Графика на БТ. Моля за мнението ви ! 1.2

• 15 861
  • 785
  •   1
Отговори
# 735
Ела, честито!  bouquet

Мамо Цоцоланке, и на теб! Simple Smile

lubkar1975, графиката ти е страхотна, ха дано и късмет да имаш, стискам палци!  fingerscrossed

# 736
Много благодаря,момичета.Стискайте палци! Дано бременлийките повлечат крак на всички!!! Praynig

# 737
Стискайте палци! Дано бременлийките повлечат крак на всички!!! Praynig
fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
 EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP

# 738
Честито на Ела и Мама Цоцолана.
Аз пък зарязах всякакви графики и мерения за няколко дни.Бях на Родопите и се оставих на течението.За секс бяхме толкова уморени от цял ден хоцкане......сега ще си наваксаме.От утре пак се захващам с графиката.

А си имам и коланче от Горен Воден...така че вярата е силна за този месец.

# 739
  • В сърцето на живота!
Сиска погледнах ти графиката и за теб ще трябва да стискаме палци  fingerscrossed  Praynig   Hug
ТВ хайде този месец и ти да видиш двучертичково тестче  fingerscrossed  Hug (все пак имаш сърчица докато сте били на Родопите  Wink  Laughing)

# 740
Сиска погледнах ти графиката и за теб ще трябва да стискаме палци  fingerscrossed  Praynig   Hug
Мерси Сливница, но на дали е станало нещо. Имам си нормалните ПМС, гърдите си ме болят като преди М. и умирам за сладко както винаги. А и с мойте ПКЯ и погрешни тестове за ову, незнам дали е станало нещо. Не, че съм се отчаяла, просто нямам нагласата нещо да е станало този месец. Сега ще чакам лелката, пък ако не дойде, няма да и се разсърдя .... smile3521...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 741
Сиска , то и аз си имах предменструални симптоми ама вече осми месец не ми е дошло  Joy

Еличка, каза ли на таткото новината  Flutter

# 742
Сиска , то и аз си имах предменструални симптоми ама вече осми месец не ми е дошло  Joy
Мама Диди, страхотна си, винаги знаеш как да ни успокоиш   Hug  bouquet

# 743
Мама Диди, страхотна си, винаги знаеш как да ни успокоиш   Hug  bouquet

Ама не се успокоявайте напълно,после да няма сълзички. Laughing На всички чакащи много  Hug

# 744
Ама не се успокоявайте напълно,после да няма сълзички. Laughing На всички чакащи много  Hug
Спокойно, няма проблеми...нали сме големи момичета   bouquet

# 745
  • В сърцето на живота!
Натоварвате темата като спамите  Naughty  Embarassed Hug

# 746
  • София
Еличка тихичко честито и от мен, желая ти лека бременност а на финала здраво и сладко бебенце  newsm51
Стискам палци на всички чакащи момичета  Hug

# 747
Момичета,какво ще кажете за това??????
http://media.snimka.bg/2878/012010820-big.jpg

Joy Joy Joy Joy

Честито Еличка... много се радвам за теб, леко бременеене, много спокойствие.  Two Hearts

# 748
  • София
След хубавата новина на Ели е и мой ред да се похваля!  newsm44  На 1ви май видях втора бледа чертичка, а днес се видя и точка. Все още е много рано, но е там!  Praynig

http://www.babyplan.ru/profile/28594

# 749
Red tree  Ч Е С Т И Т О оооооооооооооо  Hug Hug Hug
Какви страхотни новини тези дни. Леко бременеене на всички бъдещи мамчета.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт