Гласуване за Отегчителни стари кучета

• 8 449
  • 157
  •   1
Отговори
# 75
A пък аз си мислех, че интересното на номинациите е минало.

Имам един свободен глас. Флор, мога да ти го дам ако много го искаш, иначе не съм те предвидила към отегчителните.

Имам и един полусвободен, щот го дадох ей тъй, колкот да не е без хич, напънах се,  та мога и да го анулирам и ако има желаещи мога да го дам.  

# 76
Минзухар, не вярвам, че не съм ти отегчителна.  Смарти, знам, че вече си гласувала за мен. Нино, и питаш! Flutter

# 77
manana както си те чета гледам си съгражданка  Crazy

Та исках да кажа, че интригите са излишни - ако някои е възприел друг по даден начин в началото, няма нищо странно като го опознае, да си смени мнението - така е и в живота извън форума  Peace А размятането на стари ЛС-та като компромати си е чиста проба....отегчително  Laughing

# 78
Ивонска и Дъмбълдор вдигат рейтинга на всяка тема поне с няколко пункта. Grinning

Направо си умираме от кеф да четем тайните на една отчетна тема, поднесени по изключително интелигентен и увлекателен начин.
Време е за нов сценарий, си мисля.

# 79
Празнично ми е, но ако това е начина...кой иска да се скара с мен?

# 80
Празнично ми е, но ако това е начина...кой иска да се скара с мен?

Аз. За кво предлагате?

# 81
" Подаването на ръка " не е задължително винаги да е свързано с плюнки по чужд адрес, Манана. Плюс това това изобщо не е било " труден момент " за мен, ако ме разбираш, както е написала вече Стефка прегракналия дрезгав лай не ме засяга по никакъв начин. Ако почувствам нужда, може и да пиша в отчетната, засега обаче отказвам да приема предложението ти на кръчмарско ниво да използвам отчетната тема на януарските майки като поле за разчистване на сметки. Доколкото съм схванала не е това идеята на форума, нали ? И като твърдиш, че когато имаш нещо да казваш го правиш директно, да те попитам, защо не и го каза тогава в очите това, което ми писа на лични ? Laughing женско старо куче ми звучи по-приемливо от лицемерна кокоша трътка Mr. Green

# 82
  • София
Ивонска и Дъмбълдор вдигат рейтинга на всяка тема поне с няколко пункта. Grinning

Направо си умираме от кеф да четем тайните на една отчетна тема, поднесени по изключително интелигентен и увлекателен начин.
Време е за нов сценарий, си мисля.

Ох, ами кой да предположи, че Дъмби е развила такъв болезнен комплекс... И на мен ми е отегчително, но тя има нужда да чопли отчетния въпрос по всяко време и навсякъде...  Tired

# 83
Нино, дори и тривиално и отегчително да те нарека грозна, а ти мен - дебела, пак никой няма да го забележи.

# 84
Словесната канадска борба между дъмби и ивонска ми е толкова отегчителна, че няма накъде повече  Tired Късно ли е да номерираме дъмбълдор на мястото на Кифлата, която ми къса сърцето на позорното последно място, пък да видим кой кон как ще финишира.

# 85
Казах само за начина, по който група майки бяха разколебани да пишат в темата, за свои неща не съм писала. Просто тогава ми се видя ужасно грубо и просташко да лаеш срещу добавянето на няколко бебета в колажа само защото майките са нови. Какво ако дори никога повече не бяха писали, в което не вярвам ? Щеше да има още 3-4 дечица в колажа, голяма работа, но едно и признавам на манана, права се оказа, че дарадонска се изживява като гуру на форума, макар че след няколко дружно обърнати ракийки сега разбира се, изобщо няма да си спомни за това Mr. Green

# 86
Зная, че няма да се приеме... Ама дали не можем да помолим Mamma и Tatti да позволят анонимното включване в клюкарника поне по време на малиновите награди... Току виж някоя срамежлива влюбена двойка се появи на бял свят... И на мен вече римейк версиите на старите класически любови ми се струват скучни...

# 87
Нино, дори и тривиално и отегчително да те нарека грозна, а ти мен - дебела, пак никой няма да го забележи.

Sneaky  Друг пример не можахте ли да измислите?  Wink

Никакъв шанс нямаме.  

Аз барем съм извън класациите. Ха, то оставаше да и съм отегчителен нов новак.

# 88
недоклатена, незадоволена, нереализирана...
още много мога да давам идеи, че другата сюжетна линия верно се поизтърка.

# 89
Словесната канадска борба между дъмби и ивонска ми е толкова отегчителна, че няма накъде повече  Tired Късно ли е да номерираме дъмбълдор на мястото на Кифлата, която ми къса сърцето на позорното последно място, пък да видим кой кон как ще финишира.

А така. Не, че наливам масло Flutter , ама сега Дъмбълдор ако е на място ще пожелае да влезе вднага в анкетата! Тъй, де!

Общи условия

Активация на акаунт