Графика на БТ. Моля за мнението ви ! 1.2

• 15 860
  • 785
  •   1
Отговори
# 765
  • В сърцето на живота!
Защо да не ти вдъхва доверие?И аз с моята се разбираме да идва навреме  ама не слуша,дори на пук ми прави понякога  Joy Joy Joy
И все пак ще стискам палци да не ти идва лелището  Hug

# 766
Здравейте на всички! Аз току-що се присъединих към клуба на бебеправещите! Този месец за пръв път реших да си я меря и сега виждам, че има тема относно мененията за БТ. Естествено като всяка тръпнеща в очакване на  EFP жена, аз също като удавник за сламка реших да пусна моя постинг тук и да чуя и вашите мнения! ето го и линка, че не успях да го сложа като подпис: http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=verma . Надявам се да успеете да изкажете мнение! Приятна вечер на всички текущи и бъдещи мами!

# 767
welcome
Като гледам имаш доста голямо закъснение , а пък тестовете са отрицателни....много странно. Винаги ли ти е толкова дълъг цикълът  Thinking

... ето го и линка, че не успях да го сложа като подпис: http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=verma .
П.П. Влизаш в профила си и после копираш същият този линк там където пише "подпис" и запаметяваш. Peace

# 768
verma, за съжаление мисля, че ще имаш цикъл до 1-2 дни. Т. е започнала да пада.
Сиска, според мен има надежда - хубава ти е графиката и ако до 2-3 дни няма лелка може да ни зарадваш с едно + тестче  Praynig

# 769
  • В сърцето на живота!
verma винаги ли ти е такава дължината на цикъла?И аз мисля че ще те посети лелката съвсем скоро Hug

# 770
Ами аз винаги съм била с нередовен цикъл! Януари - 29, Февруари - 34 и сега 43. Направо нямам думи! А колко се надявах да не падне температурата...... Praynig... Но уви! Такастремглаво пада на долу, че си мисля определно, че идва!

# 771
Здравейте и от мен. Поради отсъствието ми от страната през почивните дни, чак днес ви посещавам и видного бързам:  Hug ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ НИ БЪДЕЩИ МАМИ. Hug Много ме зарадвахте, особено Ела, защото отдавна следя нейните опити и лутания и някак лично го преживявах (не че за другите момичета не се вълнувам).
 PraynigСтискъм палци всичко да е наред и на финала здраво бебче.
Аз сега съм в периода на бебеправенето и ако коментирате моята графика ще съм благодарна. Объркването при мен идва от два дни, в които нямах възможност да меря в правилния час, поради факта, че пътувахме и не съм спала в съответните часове, та затова ми е притеснено дали да съм спокойна, че ову е минала или предстои, защото миналия път беше на 19-ти ден (което не е обичайно), но пък сега май ще да е по-рано...Вчерашния тест го правих в 8,30 вечерта след само два часа пауза от течности и тоалетна, затова незнам дали да му вярвам..., както и първо реших, че тестовата черта е по-бледа от контролната и чак после видях, че всъщност е обратното, т.е. тестовата е по-наситена от контролната съвсем се обърках.
Какво ще кажете?

# 772
  • Манчестер
Лейди, според мен е на 16-ти  Peace Thinking . Така или иначе, имате си сърчица  Peace , браво за което  PeacePraynig Praynig Praynig Дано , дано .....  Praynig

# 773
  • В сърцето на живота!
lady_u Коя графика да гледаме,питам защото са различни и двете.  Rolling Eyes

# 774

В руския сайт й  излиза графиката от миналия цикъл, вдясно има списък на циклите, виж последния.

# 775
  • В сърцето на живота!

В руския сайт й  излиза графиката от миналия цикъл, вдясно има списък на циклите, виж последния.
ooooh! ooooh! ooooh!    Peace Ама че съм......Embarassed    Мерси Каритас   bouquet
lady_u важното е че имате сърчица,пък другото времето ще покаже  Peace

# 776
Мерси за отговорите, а аз си коригирах в подписа да излиза по принцип страничката ми в руския сайт, а предишния път явно съм копирала само 6-тата графика и затова я отваря, но сега трябва да е ок.

# 777
При 5 дни пропуск и такава разлика на двата дни - в 8 и 6,30 как да определя кога е ову? Confused

# 778
  • Манчестер
При 5 дни пропуск и такава разлика на двата дни - в 8 и 6,30 как да определя кога е ову? Confused
Мисля че овуто е днес или утре  Peace . Така че грабвай мъжо и  luvbed ... Но, ще се разбере след 2-3 дни със сигурност, дали е днес или утре  Peace

# 779
Red tree и Ела,стискам палци,момичета,всичко да е наред!!!!! Hug Честито!!!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт