Къде в Бургас - 21

• 82 347
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
В Fashion House, на Александровска м/у улиците Самуил и Македония, цените са около 200лв.

# 151
Къде в центъра продават дрян?

# 152
  • Бургас
Виж на Краснодар и до Стоматологията - там често има възрастни жени, които продават такива неща.

# 153
А някой да е виждал одрински кори за баница?  Hug

Мда, в Лозенград  Laughing Тук няма  Peace

И във Варна също,но исках мързеливата,че в този студ не ми се ходи толкова далеч.  Grinning

# 154
  • у нас
А някой да е виждал одрински кори за баница?  Hug

Мда, в Лозенград  Laughing Тук няма  Peace

И във Варна също,но исках мързеливата,че в този студ не ми се ходи толкова далеч.  Grinning

Във Варна колко струват и колко листа са?

# 155
Не знам. Сега е много късно,но утре ще питам и после ще ти кажа.  Peace

# 156
Трябва да сменя цип на кожено яке - естествена кожа. Да ми препоръчате ателие/шивач? Благодаря предварително.

# 157
И аз с въпрос за елхите обаче не точно такива.

Къде са местата където продават дръвчета бор или ела, от тези отсечените на стойка. На Младост ги видях вчера, много са ми малки  Joy

на ъгъла до Сиропиталището  Peace Вчера ги видях. Днес бях на Краснодар нямаше елхи.

Вчера видях и пред Кауфланд да продават елхи на стойка.

# 158
Трябва да сменя цип на кожено яке - естествена кожа. Да ми препоръчате ателие/шивач? Благодаря предварително.

Съвсем скоро и аз търсих, ето какво ми препоръчаха момичетата от темата:

1. "На Оборище има кожар, който работи много добре, но не знам на кой номер е. От Кирил и Методии завиваш на ляво по оборище и на 50 метра в дясно има табела"

"И аз си мислех да пиша за този кожухар, но само ципове съм сменяла . На ул. "Оборище" срещу № 80 се намира, между ул."К.и Методий" и ул."Гурко". Шие кожени палта, виждала съм да прави проба на дреха. Сигурно и поправя"

2. "Имаше едно ателие, намиращо се в блока до подлеза на зала Младост(от другата му страна), но дали все още съществува и дали работят добре"

"За съществуването-съществуват, ама отзиви.... , мъжът ми сменя там цип на кожено яке"

Дано ти свърши работа Peace!

# 159

В Меден рудник, срещу първата спирка, има едно ателие, специализирано за ципове - могат да ти сменят само подвижната металната джаджа, без да се разпаря целия цип (ако разбира се проблемът е, че ципът не може да закопчава). Занимават се и с пълната смяна на всякакви ципове на кожени якета, чанти и т.н., като при тях имат в наличност голям избор на ципове.

# 160
   как съм я изпуснала тази тема, я да се запиша.

# 161
  • у нас

Диагонал на Краснодар има кожухар. На ул. Калоян.  Peace

# 162
Влагоуловител знаете ли от къде да си купя?
Някой да е взимал скоро от Метро?Цена?
Мерси предварително Hug

# 163
  • Бургас
За яке от естествена кожа,ателието,което е на оборище.

# 164
  • у нас
Влагоуловител знаете ли от къде да си купя?
Някой да е взимал скоро от Метро?Цена?
Мерси предварително Hug

има в Практикер, Кауфланд, Карфур. Става дума за влагоуловител Церезит с таблети.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт