Бременна,но объркана

• 9 548
  • 169
  •   1
Отговори
# 135
Miss, аз не съм от тези, които скачат и размахват пръст. Авторката търсеше съвет, честитихме и преди много много страници, но не се появи повече. После Вероника написа своята гледна точка и обясни, че е в подобна ситуация. Това е причината отговорите да се насочат към нея. И какво лошо прочете ти и защо отговорите ти са толкова емоционални, не разбрах! Когато човек предоставя проблемите си на обществено внимание, е нормално да прочете всичко.  Peace

# 136
Ирина 85
Цитат
А на 20 просто няма как  да се случи...
Ти май не четеш какво пишат повечето майки. НЯМА НИКАКВА ВРЪЗКА М/У УМСТВЕНИЯ БАГАЖ И ВЪЗРАСТТА!Вярно е,че образуванието е много важно,но това примерно че имаш 2 висши не означава,че няма да работиш като продавач.Родих на 20,гледам детето си повече от прекрасно(по-добре от повечето ми познати с мноооого житейски  опит и образувания Wink).Висше нямам,но до сега съм работила само добре платени работи(за около 1000лв).Доволна съм от живота си,от детето си,от съпруга си..и не мисля,че могат да се пишат такива постове-  на 16,19,20 нямало как да си добра майка....аре бе Sunglasses

# 137
Ужасно е, че такива неща стават в 21 век в Европа. Едно момиче с целия си живот пред себе си, ще има дете с някакъв човек с педофилски наклонности. 15 години са време за учене, спортуване, опознаване на света, а не живеене с мъж . направо съм потресена. Момичета, не сте от циганската махала. не искам да омаловажавам майчинството, но това е просто страшно - кога ще следваш, кога ще пътуваш, ходиш по срещи, излизаш с мъже ?

Ужасно е..

# 138
Ужасно е, че такива неща стават в 21 век в Европа. Едно момиче с целия си живот пред себе си, ще има дете с някакъв човек с педофилски наклонности. 15 години са време за учене, спортуване, опознаване на света, а не живеене с мъж . направо съм потресена. Момичета, не сте от циганската махала. не искам да омаловажавам майчинството, но това е просто страшно - кога ще следваш, кога ще пътуваш, ходиш по срещи, излизаш с мъже ?

Ужасно е..
Е като родиш живота да не свършва.Точно обратното започва наново...много по-щастлив с малкото бебоче.Щом детето е желано,независимо че не е планирано и хорат се обичат...и на по 10год. да са  Mr. Green живи и здрави да са Simple Smile
Цитат
кога ще следваш, кога ще пътуваш, ходиш по срещи, излизаш с мъже ?

1.може да следваш и да гледаш дете..не е непосилно,доста лесно постижимо е само да искаш Peace
2.ще пътуваш когато детето порасне малко...семейно
3.като родиш социалния живот не свършва,но явно не за всички Wink
4.като си намерила "мъжа"..за какво са ти други  Blush

# 139

Ужасно е..
Еми така е,ама някои не мислят така.Като си помисля,11 години съм живяла,необвързана,волна птичка,работих по курортите,по морето,много труд,но и много емоции,трепети,вълнения,запознанства,веселби,страхотни години си преживят,но ми омръзна,спря да ме радва както преди,и тези нужди отстъпиха място на други.
Момичета,ваша си работа,животът си е ваш,но ми е интересно,дали един ден вашето 17 годишно дете се прибере в къщи и съобщи същата новина,как ще се почувствате,като родители,които искат най-доброто за децата си,и ние за добро ви говорим,но всъщност при Вероника явно бебето е на път,така че е ясно какво ще се случи

# 140

Ужасно е..
Е като родиш живота да не свършва.Точно обратното започва наново...много по-щастлив с малкото бебоче.Щом детето е желано,независимо че не е планирано и хорат се обичат...и на по 10год. да са  Mr. Green живи и здрави да са Simple Smile
Цитат
кога ще следваш, кога ще пътуваш, ходиш по срещи, излизаш с мъже ?

1.може да следваш и да гледаш дете..не е непосилно,доста лесно постижимо е само да искаш Peace
2.ще пътуваш когато детето порасне малко...семейно
3.като родиш социалния живот не свършва,но явно не за всички Wink
4.като си намерила "мъжа"..за какво са ти други  Blush
намерила си мъжа на 15 години ? ти сериозно ли това ?  та аз с мъжете, с които съм излизала до 22-23 годишната си възраст, сега едно кафе не бих изпила. точно защото вкусът на жената се променя с годините. Той със сигурност е доста по голям от нея и със сигурност няма да я подкрепя да учи и да се развива, защото не му е изгодно на него тя да се развива като индивид.  това биха го направили нейните родители, но тя не живее с тях от три години.

# 141
И какво лошо прочете ти и защо отговорите ти са толкова емоционални, не разбрах!

Демонстрира зрелостта си просто.  Laughing
Изобщо, и трите с Вероника и Волната макаронка показаха такава зрялост, че... Да са им живи и здрави родителите!

