Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино

• 29 236
  • 735
  •   1
Отговори
# 630

Hug Hug Hug
A от Врабчето Blush Случайно ако имаш линк Blush

# 631
 morski_briz   bouquet

# 632
http://www.youtube.com/watch?v=D6zBCoWsMXU&feature=PlayList& … E692C&index=0 ot 3.57 натам
какво си хортуват,и защо таа патка го цапардоса newsm78
Алиии мнооого съм любопитна Blush Blush

# 633
  • Варна

ами аз бях давала сайта от който тегля обаче той не винаги е нормален я провери как е сега
http://7nup.net/attsearch/bolahenk/mp3/page/1

при мен май няма звук, но не зная дали не е от лаптопа ми- като щракнеш върху мелодията трябва да я чуваш. На втора или трета стр. е Сердчето

# 634
искам само да кажа,че ме улеснявате доста,като ми посочвате кой момент (диалог) да преведа  bouquet

Али, златна си, мила Hug Hug
 Сърдечно ти благодаря за преводите   bouquet  bouquet

Бризче, води я във Варна, и аз искам да черпя Али  bowuu bowuu
мила,като му дойде времето ще искам координати да се видим  bouquet

тя само да каже"Айде готова съм да тръгна!" И смятай...нито времето нито природните стихии, нищо нема да ме спре- веднагически тръгвам да я взема!!!!!! newsm03 newsm44
Али а какво казва баща му?Говори едно благо  благо и авторитетно?

бащата е много силна личност искам да кажа много мъдър,казва точната дума точно,където трябва много силни изрази и поучителни

# 635
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Говорим за Йенибащана....там у последната част ...Мурат кат се яви на оная женената тетка на вратата....оная кат го виде ...  ...  неква се притесни па май и той....па яз съм се разтревожила ...да не би Муратя да се залИби с таз женената абла....
Зизка ако не те притеснявам кажими ,къде е таз последната час newsm78
от два часа рова и немога да намеря Rolling Eyes
Съобщение от Каспър За Каспър....последната седма част от втората серия....то трета нема...влизай у ТУБА...и че киризиш мойте терзания.... hahaha hahaha hahaha

# 636
http://www.youtube.com/watch?v=gltmM4jgVSk&feature=related

Коя е тази песен,знам че е от Мелодията,ма откъде да я гепя Blush

Ооооо Ваше Светличество Зизууууу Hug Ти нямаш ли среща тая вечер? С чичо Джак(без Сарухански коктейлис портокалов сок...Анатема Naughty)?? Mr. Green
  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 637
http://www.youtube.com/watch?v=D6zBCoWsMXU&feature=PlayList& … E692C&index=0 ot 3.57 натам
какво си хортуват,и защо таа патка го цапардоса newsm78
Алиии мнооого съм любопитна Blush Blush
Доу и подарява кутията,като казва,че в нея е любовта му,но тя след дълги колебания решава да върне подаръка без да го отвори.Захвърля му кутията,като казва,че не иска нито него,нито любовта му.На излизане пак я предупреждава да не превишава дозата на ден само по едно.В кутията има шише с капсули,а в тях любовни бележки ,ето някои:
,,В мига,когато докоснах устните ти...разбрах...мога да живея единствено в дъха ти"
,,Серче,в шепата си усещам трептящото(пърхащото) ти сърце и аз ти поднесох моето...чуваш ли го..."
,,Смъртта...само,тогава ще свърши любовта...,но не забравяй ние ще умрем заедно"

# 638
Чили ,така добре ли е или искаш дума по дума newsm78  bouquet

# 639
Чили ,така добре ли е или искаш дума по дума newsm78  bouquet
Я я мани ...мнооси е добре...са па екстри....  bouquet  bouquet Hug Hug

Айде лека и от мене....!!! Отивам да се пробам да чистим пайжини.... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 640
ПЛЬОС....тукя..!!! Добър ден Йенибащанки(ци)...!!  Hug Hug Hug
Желая Ви един уютен ден...в този студ... cold..

# 641
Добър ден и от мен,ние си имаме вече сняг Nature Snowman

# 642
Добър ден , дами, как сте днес ?  smile3525 sun
Само ние ли си нямаме сняг  smile3518

Али ,сега като чета и си мисля,че трябва да и признаем на каката,че в любовните сцени много я бива - много хубави диалози пише и интересни, НЕклиширани ....

Бризчее, страшна си , еййй .... Аз щях да пиша Мехмет ,ама си признавам,че така и не му запомних истинското име ....  smile3506

# 643
Добър ден , дами, как сте днес ?  smile3525 sun
Само ние ли си нямаме сняг  smile3518

Али ,сега като чета и си мисля,че трябва да и признаем на каката,че в любовните сцени много я бива - много хубави диалози пише и интересни, НЕклиширани ....

Бризчее, страшна си , еййй .... Аз щях да пиша Мехмет ,ама си признавам,че така и не му запомних истинското име ....  smile3506
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532Tонкаааа, че те бракуваме за него ...па ти не му знайш името.... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo....ма то верно...сватбята не е повод за запознанство.....а яле па тия неща дет ги отричаш.... Joy Joy

# 644
Чили ,така добре ли е или искаш дума по дума newsm78  bouquet
Я я мани ...мнооси е добре...са па екстри....  bouquet  bouquet Hug Hug

Айде лека и от мене....!!! Отивам да се пробам да чистим пайжини.... hahaha hahaha hahaha hahaha

Екстра е Али,чак пък дума по дума, е ако е некой супер диалог,разбира се,ма чак толко не държим Hug
Благодарско мила Hug  bouquet Напра'онезнам как че ти се реванширам Blush

Зизуууу на'раних дзвера...ма много гладен маааа,ти съвсем си му опущила края Joy Joy Обра ли пайджинките hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт