Колко мобилни телефона притежавате персонално?

• 6 799
  • 142
  •   1
Отговори
# 45
И аз отговарям на два номера.
Бояна може да се направи една разбивка. Когато някой те пита за номера съответно му даваш номера на мобилния оператор който ползва човека. Съответно ако речем, че днес ми звъннат 10 човека, каква е разликата дали ще отговоря от единия апарат на 10-те обаждания или на 5 от единия и 5 от другия  Mr. Green
Горе-долу май такава е логиката. А лично аз доста си смъкнах сметките по този начин.

# 46
Един. Отказвам служебни телефони. Старите апарати ги давам на някой, който има нужда от тях ако работят, а неработещите стават играчка за детето.
И на мен ми е чудно как издържат хората, които отговарят на повече от един номер. Почти не познавам такива, за да ги попитам лично.

Познаваш, ма шери Mr. Green
Не знаех Embarassed Как издържаш?

С инат. Grinning

# 47
  • София
Използвам само един мобилен телефон. Всъщност въобще не обичам да говоря по телефона, постоянно го губя някъде, забравям да го заредя и т.н.  Rolling Eyes С две думи - един ми стига.... Joy Старите ни телефони или сме ги дали на някои или дъщеря ми си  играе с тях т.е. ги е унищожила.

# 48
  • София
И аз отговарям на два номера.
Бояна може да се направи една разбивка. Когато някой те пита за номера съответно му даваш номера на мобилния оператор който ползва човека. Съответно ако речем, че днес ми звъннат 10 човека, каква е разликата дали ще отговоря от единия апарат на 10-те обаждания или на 5 от единия и 5 от другия  Mr. Green
Горе-долу май такава е логиката. А лично аз доста си смъкнах сметките по този начин.
Е, ако отговаряш на по 5 обаждания наистина е все едно, но аз ще загубя един от двата апарата още през първия ден. Мотива със сметките ми изясни картината, за която не ми достагише въображение. Embarassed Ужасявах се от идеята за повече телефони, защото преди единственият ми телефон не спираше да звъни и не можах да си представя, че някой може да понесе два телефона да му звънят непрестанно.

# 49
Аз имам 3, съпругът ми има един - с двойна карта обаче. Моите: 1 служебен, 1 за връзка с мъжа ми и 1 за света  Mr. Green - обикновенно на единия му е паднала винаги батерията. Резервни в шкафче нямам...

# 50
Това за 5-те обаждания го казах чисто хипотетично.
Иначе за сметката си е така. Когато бях само с 1 телефон не ми мърдаха 70-80 лв. сметка, понеже от него звъниш и на други мобилни оператори и сметката набъбва.
А с 2 телефона(съответно карти) на които разполагаш примерно на всеки един с по 500 безплатни мин. към 10 номера , минутите си стават 1000, което си е според мен доста добре, а сега има и някакви промоции при преподписване на договор и дават още минути.
Съответно в момента заедно с таксите + това което съм навъртяла странично плащам към 45- 50 лв общо за двата.
За мен това си е много добре, ето например интернета се покрива от разликата  Laughing
А към 1-ния оператор в тези 10 номера към , които имам минути мога да включа и един стационарен в рамките на Европа и мога да си бъбря с милата ми сестричка, колкото ми душа иска  Party

# 51
                          Страшно миличко е, че за четири страници никой не ми направи забележка за грешките в заглавието, в анкетата и в първия пост. Копирала съм един и същ грешен текст  Blush.
                          Определено ви подцених, трябваше да сложа опции 1-10 телефона поотделно и за над 10. Но моля ви не ги давайте за игра на малки дечица - батериите не е хубаво да се ближат, могат да са токсични и прочие.

# 52
2, един ползвам и един в резерва.

# 53
  • София
Общо са 3. Само 2 работят. Затова пък 1 използвам.

# 54
Не броя старите в шкафа.
Два,един за домашните и един за останалите.

# 55
Един телефон имам и ми стига. Peace

# 56
  • Варна
2 ползвам, и в шкафа още 2 - резерва.

# 57
Не колекционирам телефони. Имам два, ползвам един.

# 58
  • Варна
Ползвам само един. А два отлежават в кутии, от сантиментални чувства не съм ги метнала, а и наистина може да потрябват за резерва някой ден. Единият е много стар и без никакви допълнителни функции, първият ми телефон, много му се радвах навремето, а вторият пак е стар модел, но е цветен, на него още повече му се радвах Laughing

# 59
  • София
Имам 1, но с 2 сим карти. Китайски  - Привилег. Доволна съм от апаратчето. В комплекта има и резервна батерия, нося я винаги в чантата.
Говоря доста, обикновенно аз търся хората. 1 номер на М-тел с 1000 безпл. минути към 12 номера. Никога не ги изговарям всичките.
Другата карта е на Глобул - 150 мин. към 1 № за 2 лв. С нея говоря със скъпия, той държи да си е на Глобул. На предплатена карта е.
Отделно 1 служебен са ми връчили, но и той звъни рядко.
Тел. винаги са със заредена батерия, платени сметки, заредени минути.
Изпитвам ужас да не мога да се свържа с близките и да им чуя гласа.
Може би е някакво псих. изкривяване, защото с дъщерята имаме моб. тел. още от зората на демокрацията.
Бяхме 1 от първите абонати на тухлите на Мобиком.
В къщи има и 1 резервен апарат.

Общи условия

Активация на акаунт