Къде в Бургас - 21

• 82 291
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
И втори въпрос - колко струва кола с дистанционно и къде има евтини.
В Престижа на 2-рия етаж има много голям избор, не обърнах внимание на цените.

# 76
  • Бургас/Пз
Нямам възможност да отида нито до Метро, нито до Карфур, да зане някой някъде по в областта на Братя Миладинови или центъра да има Марципан???

# 77
  • Бургас
От къде да купя марципан?Казват,че в Метро има,ама май в бургаското Метро няма Crossing Arms
Аз точно от бургаското Метро съм купувала и марципан, и сладкарски бои и шрифтове, гледах наскоро че и шоколадов кувертюр имаше, но бяха на много странно място - някъде в частта с бебешките и диетични храни.

# 78
Кукли за куклен театър има в магазинчето за дървени играчки на Богориди. Намира се от другата страна на магазинчето на Колев и Колев. Там има и големи и малки и по цял комплект от дадена приказка. Много са красиви

# 79
  • Бургас
търся да си купя  вертикална ,дървена, сгъваема/като хармоника/сушилня за дрехи.Някой да се сеща да е видял някъде подобно нещо?

Вчера точно по такъв се загледах и се зачудих , че още съществуват  Laughing на Улица "Цариградска" /номерът не знам/ улицата се намира  като се отива от Операта към Краснодар....има голям магазин за дом. потреби - "При Сам" или нещо подобно беше.....две магазинчета след него има малко такова за дом. потреби. Та точно там го гледах, даже е изкаран сушилника навън за реклама. Струваше около 15 лева.

Пердета , ушити и с перделъци, готови за закачане съм купувала от магазина на ъгъла на ул.Цар СИмеон /бивша Републиканска/ с ул. Есперанто. В близост до Математическата гимназия. Оскъпяването за тази екстра беше п 1 лев на метър.

# 80
Благодаря за бързия отговор!  bouquet

# 81
  • Бургас
Търся добър обущар в центъра или Лазур!!!

helpuu

# 82
Момичета искам да попитам нещо.На Нг ако отида в Бургас ще си намеря ли места,примерно в някоя кръчма без предварителна резервация или с куверт.И в диксотеките?

# 83
  • Бургас
Момичета искам да попитам нещо.На Нг ако отида в Бургас ще си намеря ли места,примерно в някоя кръчма без предварителна резервация или с куверт.И в диксотеките?
Силно ме съмнява да намериш нещо. Дори и сега, дори и с куверт, ще се затрудниш.

# 84
  • Бургас
Хубави метални иноксови пръстени  за салфетки гледах вчера в Мола в магазините за домашни потреби.видяха ми се скъпички,но били дизайнерски.Така поне ми обясни продавачката.

# 85
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА
НЯКОЙ МАЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ ОТ КЪДЕ МОГА ДА СИ КУПЯ КОЖЕНО ЯКЕ-ЗИМНО НА ПО ИЗГОДНА ЦЕНА

# 86
  • Бургас
Търся добър обущар в центъра или Лазур!!!

helpuu
на ул. Асен Златаров, до Турското консулство!  Peace

# 87
  • Бургас
LaDiDa благодаря   bouquet

# 88
  • Бургас
Здравейте момичета, препоръчайте ми свестен шивач в Бургас - за мъжко палто.

# 89
От къде мога да купя несесер за маникюр?
Освен от малките парфюмерийки, където са китайски произведения, къде мога да намеря нещо по-качествено?
В малкото магазинче на Солинген в пресечката на Богориди дали има? И някъде другаде???

Общи условия

Активация на акаунт