Koй е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 2

• 69 969
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
......................
Директорът с облекчение въздъхнал и казал на учителката:
- Изпратете го в Кеймбридж! На последните 10 въпроса аз самият отговорих неправилно!!"

Страхотен е Joy Joy Joy Joy

# 541
                      Лекуващ лекар звучи, като крадящ крадец.

# 542
Две дами си говорят и едната казала на:"Няма го този моя и ме е много страх да не е отишъл по чуждо" а другата , "стига ма ти си мислиш за най-лошото, може да е умрял човека"

# 543
# 544
# 545
  • out of space

Какво е това? Гледах, гледах и нищо не схванах....стеропор ли има до главичката?  Shocked Rolling Eyes

# 546
Шапчица с два поплавъка. Абе не знам, аз чух изказване по тази картинка, че това всъщност е достатъчно, детето нямало проблеми с водата - освен с главичката да не нагълта вода. Останалото е ... по-скоро смешно, но явно ще трябва да махна линка. Само цъкнете на "докладвай" и ще го разкарам.

еди

# 547
Блондинка влиза в магазин и вижда непознат предмет.
- Какво е това?
- Термос.
- За какво се използва?
- Ами ако сложите в него нещо топло, то стои топло, ако сложите студено - остава студено.
На другия ден блондинката гордо показва термоса на колегите си в работата:
- Вижте каква полезна вещ! Сложиш в него нещо топло - стои си топло; сложиш студено - запазва се студено.
- А ти какво си сложила в него?
- Две кафета и един сладолед.
---------------------------------------------
Станала страшна катастрофа, хората на парчета, кървища... ужас!
Отишли полицаи на местопроизшествието. Един от тях прави опис:
- Една ръка... на паважа, един крак... на паважа, ухо... на паважа, глава... на тортоа..., на тотроа..., на тотора... (подритва я) на паважа...

# 548
Момче взима шофьорски изпит и отива да благодари на инструктора.
- Благодаря, че ме научихте да шофирам!
- Това ми е работата! Ти се справи чудесно, но вече няма да съм с теб - ще караш сам, затова ще ти кажа от кого да се пазиш. Пази се от пияните шофьори - като ги видиш отбий встрани и изчакай докато отмине. Те са най-опасни. После внимавай за таксиметрови шофьори - нахални са и газят без да питат. Пази се и от мотористите - карат с по 200 км/ч в града сякаш бог им е навигатор. Нали запомни?
- Да, но нищо не казахте за жените шофьори?
- Ооо, извинявай. Жените шофьори са като пиян таксиджия на мотор!

# 549
Майка към сина си: "Николай, ако се удавиш ще те убия."

Учителка на ученик които се клати на стол:
- Говедо ще паднеш за човек ще ме осъдят!

В час по химия:
Ученичка: Г-не, а защо няма електронни тройки?
Учител: Защото, млада госпожице, както и в леглото, третият винаги пада.
 Joy

# 550
# 551
Две приятелки се срещат и започват да се хвалят:
- Виж, каква чанта си купих - от крокодилска кожа.
- И моята е от крокодил, но от кожата на оная му работа.
- И какво от това?
- Как какво, като я погалиш малко става на куфар!
--------------------------------------
Урок по английски. Питат Иванчо:
- Преведи словсъчетанието "член-кореспондент".
- Pеnis рараrассi.
--------------------------------------
- Каква е приликата между жената и урагана?
- И двете идват с духане, а после отнасят къщата.
---------------------------------------
Учителката предлага на децата да играят на букви: тя казва буква, а децата казват дума, която започва с тази буква и я обясняват. Започнали... А, Б и т.н. Децата се поуморили. Стигнали до буква "П". Само Иванчо вдигал ръка. Учителката го посочила със свито сърце:
- Кажи, Иванчо.
- "Подсъзнание", госпожо.
- Браво, Иванчо - отдъхнала си тя - И какво значи "подсъзнание"?
- Ами, госпожо, представете си, че по улицата вървят две жени и ядат сладолед. Едната го ближе, а другата го смуче. Коя от двете е омъжена?
- Ами - позачервила се учителката - тази, която го смуче...
- Не, госпожо. Омъжена е тази, която носи халка, а това дето вие си го мислите - то е подсъзнание.
---------------------------------------
Един нашенец спасил живота на богат турчин край Босфора. От благодарност комшията предложил да му даде каквото си поиска. Нашенецът отсякъл:
- А бе, много ровят на границата. Каквото и да дадеш, може да ми го вземат. Я по-добре ме заведи да видя отблизо какво е това харем.
Богаташът веднага го завел в собствения си харем. Ядат, пият, свири оная ориенталска музика, ханъмите хвърлят гюбеци. По едно време нашенецът взел да се ококорва и зачервил гребена. Турчинът рекъл на една от жените си:
- Айше, я оди олаби човеко!
Завела го тя в спалнята, олабил той жилата, па се върнали. Пак ядат, пият, ханъмите хвърлят гюбеци. По едно време нашенецът взел пак да се ококорва. Турчинът пак:
- Хатидже, я оди олаби човеко!
Завела го тя в спалнята, олабил той жилата, па се върнали. Пак ядат, пият, ханъмите хвърлят гюбеци. По едно време нашенецът взел пак да се ококорва. Турчинът пак:
- Назифе, я оди олаби човеко!
Завела го тя в спалнята, олабил той жилата, па се върнали. Пак ядат, пият, ханъмите хвърлят гюбеци. Ама нашенецът нещо не се ококорва. Турчинът повикал един от гавазите - як арапин с бръсната глава:
- Мустафа, я оди натегни човеко, че много се е олабил!

# 552
....
- Изпратете го в Кеймбридж! На последните 10 въпроса аз самият отговорих неправилно!!"

Супеееер!   coolcool
Много готини вицове! Умрях от смях...  moresmile

# 553
Стоичков се прибира в къщи.На вратата го посреща иконома и пита:              -Да ви сложа ли вечерята,или направо да си...майката?!   football                                                                                     

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 01:45 от D&G

# 554
писмо от мама: мили сине,тъгуваме по теб!откакто си в затвора няма кой да изкопае лозето,няма кой да засади картофите...
от сина към мама:и вие ми липсвате,лозето по-добре хич не го копайте,че за това дето ще го намерите ще ми лепнат поне още 20год,че и вас ще доведат при мен.
мили сине,с писмото ти дойдоха някви полицаи,изкопаха цялото лозе,нищо не намериха...
мила мамо,каквото можах да направя от тука направих,засадете си картофите сами!

Общи условия

Активация на акаунт