Моля помогнете бременна съм в 9г.с. и много ми

• 16 452
  • 72
  •   1
Отговори
# 60
До началото на 4 месец и аз бях като теб, вечер се прибирах от работа и веднага ми ставаше зле. Почти не можеш да ям и се тръшвах на леглото. Помагаше ми, но само донякъде, препечена филийка хляб. Трябва да знаеш, че каквото и да правиш , то ще те облекчава временно. просто търпение, не пий лекарства, просто стискай зъби. Сега като се върна назад, всичко се забравя, а на фона на зверските киселини, които имам, това беше само подготовка за истинския дискомфорт. Успех Simple Smile

# 61
  • София
При мен гаденето продължи до 10 г.с. Не съм повръщала, но чувството да ти се гади постоянно изобщо не е от приятните. Пийвах си газирано, защото от него се оригвах (сори за израза, но наистина ме облекчаваше).
Дори не знаех, че могат да се пият хапчета срещу гаденето. Когато вече съвсем се бях отчаяла, гаденето ми мина като с магическа пръчка и една сутрин се събудих свежа като репичка  Wink

# 62
  • Пловдив
В самото начало имах гадене , никога не съм повръщала, но в края на бременността имах ужасни киселини.

# 63
Никога не ми се е гадило не съм повръщала но на края на бременността си имах ужасни киселини Wink

# 64
  • София
Имах ужасно гадене и повръщане от 5 до 14 седмица на бременността:tired:, донякъде ми помагаха айран, солети и лукчета, ама само донякъде, след 15 седмица от само себе си попремина гаденето и след това не съм имала проблеми.
Дръж се, в един момент предполагам, че ще намелее и изчезне.

# 65
Да,нормално е.И аз се чувствах много зле до края на 3 мес.Помагаше ми сок от грейпфрут.
Желая ти скоро да ти отмине и да имаш лека и прекрасна бременност Hug

# 66
гадене и повръщане имах първите 3 месеца.свикнах и въобще не се притеснявах.по цял ден си повръщах.последните месеци пак гадни киселини.предпочитах повръщането пред киселините

# 67
На мен ми се повръща предимно вечер и си повръщам от време на време. Забелязах, че това се случва като по-дълго време не съм яла нищо и след това си хапна по-сериозно. За това най-добре винаги да имаш под ръка солети или бисквити и да хапваш често по малко. Аз така се справям донякъде.

# 68
Против гадене и повръщане ползвах хомеопатични капки , не са вредни за бебо, има ги във всяка аптека.

# 69
Първо, да ти честитя радостната вест и да ти пожелая лека бременност Simple Smile
Второ, да ти споделя мене какво ме спасяваше - лимонов сок разреден с вода и захар... на малки глътки, често и през другото време много вода. Нормално е и се надявам скоро да премине.
Успех  Peace

# 70
boje i az sam taka mnogo povrushtam ne moga da si vdigna glavata ot vuzglavnicata

------------
Пишете на кирилица.

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 23:03 от AnMary

# 71
И с тази, и с предната бременност ми се повръщаше почти до 5ти месец. Нормално е и мисля, че е много погрешно да прибягваш до лекарства. При мен даже беше през целия ден с леки проблясъци, изобщо не търпях доста видове храни, като готвех за семейството дори и не ги вкусах.

Ядях предимно хляб, сирене, кисело мляко, кашкавал, плодове, зеленчуци, малко месо, ядки, вода с лимонов сок, цитруси. Манджите ме ужасяваха. Издържа се някак си. Сега в 6ти месец от нищо не ми става зле, даже напротив, и се чудя пък как да се ограничавам  Blush

Но това. което може да те успокои (поне мен ме успокояваше) е, че реално освен в няколко случая за всички тези месеци не се стигна до повръщане. аз поотслабнах 3-4 килограма до 4 месец, после обаче като се оправих, си ги възстанових бързо Simple Smile

# 72
Аз съм бременна в началото на 12-та седмица. До сега не съм повръщала. Гадене имам, но не регулярно като например всяка вечер ами на моменти. Когато усетя по-сериозно гадене пия по 10-11 капки Вомитусхил - хомеопатично спредство против повръщане и при мен мисля че има ефект.

Общи условия

Активация на акаунт