той е с мен ... само требва да реша първо аз къде съм Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 116
http://www.dizikalite.com/serce-2-bolum-izle.html

Ох гледайте тука от 16.22 нататък-не без нощница ами без срце останах Shocked Blush От френски вдявам колкото и от турски, ма пак се препотих Blush Майкоууу как го прави това беее,и с туй зеленото...бонбоон

# 117
  • Варна

Опс и ко тана.. аз не бех ли у вазекя... кой по пиян май ти се сака Муратя у вазекя... Нямааааа  hahaha той въри с мене .. ако аз съм някъде той е с мен ... само требва да реша първо аз къде съм Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ейййййй ма много си се натоварила, джанъм - ми нали си дома- у назе на четвъртийот етаж #Crazy

# 118

ейййййй ма много си се натоварила, джанъм - ми нали си дома- у назе на четвъртийот етаж #Crazy

душо натоварването е взаимно да ти кажа .. реших аз след няколко ракиджоски...  #Crazy Май верно съм У вас ама да ти кажа ти незнаеш щото аз не съм ти казала...  bouquet И в случая аз само да питам  "декя е Гаргамеля бре???? Нещо нема връзки .. един У Варна друг У София нема кой да съблика... newsm78 newsm78 #Crazy newsm78 #Crazy newsm78 И некой ако ми каже що още съм  стъпила на enter отгоре незнам... ??Изгонете ме бре да спимм.. МОля ви се бре Sad Cry Sad Praynig Praynig

# 119
  • Варна
bowuuМерси Бризче,ама да попитам newsm78,само по една серия ли ще давът на седмица newsm78
И да споделя ,колко много ми хареса Сару във Врабчето,найстина са го нагласили добре,чак ме хваща яд на мойта козметичка и мисля да й покажа какви вежди искам hahaha hahaha
Ама нали нашичкия бизнесмен си има собствен салон за красота hahaha

само по една, само в понеделник-за сега- тамън да има време Алинка да ги превежда smile3503 дано се съгласи  newsm17 newsm12 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт