Бременна,но объркана

• 9 553
  • 169
  •   1
Отговори
# 150
Лили-Лу,аз мислех,че когато хората пишат тук очакват съвет,а не съдене. Никога не бих пуснала тема,за да ме съдят хора,които не ме познават,не са наясно с личния ми живот и т.н. [/b][/i]

За да бъде даден съвет, трябва да се запознаеш със ситуацията и да размислиш и напишеш твоята гледна точка.
Има хора, които четат тази тема и си казват *Това според мен е грешка* и го пишат.
Има други (като Вероника) които разбират ситуацията и я подкрепят.
А трети- като мен и няколко други, се опитват да разберат решението на тези момичета и питат някои неща...
Според мен не е възможно да дадеш реален съвет без да съдиш или защитаваш.

Хайде, стига спам от мен! Отивам да хапвам..

# 151
ирина_85
Извинявай но на теб изречения от сорта на "седнала съм да обяснявам на 17 годишна" или "няма да си добра майка,защото си малка" или "ще си съсипеш живота" не ми изглеждат като приемане на чуждо мнение.

Много моля,не ми слагай чужди думи в устата!Върни се и виж на кого са тези реплики!!!

Ирина 85
Цитат
А на 20 просто няма как  да се случи...
Ти май не четеш какво пишат повечето майки. НЯМА НИКАКВА ВРЪЗКА М/У УМСТВЕНИЯ БАГАЖ И ВЪЗРАСТТА!Вярно е,че образуванието е много важно,но това примерно че имаш 2 висши не означава,че няма да работиш като продавач.Родих на 20,гледам детето си повече от прекрасно(по-добре от повечето ми познати с мноооого житейски  опит и образувания Wink).Висше нямам,но до сега съм работила само добре платени работи(за около 1000лв).Доволна съм от живота си,от детето си,от съпруга си..и не мисля,че могат да се пишат такива постове-  на 16,19,20 нямало как да си добра майка....аре бе Sunglasses

Мацкааааа,виждам и сама,че нямаш виШО.Гледам обаче някакви образУвания имаш.Дано не е нещо сериозно Hug

# 152

Мацкааааа,виждам и сама,че нямаш виШО.Гледам обаче някакви образУвания имаш.Дано не е нещо сериозно Hug
Ти ги остави образуванията..ама си е баш виСше Wink

# 153

Ти ги остави образуванията..ама си е баш виСше Wink

smile3501 smile3501 smile3501 smile3525

# 154
  • Ботевград
Аз наистина мисля да не се разправям повече,защото от хора които не знаят нищо за живота ми(дори и тези дето още не са разбрали,че съм бременна,а уж са всезнаещи) не мисля да се засягам.Не съм си и представяла,че мога да прочета подобни неща и то не от мой връстници ами от много по-възрастни жени от мен.Да стават такива типично махленски истории и безмислени спорове.Може би не ме е подразнило това,че ще ми кажете"съсипваш си живота"или нещо от сорта"ти за майка не ставаш" ами точно това,че всяка от вас едва ли не се искара,че като е забременяла е била най-подготвената,най-перфектната  и всеможеща жена.Ама това дали си на 17,27 или 37 е без значение(поне за мен),защото като идеш да родиш нито ще те питат"На колко години си""Мъжа ти богат ли е""Ама как ще гледате дете.."и то защото това не им влиза в работата..

# 155
Hands Fist  smile3525
p.s.не се сдържах Flutter

# 156
  • Видин
Всъщност човек никога не е готов напълно за такава крачка (или поне 99% от случаите)...
Вероника, аз ти пожелавам късмет и успех! Ти си смело момиче и съм сигурна, че ще си добра майка със или без одобрението на форума  Peace Hug

# 157

Напълно те разбирам!Ако и аз бях с толкова умствен багаж,и аз нямаше да се стърпя Wink
Нека спрем дотук,да не загрубяват нещата!

# 158
  • Ботевград
те според мен вече са загрубели

# 159
Всъщност човек никога не е готов напълно за такава крачка (или поне 99% от случаите)...
  Да. Неслучайно е казано, че когато се ражда дете се ражда и майка.
  Вероника, и аз ти желая успех! Hug

# 160
Всички й желаем успех на Вероника!Темата беше пусната от момиче,което беше несигурно как да постъпи,имаше нужда от съвети и затова писахме,всеки даде своя,и Вероника се включи,но тя няма нужда от съвети,тя е сигурна че постъпва правилно.Исках да кажа,че едно бебче,изисква пълна отдаденост,а от едно толкова младо момиче,не бива да се изисква толкова много.Тя прескача един период,през които ще разбере и осъзнае много неща,които ще са й от полза по-нататък.Не съм съгласна,че човек може да живее безгрижно когато е родил млад,и децата са пораснали и той е все още млад и пак може да се забавлява.Децата са грижа,както казва майка ми,когато се родят,светва една лампичка в главата на майката,и каквото и да прави,където и да ходи,колкото и да са големи,тя винаги ще свети и това няма нищо общо с с безгрижието,защото дори и само мисълта е грижа.Дано сте ме разбрали какво искам да кажа.
Но като се замисля,на някои изобщо никаква лампа не им светва Rolling Eyes.

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 10:33 от rozi-maxi

# 161
Преди няколко дена разбрах,че съм бременна.Много искам това детеннце,но ми остават по-малко от пет месеца докато завърша.

evaaа e пуснала темата. Която пък от своя страна, явно не се интересува от развитието и. Но проследявайки профила и, взела е решение.

Весело изкарване довечера на всички.

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 10:34 от Нини (на мама слънчицето)

# 162
И искам да допълня.Вероника,аз наистина се обърках и не разбрах отначало,че и ти си бременна,просто като ти видях годините,не предположих.не съм всезнаеща,но моето дете е вече на 2 и половина и имам повечко опит от теб.Това че си бременна,не означава че вече ти е ясно всичко,нищо не ти е ясно,повярвай,едно е да си бременна,съвсем друго да се грижиш вече за бебенцето.Бременността спада към безгрижният период Grinning.Предполагам се е намерил някой вече да ти каже-ходете си сега,щото скоро няма да можете.

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 10:46 от rozi-maxi

# 163
ирина_85
Извинявай но на теб изречения от сорта на "седнала съм да обяснявам на 17 годишна" или "няма да си добра майка,защото си малка" или "ще си съсипеш живота" не ми изглеждат като приемане на чуждо мнение.

Много моля,не ми слагай чужди думи в устата!Върни се и виж на кого са тези реплики!!!

Хахаха,ако ти ги приемаш за твой думи ок бих се извинила,но аз не съм написала никъде,че те са твои,просто обобщих много мнения в няколко цитата....така че,много моля (отново) първо чети,преди да коментираш!

# 164
ирина_85

Хахаха,ако ти ги приемаш за твой думи ок бих се извинила,но аз не съм написала никъде,че те са твои,просто обобщих много мнения в няколко цитата....така че,много моля (отново) първо чети,преди да коментираш!

Момиче, вземи се успокой вече.  Ще ти стане нещо.
 Не мога да разбера ,защо толкова остро реагираш и дето се вика си на всяка манджа мерудия , на всяка тенджера похлупак? Защо толкова лично и присърце приемаш всичко в тази тема?
  Всичко ,което сме написали е доброжелателно и никой не сме искали да обидим или засегнем / поне аз не съм имала такова намерение/. Някой поиска съвет - дадохме. Който иска да ги приеме , който не иска - да си троши главата. Ние тук сме никои ,за да правим квалификации, или да даваме наставления кой какво да прави с живота си. Всеки си има глава на раменете и сам си носи хомота.
  Живи и здрави да са ви бебенцата, а на вас пожелавам да сте едни страхотни майки и един ден децата ви да се гордеят с вас.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт