bebZz,мъжът ми пие хапчета само в мноооого краен случай.
Валче,да ти е жива и здрава братовчедката!

И честито за 13 заплатка.Искрено се радвам за теб.

лято,Ицко и вчера,и днес го извеждах навън.
За сега това.Лека и спокойна вечер!

Честита ти 13-та заплата с кеф да си я похарчиш
Нашета фирма уж голяма много вървежна ама за нас мамите май няма да има 

,Еви не ме пуска до 00 и незнам как ще се разбираме така 

Първо беше болна,после скова от студ и сега и сняг и ветрове и си стоим по цял ден вкъщи аз отвреме навреме забягвам за час два и така.

, не че аз съм редовна, но се старая в седмицата поне веднъж да се включа. И Диана в началото не беше във възторг от плодовите пюрета (особено ябълката), може би трябва да опиташ с различни плодове и различни марки, докато й уцелиш любимите.

Пак ще ги сложа, но нека да задобрее малко с управлението на превозното средство. По цял ден повтаря - дай, дай и каквото докопа после не мога да й го взема. Днес например я кърмих с един орех в ръката, по едно време реших да го махна от ръката й , а тя се повдигна, погледна си празната ръка и уаааа, че успях да го взема, чак като се унесе.
ама може и да мине номера
Не че сега имам време, но след време 

сложно ми се струва нещо. Четох, четох и пак съм в големи размисли, ако някой има идея да каже, а ако ли не ще го измисля все някак. Само разбрах, че се въвежда постепенно /т.е. количеството глутен постепенно се увеличава/ и постоянно поне месец, за да стане ясно от сега дали би имало детето непоносимост или не. Иначе има случаи, при които хора с непоносимост към глутена си го ядат с години без да знаят, че не трябва. Трудно се диагностицира тази цьолиакия след време. 

ама може и да мине номера 

Друг е въпросът, че по-голямата част я натроши и разсипа. Скоро смятам и коричка хляб да му дам да гризка ... И после и някоя каша с глутен или от пюренцата на Хип за "лека нощ" - те също са с глутен!
И се чудя на Макси как ли му е подействало всичкото това винце, дето го е изцокал днес