Къде в Бургас - 21

• 82 331
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
И аз с въпрос за елхите обаче не точно такива.

Къде са местата където продават дръвчета бор или ела, от тези отсечените на стойка. На Младост ги видях вчера, много са ми малки  Joy
На пазара на Краснодар вчера имаше около 1,60-1,80 метра но цена не видях Peace

Много посни били, други предположения....  newsm78

# 136
Момичета, къде в Бургас мога да намеря хубав гараж-играчка. Малкият си поръча на Дядо Коледа пък сега аз трябва да обикалям и да търся. Вчера гледах един в Хиполенд, но беше много зле. Моля ви помагайте.

# 137
  • Бургас
Гаражи на Метро  Peace

# 138
Благодаря ти. Трябва явно да прескоча до там.

# 139
  • у нас
И аз с въпрос за елхите обаче не точно такива.

Къде са местата където продават дръвчета бор или ела, от тези отсечените на стойка. На Младост ги видях вчера, много са ми малки  Joy

на ъгъла до Сиропиталището  Peace Вчера ги видях. Днес бях на Краснодар нямаше елхи.

# 140
  • Бургас
Синара, благодаря,  Hug

Благодаря ти. Трябва явно да прескоча до там.

Между другото Метро вече е денонощен магазин, така че има време да прескочиш и до там  Joy

# 141
Да сте виждали някъде на изгодна цена сладоледената фабрикиа на PlayDoh.  newsm78   bouquet

# 142
А някой да е виждал одрински кори за баница?  Hug

# 143
  • Бургас
някой знае ли къде продават черна боя за дрехи или ателие, където да боядисват дрехи, не става въпрос за кожа, а за плат

# 144
някой знае ли къде продават черна боя за дрехи или ателие, където да боядисват дрехи, не става въпрос за кожа, а за плат
Аз съм боядисвала дрехи в химическото на Булаир, но беше преди 4-5 години. А дали изобщо продават боя за дрехи незнам.

# 145
  • Burgas
Боя за дрехи продават по уличката до тоалетните на центъра,нали 2 магазинчета за ципове и копчета,там преди година някъде една приятелка беше купила.

# 146
  • Бургас
А оттам си взех боя, но не съм доволна - малко на петна станаха нещата, много пускат и като се сушат винаги избеляват от страната, където идва светлината, без значение дали е пряка или не  Tired Но пък от интернет си поръчах малко по-скъпа боя на Marabu, с която директно в пералнята се боядисва без да се цапа нищо - цветът стана разкошен, не пуска и не избелява  Peace Сега пак ще си купувам, че милото не щяло бели потници  Mr. Green

# 147
  • у нас
А някой да е виждал одрински кори за баница?  Hug

Мда, в Лозенград  Laughing Тук няма  Peace

# 148
Търся мъжко палто, като за костюм. Някоя има ли идея за цени и магазини  Rolling Eyes

# 149
  • Бургас
В магазина на Теодор - намира се на Фердинандова и в мола има много хубави. Не знам за цени

Общи условия

Активация на акаунт