Моля помогнете бременна съм в 9г.с. и много ми

• 16 452
  • 72
  •   1
Отговори
# 30
Нормално е, яж кисели нещо помагат доста или нещо което сама откриеш, че ти действа добре.

# 31
Ох милата,като се сетя какво ми беше,направо те съжалявам,на мен нищо не ми помогна,просто трябва да мине време,ще мине и ще замине,няма как Peace

# 32
Ами...нормално е...Гадно е-но ще мине...При някои след 3-я месец...Дано при теб е по-скоро

# 33
Дано по скоро отмине при теб този период на мен и при двете ми брененности беше ад до 5 месец нямах ден без да повръщам бяха ми изписали деган но аз не го пиех

# 34
  • София
И аз си мислех, че никога няма да отмине, но един ден просто изчезна и се замени с глада  eat

# 35
Студена кола с лимон на гладно.Търпение ще отмине гаденото и следва апетита  Simple Smile

# 36
 Laughing Това е едно от нещата с които се запомня бременността. Няма страшно, ще ти се гади най-много до деветия месец  Peace
Аз си пов....щах до последно по два пъти на ден  Sick И нищо не съм пила...
Дано по-скоро да отмине при теб!

# 37
Съчувствам ти,много добре знам какво е  и с двете бременности повръщах до последно.Питай гинеколога си за някакви хапчета на мен ми бяха изписали Деган,но нямаше особен ефект.

# 38
Много добре знам какво е. Но е нормално. Аз с първата бременност повръщах всяка сутрин до 3 месец.  Sick А сега за съжаление се повтаря  newsm45 но ще мине и след 3-тия месец вече нищо няма да мв мъчи  Laughing

# 39
 Спокойно, няма оправия тая простотия.

Аз си бях два месеца болна направо, непрекъснато ми се гадеше, а най-хубавото време на деня беше докато повръщах, защото знаех, че следва десет не прекалено гадни минути... и после още 23 часа и 50 минути опити да повърна без особен резултат. Предписаха ми едни много гнусни на вкус капки, които пиех с някакъв сок, ама не помня какъв. Резлутатът беше, че повръщах без никакви затруднения. Sunglasses След 4-тия месец се оправих - повръщах си редовно без капките.  Mr. Green Следвах диетата препечен хляб и сирене, но се провалих с гръм и трясък... или по-скоро с бълвоч и плясък, но да не ставам излишно подробна. Рикордът ми беше в 8 месец - 11 посещения на сакралното местенцe. Туй то...

Ако бременеенето беше лесно мъжете щяха да раждат.

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 20:24 от Иники

# 40
Ако бременеенето беше лесно мъжете щяха да раждат.
Съгласна съм с това определено.

На мен ми се гадеше целодневно до 4-тия месец.Опитите ми да повръщам се оказваха все неуспешни  ooooh!
На мен АГ-то ми каза солети или някви солени бисквити да ям като ми се гади.

# 41
аз бях то4но така само ве4ер ми се гадеше,не винаги съм повръщала,и беше то4но 9-10г.с после от веднъж вси4ко спря от само себе си,така 4е се надявам и при теб да отмине  Peace

# 42
При мене не е само гадене, а и повръщане Sick, помогнаха ми, а  и ми помагат вливания Peace

# 43
  • софия
По същия начин бях и аз.Гадеше ми се само вечер,но и без повръщане не
минавах.Отшумя към четвъртия месец при мен.Забелязах,че колкото по-рано вечерям(към 18ч),
толкова по-малко ми става лошо.Винаги като ми се догадаше,хапвах бисквитка или 2-3 солетки
и мнго ми облекчаваха.Също така и като пиех вода късно вечер пак ми ставаше лошо.
Стискай зъби,мила и това ще отшуми. Peace
Лека бременност ти желая! Hug

# 44
На мен ми помагаха ябълките и когато ми беше лошо и когато имах киселини! Peace

Общи условия

Активация на акаунт