помощ магия

• 20 083
  • 161
  •   1
Отговори
# 135
Дани,съгласна съм и не съм съгласна с теб.Добре,да предположим,че някой мой близък има направена магия и го казват това на мен,не на него.Аз не се връзвам на това и изобщо не мисля,че е застигнат от подобно нещо.Обаче!Този човек продължава да се мъчи и да страда,става все по-зле и по-зле.Как е в неговата глава немога да разбера,след,като той изобщо не знае,че има някакво влияние отвън и след като на мен не ми се струва реална тази идея за магията и изобщо не и се връзвам?А и лекарите не намират физическа причина за състоянието му.
Друг пример:Някой мисли позитивно,в главата му всичко е подредено и през ум не му минава за подобни безумици.Детето му обаче се разболява и лекарите немогат да открият причината и не му дават много живот.Майката не знае,че над детето и има чуждо влияние,детето ни най-малко.Положението става все по-зле и по-зле.Майката не се отчайва,продължава да мисли позитивно,но детето как да го стори?То се мъчи!И става все по-зле и по-зле!Бабата го води на църква да му четат молитва./без знанието на майката/...и...това дете за три дни се изправя на крака и вече е 9 клас.След три години майката разбира съвсем случайно от бабата,която е ходила на врачка ,че много отдавна на детето им е направена магия за болест,която те били развалили,чрез четенето на молитвата.Тогава майката пита:"Каква молитва,какви пет лева,какви магии,ти луда ли си?"...И тогава бабата и казва всичко.Е,в главата ли и е било на майката или пък на детето или на бабата?Не всичко е в главите ни.И аз преди си мислех,че всичко е там,и си почти права,но има нещо,което неможем да контролираме и зависим от нещо,точно поради простата причина,че ние човеците не сме се самосътворили и не сме най-великите същества във вселената.Тоест има нещо повече от нас,което не трябва да пренебрегваме.Постъпките и действията ни си зависят изцяло от нас през целият ни живот,но не ние решаваме кога да започнем живота си/да се родим/ и кога да го прекратим/да умрем/,разбираш ли?/За самоубийците не говоря/ Peace

# 136
Разбирам, аз зная какви са въпросите относно тази тема, зная какво питат хората- те идват при мен постоянно с тези въпроси. Няма как да се обясни в една дума или в едно изречение, нужно е да те докосне по друг начин. По желание и ако имаш импулс погледни първа част на "Разговори с Бога" и "Четирите споразумения"- това са книги, които те карат да се замислиш и разбереш, защото е осъзнаване и етап от личното възприемане на света. В тях са отговорите на въпросите, които ми задаваш.  Simple Smile Желая ти много успех в това осъзанаване, и когато разбереш....погледа ти към това ще се промени.

# 137
Благодаря,Дани,ще ги прочета!  Peace Hug

# 138
  • София
Аз съм наясно с темата, сблъсках се с много хора, които се занимават с такива неща... Мога да направя карта на България на такива хора... И вярвах ... , докато Дани Аврамова не промени мнението ми изцяло... Няма такова нещо магия, ако не вярваш в него... малко съмнение и веднага задействаш друга програма...  АЗ НЕ ВЯРВАМ В МАГИЯ ВЕЧЕ! Тя е точно това, че човек не иска да приеме, че сам си е виновен... Като промениш енергетиката си, като си изчистиш енергията живота става друг... без да трябва някой да ти помага..... всичко е в нас хората стига да го осъзнаем навреме... Дани, благодаря ти!   bouquet

# 139
Точно така! Всичко, което се  случва е, защото  вярваме в това ! Така че , ако  всичко това  е в главите ни, в мислите ни, то смятайте, че то  е вече реалност,  в най- близкото бъдеще   Mr. Green

# 140
По този повод ще разкажа една наша история.Със съпруга ми работехме в една фирма преди време-разносна търговия и бяхме на процент.Обикаляхме цяла България.Един ден черна котка ни мина път и си викахме:"Сега няма да върви,ще се върнем със всичката стока"...То какво стана...Не стига ,че продадохме абсолютно всичко,ами и за последните ни 5 обекта нямаше никаква стока.Оттогава си знаем,че мине ли ни черна котка път ще продадем всичко.Даже умишлено е спирал,ако види черна котка и я е пускал да мине пред колата и така си се настройвахме,че мине ли ни черна котка път всичко ще продадем-така и ставаше винаги!
ПП:Да знаете-че това суеверие за котката не е вярно,както и всички останали.Вярно излиза това,което си мислиш.Ако си мислиш постоянно,че ще ти се случи нещо лошо-то ще се случи рано или късно.Ако си мислиш,че всичко ще е наред-то това ще е така!  Hug

# 141
Да , котките носят късмет ! Не случайно от много години в някои страни котката е на почит и хората са я допуснали в домовете си . Може би , в древността не е имало толкова книги и хората са правили логичните си изводи от самия живот . Написани са и книги , за да ни бъдат от полза . Хубаво е да уважаваме всяка информация , която може да ни е полезна ! 

# 142
Като тръгнахте  за котки...ето едно малко  лирично отклонение от темата. Вчера се връщахме от гости и отваряме външната врата на къщата и изведнъж видяхме котка, която стоеше до нас, до вратата. Откъде с появи не разбрахме.  Като отворихме вратата, тя направо си влезна , все е едно  си е в къщи. Много обичам всякакви животни и ми стана интересно. Нямаше никакъв страх от нас, макар че бяхме напълно непознати за нея!  Нямаме котешка храна в къщи, затова и сипах мляко и и дадох риба. Яде,  после тръгне след мен по цялата къща. Аз седнах с лап топа на давана, а тя се качи до мен.  Галих я, тя мъркаше и след малко си заспа, ей така до мен, на дивана.  Никога съм нямала котка, но ми хареса  усещането  и самата котка... и то много!
След като  поспа  на дивана, се събуди и реших, че трябва да си я пусна навън, защото стопаните сигурно си я търсят. /Котката е домашна имаше синя каишка около вратлето./ Отворих вратата и я пуснах  навън, но тя тя седна на двора , гледаше към мен и почна да мяука... не искаше да тръгва. Затворих вратата, за да не ме вижда, но тя още по-силно взе да мяучи...много  жално.  Видях се в чудо, стана ми жал и отворих вратата. Котката веднага се шмугна в къщата. Викам си, айде, ще я позадържим още малко и ще я пуснем. Така два пъти и котката не ще и не ще да си ходи! Пак я прибрахме. Остана в нас почти цял ден и накрая мъжа ми каза, че щем не щем, трябва да я изкараме навън, да затворим вратата и да не отваряме,  за да си отиде. Но котката остана пред вратата и мяучеше...много ми стана тъжно, но този път не отворихме...След малко тя спря да мяучи,разбрахме, че си  е тръгнала.

Много исках да я задържим , но знам, че нейните стопани ще си я търсят! Ще се натъжат, ако любимото коте го няма за Коледа.Беше ми обаче  много чудно, че не искаше да тръгва от нас. Не знам как да приема това?  Thinking Казвате , котките носят късмет...наистина ли е така? Какво ли  означава това неочаквано гости?  

# 143
Какво ли  означава това неочаквано гости?  

Може да означава, че стопаните й не се грижат добре за нея.
Имахме едни комшийки - оставяха си котките на вън без храна и вода, оставяха ги да плачат на дъжда... И двете котки се пренесоха в съседката от долния етаж (тя вече имаше 2 нейни). Преди известно време стопанките се изнесоха от комплекса, а котките така си останаха при другата комшийка.

# 144
cybercat натъжих се, като четох написаното...сега ще ме гризе чувството за вина.  И двамата с  мъжа ми имахме усещането, че трябва да я върнем . Ако я бяхме оставили, щях да се чувствам, все едно сме я откраднали. Аз мислех , че евентуално се е загубила и се притеснявах , дали ще се прибере, но мъжа ми каза, че котките винаги си намират къщата, дори и да са на километри от нея. Повярвах му, защото той е имал котка преди, тоест майка му са имали.

# 145
Интересно е това, което казвате за котките  Peace

# 146
Някой би ли ми обяснил какво разбира под "магия"? Като понятие, термин  Mr. Green

# 147
Негативна енергия, наслоена  със зли помисли и  изпратена  уж с цел "навреждане". Наврежда само  на тези, които  вярват в нея. Всичко е в главите на хората. И злото и доброто. Човек сам може да се разболее от собствени черни мисли. Извода е: сам  си  е направи" магия" , ама не знае  Mr. Green  Повечето " магии" хората си ги правят сами на себе си, като сами си навреждат ...с мислите си.
 Никой не може да ти навреди , освен ти самия.

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 14:22 от chaka-raka

# 148
Някой би ли ми обяснил какво разбира под "магия"? Като понятие, термин Mr. Green

Магията е работа с фини енергии, в най-широк смисъл.

# 149
Някой би ли ми обяснил какво разбира под "магия"? Като понятие, термин Mr. Green

Магията е работа с фини енергии, в най-широк смисъл.

Прозвуча ми като финна механика Joy

Общи условия

Активация на акаунт