Какви изследвания ви назначиха след 2 -ри мисед аборт

• 79 460
  • 417
  •   1
Отговори
# 360
С една дума не можем никога да сме сигурни , че сме отстранили всички вероятности да имаме пак неуспешна бременност и винаги ще има "ами ако...."

# 361
Ами аз гледам малко под друг ъгъл на нещата и това ми помага. Мисля, че човек трябва да вярва, че този път ще е успешен и ще се случат правилно нещата. Нямам право да мисля по друг начин. Направила съм, каквото е зависело от мен и от тук вече нещата се поемат от съдбата. Сложила съм си розовите очила, усмивка на устата и мноооооого любов в сърцето, освободила съм всяко кътче от съзнанието си съм си казала, че напук на всичко ще успея! Това е! Човек никога не може да е сигурен, че нещо ще се случи или няма да се случи, но настройката е много важна!

# 362
Zuzi  много си права  Heart Eyes! Не може да се изследвам за всички вируси на тоя свят , затова правим квото док казва и се молим на Бог този път всичко да е добре . А това за положителната ностройка наистина е много важно.

# 363
Zuzi  много си права  Heart Eyes! Не може да се изследвам за всички вируси на тоя свят , затова правим квото док казва и се молим на Бог този път всичко да е добре . А това за положителната ностройка наистина е много важно.

Точно така, миличка! Не напразно пуснах линка към темата Кюретаж и забременяване след това. Когато комуникираш с хора, които са преминали през този ад, всичко е някак по-леко.  Hug

# 364
Гледаи само напред и това е. нещата  сами си идват  на мястото. има  много йени с тромбофилия които даже не разбират и всичко е наред

# 365
Ами аз гледам малко под друг ъгъл на нещата и това ми помага. Мисля, че човек трябва да вярва, че този път ще е успешен и ще се случат правилно нещата. Нямам право да мисля по друг начин. Направила съм, каквото е зависело от мен и от тук вече нещата се поемат от съдбата. Сложила съм си розовите очила, усмивка на устата и мноооооого любов в сърцето, освободила съм всяко кътче от съзнанието си съм си казала, че напук на всичко ще успея! Това е! Човек никога не може да е сигурен, че нещо ще се случи или няма да се случи, но настройката е много важна!
   Това което си казала е много хубаво и много правилно,Зузи Hug

# 366
# 367
  • София
Казвала съм и пак ще го кажа: има много светила в медицината, киото изобщо не признават тези изследвания и не ги вземат под внимание.

Хич не им вярвайте на тия "светила",моля ви. Аман от некомпетентни доктори!  ooooh!
Чак се ядосвам като прочета нещо такова, затова и реших да пиша. Да дойдат тия "светила" те да се мъчат след кюртаж, пък да ми обясняват после какво признават и какво не!

# 368
Казвала съм и пак ще го кажа: има много светила в медицината, киото изобщо не признават тези изследвания и не ги вземат под внимание.

Хич не им вярвайте на тия "светила",моля ви. Аман от некомпетентни доктори!  ooooh!
Чак се ядосвам като прочета нещо такова, затова и реших да пиша. Да дойдат тия "светила" те да се мъчат след кюртаж, пък да ми обясняват после какво признават и какво не!

Мога да изпиша много по темата за "светилата", както ги наричаш и за изследванията..особено имунологичните. Никой не те кара да вярваш или не в нещо, още по-малко да се ядосваш  Mr. Green

# 369
  • София
Аз не се заяждам,а се опитах да кажа,че и "светилата" грешат понякога. Медицината напредва,а те не винаги са в крак с нещата. И аз попадах именно на тия "светила" и пиша от личен опит Peace
Късмет на всички в темата   bouquet

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 08:56 от nimfi4ka

# 370
Много са лекарите на който не им пука за техните пациенти. Аз имам 2 аборта и  никакви изследвания не ми назначиха. Казват всичко е наред пак ще се видим като си бременна.. Добре че сама тръгнах да се интересувам питам и чета форуми. разбрах къде да отида и ми намериха проблема .

# 371
Обикновените АГ-та изобщо не ги коментирам, защото моето мнение за тях е точно такова, като вашите.  Peace
Имам предвид доктори, които се доказали имената си в сферата на репродуктивните проблеми и тяхното решаване. Един от тези лекари е д-р Кателия Александров например.

# 372
Здравейте,
Тъй като и аз съм с един мисед, и още си чакам епикризата и хистологията, искам да ви питам от нея може ли да очаквам да разбера къде е проблема? Или да не се надявам..имам едно дете на 3.5 г, и сега това. Sad Трудно ми е сама да си назначавам изследвания. Сигурна съм само, че ще направя хормонални - т.к. съм с наднормено тегло и висока захар- в 7-8 г.с. като дадох кръв излезе почти на горната граница-5.6. при 6.1. горна граница. Какви точно хормони да изследвам? Бихте ли ми препоръчали ендокринолог за София? Въобще, не зная да правя ли нещо друго освен това? трите хормона, които стандартно се излседват по касата, ми бяха ок (сега при същото това взимане на кръв)..

# 373
  • София
Какви са тези 3 хормона по здравна каса които се изследват в 8гс?  Rolling Eyes
Наднорменото тегло може да говори за инсулинова резистентнос а тя до ПКЯ, при ПКЯ има проблем с качеството на яйцеклетката и това може да доведе до миседи, ако случая е такъв ти трябва и добър гинеколог  Rolling Eyes но това че веднъж е станало не означава че ще се повтори, все пак си имаш здраво детенце. По принцип до към 50% от аборти се дължат на случайни генетични аномалии  Confused

# 374
Не тези трите май по принцип се поемат, а във връзка с бремеността си ги платих, понеже лекаря се усъмни за проблем, заради килата. Лошо се изразих. Килата са такива, с които преди 3 години влязох да раждам.

Общи условия

Активация на акаунт