Къде в Бургас - 21

• 82 354
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Влагоуловител знаете ли от къде да си купя?
Някой да е взимал скоро от Метро?Цена?
Мерси предварително Hug

има в Практикер, Кауфланд, Карфур. Става дума за влагоуловител Церезит с таблети.  Peace
Вършат ли работа или всичко е само реклама? newsm78

# 166
  • Бургас
За тях имам само лоши отзиви - в смисъл не вършат особено работа  Rolling Eyes Аз в момента съм взела "назаем" от познати обезвлажнител, ама от големите, дето са към 300лв - ами няма да казвам колко вода ми събира на ден  Sick А в чудо се видях тези дни с конденза, който не само по дограмата се събираше и течеше, но и целите ми стени бяха мокри и с вадички  ooooh! Сега вече се ядва и се надявам след седмица да е изсмукал всичко  Praynig

# 167
Мамчета, спешно ми трябва топка хоп-хоп (или kangaroo) - това са онези топки за скачане, с две уши отгоре - като тези:
http://www.vvcompany.com/go.idecs?i=1982
http://maximamarket.com/index.php?R=37&P=&V=&PRODUCT=224

Знаете ли къде в Бургас продават такива? Praynig

# 168
Миленика, имаш една черпня от мен  Heart Eyes
Благодаря ти много  Hug
  bouquet

# 169
Мамчета, спешно ми трябва топка хоп-хоп (или kangaroo) - това са онези топки за скачане, с две уши отгоре

Ако е същата имаше във Вегата /зад Новата поща/ http://www.vegatoys.com/index.php?area=toys&task=view&id=3804

# 170
За тях имам само лоши отзиви - в смисъл не вършат особено работа  Rolling Eyes Аз в момента съм взела "назаем" от познати обезвлажнител, ама от големите, дето са към 300лв - ами няма да казвам колко вода ми събира на ден  Sick А в чудо се видях тези дни с конденза, който не само по дограмата се събираше и течеше, но и целите ми стени бяха мокри и с вадички  ooooh! Сега вече се ядва и се надявам след седмица да е изсмукал всичко  Praynig

Церазита наистина не върши никаква работа. Ние имаме от една година от електрическите, взехме го от Практикер. Аз лично съм много доволна. Преди все някъде избиваше мухал, за конденза да не говорим, а и сме в нова кооперация, та влагата е повече. Кофтито е, че есен - зима работи постоянно и вдига разхода за ел. енергия с около 30лв. на месец, но предпочитам така от колкото мухал и конденз ooooh!

# 171
Лаленце,
същият вид е, но на мен ми трябва по-голяма - с диаметър поне 50 см, а най-добре 60, да издържа до 50 кг (като на линковете по-горе). Ще проверя все пак дали нямат различни размери, мерси!  bouquet

# 172
   Момичета, някой виждал ли е вече живи елхички в Бургас за Коледа ?
  Благодаря предварително.

# 173
И аз питам за елхички newsm78?

# 174
  • Бургас
Елхи/борчета - на Младост, на ъгъла до Сиропиталището, и може би Краснодар.

Миленика, имаш една черпня от мен  Heart Eyes
Благодаря ти много  Hug

Wink

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 22:34 от Миленика

# 175
  • у нас
За тях имам само лоши отзиви - в смисъл не вършат особено работа  Rolling Eyes Аз в момента съм взела "назаем" от познати обезвлажнител, ама от големите, дето са към 300лв - ами няма да казвам колко вода ми събира на ден  Sick А в чудо се видях тези дни с конденза, който не само по дограмата се събираше и течеше, но и целите ми стени бяха мокри и с вадички  ooooh! Сега вече се ядва и се надявам след седмица да е изсмукал всичко  Praynig

аз пък съм доволна. Още след час от както съм сложила таблетата се е събрала вода. И другото изчезна ми мухала от гардеробите  Peace

# 176
Благодаря на всички за отговорите, страхотни сте, момичета!
Ще посетя този на Оборище, защото ми е най-близо, а и както виждам, най-много отзиви има за него.
Още веднъж благодаря ви Simple Smile

# 177
  • Бургас
И аз питам за елхички newsm78?
Вчера видях пред Кауфланд Peace

# 178
  • Бургас
знаете ли магазин, където продават  анцуг за момче 8-10г., но де е или само долнище или ако е комплект, горнището да е като блуза, т.е без цип

# 179
Гледам едни брошури тук, МЕТРО щяло да работи денонощно вече?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт