Koй е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 2

• 69 965
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
писмо от мама: мили сине,тъгуваме по теб!откакто си в затвора няма кой да изкопае лозето,няма кой да засади картофите...
от сина към мама:и вие ми липсвате,лозето по-добре хич не го копайте,че за това дето ще го намерите ще ми лепнат поне още 20год,че и вас ще доведат при мен.
мили сине,с писмото ти дойдоха някви полицаи,изкопаха цялото лозе,нищо не намериха...
мила мамо,каквото можах да направя от тука направих,засадете си картофите сами!

Много яко  Joy Joy Joy

# 556
Светофар. Спира голямо черно БМВ с две борчета в него. В него се блъска стар Трабант. Шофьора на трабанта решава, че така и така ще го бият, поне да си направи кефа, вади манивела от багажника, скача на покрива на БМВ-то и започва да чупи стъкла, да криви ламарини... После се качва в Трабанта и изчезва с мръсна газ. Едно от борчетата излиза от БМВ-то, поглежда стреснато след Трабанта и казва на другото борче:

-Смятай, брато, какво щеше да стане, ако НИЕ го бяхме блъснали  #Crazy

...

Двама приятели си говорят и единият казва:
- Моята жена казва, че е по-полезно плодовете и зеленчуците да се ядат сурови.
- Да, бе, да! И моята я мързи да готви.

...

Главен лекар на болница вика в кабинета си млад хирург и започва да му се кара:
- Млади момко, разбирам вашия ентусиазъм и хъс в работата... Трябва, обаче, да се съобразявате поне малко. Заради вас поръчвам вече трета операционна маса. Моля ви, ама много ви моля, не натискайте така скалпела!  Scream

# 557
Жената забременява и отиват със съпруга си на преглед при гинеколога.
Минава прегледа, двамата доволни от казаното, но мъжа кърши ръце и се чуди как да попита доктора за секса по време на бременността. Престрашава се и пита:
-Докторе, какво е позволено и какво не, докато жената е бременна?
- Първите три месеца, всичко е позволено,
Вторите три, само кучешката.
Последните три, само вълчата.
Мъжът помислил, помислил и казал:
- Докторе, не съм лаик в секса но …. как е вълчата поза ?
- СЕДИШ ДО ДУПКАТА И ВИЕШ !

***********************************************************************************************
- Прие ли Мимето предложението ти за брак?
- Да, но помоли малко да отложим събитието.
- Защо?
- Ами, каза ми : "Скъпи, ти ще бъдеш последният, за когото ще се омъжа!
***********************************************************************************************

# 558
Професор влиза в зала, където ще се проведе изпит, поглежда към студентите и казва:
- Какви сте млади, свежи и красиви - като цветя! И у мен напира желанието да късам, да късам, да късам..

Рано сутрин, разтревожена мутра звъни на своя шеф по мобифона и пита:
- Шефе, нощеска сънувах, че съм картоф. Кво значи тва, бе?
Шефът:
- Лоша работа, Тиква. Или ще те закопаят наесен, или ще те приберат напролет...

Защо блондинката стои пред огледалото със затворени очи?
- За да разбере как изглежда докато спи.

# 559
" ...на дъщерите на един цар им дошло време да се омъжват и царя решил на всяка да даде по един пръстен и там където го хвърлят там да се задомят...
първата хвърлила пръстена в съседното кралство и хоп омъжила се за принца и...яли пили и ...
втората хвърлила пръстена в съседната гора  и хоп омъжила се за главатаря на разбойниците и..яли пили и...
третата хвърлила пръстена в близкото блато и хоп пръстена в устана на грозен и тлъст жабок......той и казал:- моля те целуни ме,ще се превърна в много    красив и богат принц...тя го целунала,но нищооо и така няколко пътииии,тогава жабокът казал:  -абе, май съм много омагьосан...ша трябва и да ми....  духаш"          

# 560
Две бебета си говорят в корема на бременна жена.

Бебе 1: Вярваш ли в живота след раждането?

Бебе 2: Разбира се, че вярвам. Очевидно е, че има живот след раждането. Целта на престоя ни тук е да станем достатъчно силни и да се приготвим за живота.

1: Пълни глупости! Не може да има живот след раждането. Можеш ли да си представиш що за живот ще е това?

2: Е, не знам подробности, но вярвам, че ще има повече светлина и ще можем да ходим с краката си и ядем с устата си.

1: Глупости! Невъзможно е да ходиш със собствените си крака и да ядеш със собствената си уста! Това е нелепо! Имаме пъпна връв, която ни храни. Ето какво ще ти кажа: не може да има живот след раждането, защото истинският ни живот – пъпната връв – и без друго е твърде къса.

2: Въпреки това, сигурно съм, че животът след раждането е съвсем възможен. Просто всичко ще бъде малко по-различно. Представи си само.

1: Но никой не се е върнал оттам! Животът просто свършва с раждането! С други думи, животът не е нищо друго, освен страдание в мрака.

2: О, не! Не знам какъв ще бъде животът ни след раждането, но със сигурност ще срещнем Мама и Тя ще се грижи за нас.

1: Мама? Значи ти вярваш в съществуването на Мама? И къде мислиш е Тя?

2: Тя е навсякъде около нас, ние пребиваваме в Нея, способни сме да се движим и живеем благодарение на Нея; без Нея не можем да съществуваме.

1: Дрън-дрън! Никога не съм виждало никаква Мама - следователно, повече от ясно е, че Тя не съществува.

2: Не, не мога да се съглася с теб. Понякога, когато всичко около нас утихне, я чувам да пее и усещам как гали нашия свят. Убедено съм, че истинският ни живот ще започне след раждането, а ти?

# 561

..........................

hahaha hahaha hahaha

# 562

..........................

Знам по кратък вариант Simple Smile
Две бебета си говорили в корема на майка си.
Въпрос:-Дали има живот след раждането?
Отговор:-Не знам, никой не се е върнал да разкаже...
Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 563
  • София
Във Франция.
Влиза един мъж в някакво заведение и вижда жена, която седи сама на бара. Приближава се и много любезно я заговаря.
Той: Добър вечер, мадам!
Тя:   Добър вечер, мосю!
Той: Мадам иска ли компания?
Тя:   Мадам иска компания.
Той: Мадам бърза ли?
Тя:   Мадам не бърза.
Той: Мадам иска ли едно питие?
Тя:   Мадам с удоволствие ще изпие едно питие.
Той: Мадам омъжена ли е?
Тя:   Мадам е омъжена.
Той: Мадам би ли се обадила на мъжа си да му каже, че е била изнасилена тази вечер?
Тя:   Мадам ще се обади на мъжа си и ще му каже, че е била изнасилена 60 пъти тази вечер.
Той: 60 пъти  Shocked ???
Тя:   Мосю бърза ли?

# 564
Срещат се в космоса два космически кораба. От единия кораб отправят запитване:
  -Има ли живот натам?
  - Няма. А при вас?
  - И при нас няма - отговаря първият космонавт, кимайки към Земята.

# 565
  • Балчик
Станала страшна катастрофа, хората на парчета, кървища... ужас!
Отишли полицаи на местопроизшествието. Един от тях прави опис:
- Една ръка... на паважа, един крак... на паважа, ухо... на паважа, глава... на тортоа..., на тотроа..., на тотора... (подритва я) на паважа...

Ауу, това е много гадно. Sick

# 566
Станала страшна катастрофа, хората на парчета, кървища... ужас!
Отишли полицаи на местопроизшествието. Един от тях прави опис:
- Една ръка... на паважа, един крак... на паважа, ухо... на паважа, глава... на тортоа..., на тотроа..., на тотора... (подритва я) на паважа...

Ауу, това е много гадно. Sick
Да,направо настръхнах когато го четях

# 567
Една мутра влиза в магазин за дрехи и казва на продава4ката :
   -Искам онази люляковата риза !
Продава4ката му дава една лилава:
   -Тази ли ?
   - Не бе, онази в люляков цвят .
 Тя смъкнала една друга, оба4е той и нея не харесал. Давала тя вси4ки видове лилаво, смъкнала накрая и от другите цветове - ама не. Останала само една и той казал :
     - А ! Ето тази !
    - Ама тази е бяла....
     - Ти бял люляк не си ли виждала ма ?

Едно бор4е среща един 4овек да излиза от магазина с полилей в ръце и го пита какво е това, а той се избъзикал :
   - Ами това е гъз.
 Много му харесал и влиза в първия магазин и заявява на продава4ката :
   -Искам гъз !
Тя се притеснила, отива в склада при шефа си и му казва , а шефа и :
    -Ами, няма как, мутра е ,ще му дадеш като иска....
Връща се тя , събли4а се и му се надупва:
    -Ето ти гъз .
    - Не такъв беее! Аз го искам един такъв голям и с висящи топки по него......
Продава4ката :
     - Шефеееее, за тебе е !

# 568
  • София
Две мишки се прибират в тъмното... Едната поглежда нагоре, вижда летящ прилеп и възкликва:
- Я виж, ангел  Laughing

# 569
Любимият ми... винаги ми напомня за братовчед ми, който като малък беше страшно слабичък Simple Smile

Двама слаботелесни, съквартиранти. Единия влиза да се къпе и малко след това започва да крещи неистово:
- Пешооооо, ела да ми помогнеш да вдигна сапуна...
А Пешо тъжно отговаря от стаята:
- Не могаааа, чаршафа ме е затиснал!

Общи условия

Активация на акаунт