Къде в Бургас - 21

• 82 315
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Ирина, точно при обущаря зад Турското консулство съм носила обувки за разширяване.

Аз ходя от години при него и съм много доволна, но чифт обувките които ми разшири, едната е точно, другата хлопа, т.е. не стават за носене.

# 106
  • Бургас
Някой знае ли откъде мога да купя детска музикална книжка "МЕДЕНИ ПЕСНИЧКИ" - наиздател "Егмонт"?

В книжарница "Интелект" до Била, в Славейков!

И ние вече имаме заявка за подарък-замък с принцеса и принц.  :

Мисля, че има в Метро.

# 107
Някой знае ли откъде мога да купя детска музикална книжка "МЕДЕНИ ПЕСНИЧКИ" - наиздател "Егмонт"?

В книжарница "Интелект" до Била, в Славейков!

И ние вече имаме заявка за подарък-замък с принцеса и принц.  :

Мисля, че има в Метро.
Миленика, благодаря много, утре отивам да купувам, че вече вкъщи не се издържа!

# 108
  • Бургас

Аз пък да питам виждали ли сте стъклена топка, от онези дето като ги раздрусаш и почва сняг да вали вътре (как го обясних ooooh!). Аз намерих една, обаче механизирана с пеене и валене, струваше към 25 лв. На мен ми трябва по-обикновена и до 15 лв.

Във фотото в Пикадили има такива топки, даже може да си сложиш и снимка вътре. По спомен цената  май беше под 20лв newsm78

# 109
Къде да си търся дамско палто - вълнено и как са цените им?
Гледах на сайта на Kensol  http://www.messalina.bg/ и на Росита http://www.rosita.bg/index.php?p=8&m=320&lang=1&cate … ry=390&pc=390 поне видях моделите, цените им не са ясни, но дайте и други насоки, че в студа не ми се обикаля.

# 110
  • Бургас
Къде да си търся дамско палто - вълнено и как са цените им?
Гледах на сайта на Kensol  http://www.messalina.bg/ и на Росита http://www.rosita.bg/index.php?p=8&m=320&lang=1&cate … ry=390&pc=390 поне видях моделите, цените им не са ясни, но дайте и други насоки, че в студа не ми се обикаля.

В Мол-а има няколко магазина на хубави марки , но цените им са съответно около и над 150-200 лева, предполагам и на гореизоброените марки са с аналогични цени .
Инак в по "квартални"измерения , визирам примерно района около  Младост - ок 80 лева е нормална цена

# 111
  • Бургас
Момичета,благодаря Ви относно съветите,къде да си занеса ботушите за разширяване,ами днес ги смених за друг цвят и единномер по-голяма,та мирясах.
Да Ви съобщя,че в баумакса всички коледни украси са намалени с 50процента,това намаление е от днес,случайно бях там,купихме си коледна елха от 70лв на 35 намалена и много играчки и сувенири за празника.

# 112
  • Бургас
Ние ходихме до Карфур за елха,всичко е изкупено... тъй че ако някой се е запътил затам с тази цел ,по-добре да се пренасочи за някъде другъде.
Ирина още утре ще идем до Баумакса,мерси за инфото  Hug

# 113
Аз имам малко странен въпрос , надявам се да не се погледне с лошо око на него.

Продават ли се още някъде цигари без бандерол (контрабандни най-вероятно)

Преди продаваха между "Мая"-та и "Калина"-та , сега не знам.

# 114
Къде в Бургас има магазин с бебешки колички Чико.
В смисъл - не да поръчам по каталог, а да ги разгледам, т.е да ги имат в наличност?

# 115
  • Бургас
Къде в Бургас продават живи елхички? За баумакс знам, някъде другаде?

# 116
  • Бургас
Къде в Бургас продават живи елхички? За баумакс знам, някъде другаде?
Бриколажа

# 117
  • Бургас
В смисъл - не да поръчам по каталог, а да ги разгледам, т.е да ги имат в наличност?

За колички Чико,в повечето магазини поръчват по каталог,нещо,като си хареса клиента.Иначе има по две три най много.Разгледайте магазина,който е срещу механотехникума,Синди се казва.

# 118
  • Бургас

Полием, на Богориди!  Peace

# 119
А днес дали работи някои от офисите на "Дигитал" ? Че точно дне ми се копират едни неща.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт