Моля помогнете бременна съм в 9г.с. и много ми

• 16 453
  • 72
  •   1
Отговори
# 45
На мен ми помагаше газираното, пиех газирана вода. Момичетата са казали хапвай често по-малко да не е празен стомахът. Аз похапвах солети. При мен беше тежко сутрин и след като съм сложила нещо в устата, задължително трябваше да полегна иначе Sick. Ще намериш формулата да се справиш с  това неразположение Peace Лекарят ми беше препоръчал чаша топла вода, но самата мисъл за нея ме караше да ми се повдига Mr. Green Успех и красиво бебче на финала, заслужава си да изтърпиш сега Hug

# 46
Не съм повръщала нито веднъж, но ми се гадеше ужасно по цял ден и това продължи месец и половина някъде. Сутрин преди работа си изцеждах лимон, портокал и грейпфрут и през целия ден пийвах по глътка от сока. Само това ме спасяваше! Добре че майка ми каза какво й е помагало на нея и подейства и при мен  Simple Smile.

# 47
На мен единственото, което ми помогна срещу повръщането, беше вливане на глюкоза (май това беше  Rolling Eyes). Още след първата ми олекна много, а след 5 дни вливания се чувствах чудесно.

# 48
И на мен ми се гадеше до към третия месец, ама предпочетох да не пия нищо. От само себе си гаденето отшумя. Знам ли, ако имаш търпение, просто изчакай да отмине този период!

# 49
И аз съм така ,но при мен помагат само обикновенните бисквите от тези на "простите" по 50ст или солети .Всичко друго само допринася за усещането ,че ще повърна

# 50
До края на четвъртия можех да преглътна само обикновени бисквити, солети и вода от чешмата. Дори от минерална ми се повръщаше. А от мисълта за пържола директно тичах в тоалетната, дори без да ми е нито пред очите, нито да ми мирише. Знаех целия вход кой какво готви по етажите Rolling Eyes След четвъртия мина.

Само за Дегана да кажа, че за много малки деца е опасен, предполагам че същото важи и за зародиша. Не съм сигурна, но ми се струва логично. Моите като бяха на година и 6 месеца се наложи да им бият по препоръка на педиатъра ,но понеже бяхме на морето трябваше да го свърши местния доктор от комплекса. Накара ме да подпиша някакъв документ, че го правя на своя глава Confused И пак не помогна и се наложи да влезнем в болница на системи.

# 51
И аз бях така Tired.
Противно на общия случай получавах нечовешки позиви за повръщане именно вечер.
Ще те успокоя със следното - до 12г.с. всичко ще е приключило и ще си като нова Wink.
Лека бременност и не се впрягай толкова, това е само едно гадене, ще ти мине Hug.

# 52
  • В друго измерение
И на мен ми беше много лошо. От 6 г.с до 4 месец вкл. повръщах всеки ден, понякога и по няколко пъти. След 4 месец почнах по 3-4 пъти седмично, абе общо взето май само в 8-9 месец не повръщах.

Не съм пила нищо, но ходех на акупунктура и тя ме лекуваше с акупрешър, лепеше някакви семена на определени места в ушите и аз трябваше да ги натискам като ми стане лошо.  Доста ми помогна, но аз не можех и да се храня, само като отворех хладилника и ми прилошаваше.

# 53
  • Стара Загора
Аз не съм била така за щастие.
Това,което ти се случва е нормално-дано след третия месец да спре

# 54
И с двете бременности имах ужасно гадене с ежедневно повръщане  Rolling Eyes Да не казвам голяма дума, но с втората бременност гаденето ми премина едва преди няколко дена. Лекарката ми беше предписала хапчета против гадене, които вземах около 3 седмици и определено помогнаха, но после спрях да ги вземам, тъй като от тях много ми се приспиваше  Rolling Eyes
Просто това е период от бременността, който трябва да изчакаш да отмине  Peace Не се притеснявай за бебето - то си набавя каквото му е необходимо и най-вероятно си е добре в коремчето  Wink Опитай се да хапваш каквото ти се яде и на малки порцийки, както и може да вземаш витамини, ако се притесняваш дали си набавяш нужните витамини. Аз пия Прегнакеър Плюс, като ги вземам вечер точно преди да си легна за да не мога да ги върна след това  Rolling Eyes

Лека бременност!

# 55
  • София
По цял ден ми се гадеше-повръщах от време на време,от водата също ми ставаше лошо,всичко продължи докъм 13-14г.с.-не съм пила нищо!

# 56
през цялата бременност имах ужасни киселини Tired единствено ми помагаше сода за хляб.кофти е за стомаха,но на моменти не се търпеше Crossing Arms

# 57
Миличка, напълно те разбирам.  HugАз бях така от началото до края. Отиди на лекар и си поискай хапчета. Няма да увредиш бебето с тях - спокойно. Просто трябва да са ти изписани от лекар. Стискам палци всичко ад се оправи. Peace

# 58
Нищо не помагаше, ядях само картофи и ябълки до края на 4-тия месец, като пресетата Mr. Green

# 59
Здравей!Първо честита ти бременност и на финала желая живо и здраво бебе!
Второ-аз бях в товето положение,но с 24-часово гадене и пиех изстискан сок от лимон,разреден с вода.Не че ми минаваше,но поне 1 процент облекчаваше.Беше ад,не повръщах,а само ми се гадеше,беше ми лошо,виеше ми се свят.Но при всеки е индивидуално.Би трябвало да ти минев до началото на 4-тия месец.На мен ми мина в началото на 5-тия,но пък тогава се появиха други неразположения.Имах киселини,високо кръвно и ред други неща.
Най-важна е консултацията със специалист все пак.

Общи условия

Активация на акаунт