# 142
Ей много ви е лесно да давате определения за другите StopНито знаех какъв е приятеля и нито тищо.В това отношения никой не може да прави заключения TiredАми намерих мъжа на 18 години и вкуса ми не се е променил..ама хич.Пак пиша и пренаписвам всичко си е до човека.Може това да е голямата и любов..може и да е "поредния льольо" LaughingТова ще си реши момичето след съжителството с него.А пък коментара ,че приятеля и нямал да и дава да се развива като индивид хахахахах направо съм потресена ooooh!стига с тези крайни заключения ooooh!

# 143
И какво лошо прочете ти и защо отговорите ти са толкова емоционални, не разбрах!

Изобщо, и трите с Вероника и Волната макаронка показаха такава зрялост, че... Да са им живи и здрави родителите!
Аз не претендирам за голяма зрялост,по тази причина не сме си и направили бебе още. Но това си е лично моя работа,а не чужда. Аз няма да тръгна да съдя жените какъв избор са направили,ок?

# 144
Ирина 85
Цитат
Ти май не четеш какво пишат повечето майки. НЯМА НИКАКВА ВРЪЗКА М/У УМСТВЕНИЯ БАГАЖ И ВЪЗРАСТТА!Вярно е,че образуванието е много важно,но това примерно че имаш 2 висши не означава,че няма да работиш като продавач.Родих на 20,гледам детето си повече от прекрасно(по-добре от повечето ми познати с мноооого житейски  опит и образувания Wink).Висше нямам,но до сега съм работила само добре платени работи(за около 1000лв).Доволна съм от живота си,от детето си,от съпруга си..и не мисля,че могат да се пишат такива постове-  на 16,19,20 нямало как да си добра майка....аре бе Sunglasses

А бе мацка, разясни какви са тези образувания, че интересно стана и опит демонстрираш Whistling

# 145
Аз няма да тръгна да съдя жените какъв избор са направили,ок?

Къде видя някой някого да осъжда?  Rolling Eyes
Пусната е тема с искане за мнение, изказахме го. Повечето от нас от позицията на майки с вече големи деца.
На някои тези мнения не им харесаха и тръгнаха да обиждат наред, за да докажат колко са зрели.
Убедиха ни.  Whistling

# 146

Мис, това е бг мама, подфорум ДиС Wink
Хората, които пишат публично, очакват да бъдат съдени. Те искат да има дискусия, да прочетат какво мислят другите, да разкажат за себе си... Погледни колко потребители има регистрирани 120 587. Някои от тях само ще четат, други ще пишат. Ако ги няма пишещите, другите и тях няма да ги има. Опитай се да погледнеш на нещата по-леко. В живота много хора мислят различно, но въпреки това успяват да водят разговор с нужното уважение.

# 147

Къде видя някой някого да осъжда?  Rolling Eyes
Пусната е тема с искане за мнение, изказахме го. Повечето от нас от позицията на майки с вече големи деца.
На някои тези мнения не им харесаха и тръгнаха да обиждат наред, за да докажат колко са зрели.
Убедиха ни.  Whistling
Твойто мнение абсолютно се контрира със следващото. Факта,че ти не си съдила не го успорвам. Но ето-има хора,които съдят.
 Лили-Лу,аз мислех,че когато хората пишат тук очакват съвет,а не съдене. Никога не бих пуснала тема,за да ме съдят хора,които не ме познават,не са наясно с личния ми живот и т.н. Ако искам някой да ме съди ще се обърна към майка ми,защото само тя може да го прави,но това е отделна тема Simple Smile

# 148
Ирина 85
Цитат
Ти май не четеш какво пишат повечето майки. НЯМА НИКАКВА ВРЪЗКА М/У УМСТВЕНИЯ БАГАЖ И ВЪЗРАСТТА!Вярно е,че образOванието е много важно,но това примерно че имаш 2 висши не означава,че няма да работиш като продавач.Родих на 20,гледам детето си повече от прекрасно(по-добре от повечето ми познати с мноооого житейски  опит и образOвания Wink).Висше нямам,но до сега съм работила само добре платени работи(за около 1000лв).Доволна съм от живота си,от детето си,от съпруга си..и не мисля,че могат да се пишат такива постове-  на 16,19,20 нямало как да си добра майка....аре бе Sunglasses

А бе мацка, разясни какви са тези образувания, че интересно стана и опит демонстрираш Whistling
Laughing Embarassed Извинявам се TiredТова сигурно е вследствие на недоглеждане или незавършено висше образование,но за опита дума не давам да става Grinning Имам си го и то в предостатъчно Peace

# 149
Твойто мнение абсолютно се контрира със следващото. Факта,че ти не си съдила не го успорвам. Но ето-има хора,които съдят.

Не, не съдят. Просто изразяват притесненията си.  Laughing
От гледна точка на вашата възраст, деца са само малките бебета. От нашите години и вие самите сте деца. Защото детето си остава дете за родителя, независимо на колко години е и колко си мисли, че е пораснало. А родителят иска най-доброто за детето си, нищо, че то още не го осъзнава.
Абе, ще пораснете и вие.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт