Графика на БТ. Моля за мнението ви ! 1.2

• 15 863
  • 785
  •   1
Отговори
# 750
  • В сърцето на живота!
Red tree ех че страхотна новина  Hug
Честитоооо,лека бременност и дано всичко да е наред.
   bouquet

# 751
  • Бургас
Редче,честито!Много се радвам!

# 752
Честито миличка... Hug Hug Hug Hug

# 753
  • София
Благодаря ви момичета!  Hug  Heart Eyes Да ви се връща!

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 754
След хубавата новина на Ели е и мой ред да се похваля!  newsm44  На 1ви май видях втора бледа чертичка, а днес се видя и точка. Все още е много рано, но е там!  Praynig

http://www.babyplan.ru/profile/28594

Честито миличка! Пожелавам ти най-безппроблемната бременност и на финала здраво бебче  Embarassed

# 755
След хубавата новина на Ели е и мой ред да се похваля!  newsm44  На 1ви май видях втора бледа чертичка, а днес се видя и точка. Все още е много рано, но е там!  Praynig

http://www.babyplan.ru/profile/28594

Честито много се радвам за Вас момичета леко бременеене и здрави бебечета.....
 smile3525

# 756
Ela79 i red tree честито и на двете много се радвам, ела79 от кога го чакаше този момент, БРАВО!!! Сега имам един въпрос този месец пих Клостилбегит 5 дена по 1 , но сега от 12 ден БТ толкова много ми спадна, че се чудя дали е нормално, днес ми е 14 ден и ще ходя на ехограф да види доки дали поне имам фуликул, който да се е образувал, защото преди 2 месеца ходих при друг доки и той ми каза че нямам уволация и за това сега ги пих тези хапчета и се надявах този месец да имам уволация, даже и тестове си правех на 11 и 13 ден, нали казват, че с тези хапчета уволацията трябва да е от 11 до 15 ден. Ако някои е пил тези лекарства и си е мерил БТ моля да ми пише какво става. Винаги ли става уволация? Направо се побърквам, защото всички изследвания и ЦС са ми идеални, а все още нищо не става.

# 757
  • Deutschland
Red tree, Ela79 ЧЕСТИТО !!!   bouquet  .Това са страхотни новини.Лека бременност ви желая.

Vesi_Koce  Защо ли ми се струва ,че сега ти е овулацията  Thinking  .Слагайте сърчица с половинката за всеки случай  Flutter  .

# 758
Vesi_Koce  , много е вероятно днес да ти е ову.Хващай мъжо за ушите и в леглото  Peace

# 759
   Ехаааа , ама аз не съм влизала няколко дни и хоп сега да ви нагледам и Ред трии  се похвалиии  newsm44 newsm44 newsm44 СУПЕРРРРРРРРР , ЩЕ ВЛИЗАМ ПО-ЧЕСТО ДА ВИЖДАМ ВСЕ ТАКИВА ХУБАВИ НОВИНИ ! Миналия път беше Еличка !  Hug

Само така момичета , само 2 чартички да има на хоризонта  Hug  bouquet Heart Eyes

# 760
  • София
Здравейте момичета  Hug
Ред трий, Ели честито момичета лека бременност и здрави бебчета на финала  Hug
Аз влизам да се отчета лелята отново дойде  Cry Доста ми е тъпичко ама няма как да променя нещата Sad

# 761
  • ЕН
vesi_koce и аз като другите ще кажа че ову предстои и никакъв пропуск тези дни, но продължи и с ову тестовете  Peace

а бихте ли погледнали и мен Hug

# 762
Мама Нани,мисля,че е възможно днес да е Овуто.Действайте
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Vesi koce на мен предния месец за първи път температурата ми спадна до 35.5.И аз пих Клостилбегит и го отдадох на предстоящата О.И се оказах права.Така,че съвета ми е същия като на Мама Нани... Hug Hug

# 763
  • В сърцето на живота!
Сиска шпионирах ти графиката и гледам че е супер а и лелката я няма още.... Whistling  Praynig Hug
vesi_koce  luvbed  Hug
mama nani и твоята графика е добре така че отдайте се на любов днес и следващите дни Peace

П.С. vesi_koce пише се овулация

# 764
Сиска шпионирах ти графиката и гледам че е супер а и лелката я няма още.... Whistling  Praynig Hug
Чак пък супер, незнам, на мен не ми вдъхва доверие Thinking
Няма я лелката, но тя винаги прави каквото си знае. Уж всеки път се разбираме, че трябва да идва точно и на време, но тя НЕ, та НЕ Joy Joy Joy
Майтапа на страна, но по принцип съм с нередовен цикъл. Идва все пак, но скоро не е бил точен. Така, че в близките 1-2 дена ще си цъфна и вържа, усещам си я аз нея, ама само номера ми прави. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт