Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 55-та тема

• 117 757
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Географският център на България-Габрово

Внимание!!! Тази тема е  ОПАСНА  И  ЗАРАЗНА ! Води  до  ПРИСТРАСТЯВАНЕ !!!
Тук се заразих  с питки и погачи, сега съм в процес на зараза с КОЛЕДНИТЕ СЛАДКИ!
Браво на всички майсторки  smile3501
(само дано Лабрекс не ме зарази и с къщичките, защото ги разглеждам час по час.....)

Виждам и две разкошни торти! Браво на вас момичета!

За днес кайма в бутер тесто

- и от вчерашното тесто  малка питка

и нещо като мъфини със сирене

Suni4ka, добър начин за правене на хляб!!!  Командировай си помощничката у нас  1dishes

Рени моля за рецептата на кайма в бутер тесто.

# 541
Здравейте
Страхотно коледно настроение цари в темата,прекрасни сладки се показват HugАз събирам сили и кураж да започна  приготвянето на някоя друга коледна вкуснотийка.Купих си всичко което ми е нужно(даже днес до Метро отидох за шрифта дето Лабрекс е ползвала)а докато го намеря зор видях,от снимката ми изглеждаше голяма кутия,търся питам и там са едни само ми вдигат рамене и пращат за зелен хайвер не суи знаят стоките ooooh!
Ние два дни хапваме мусака,че бях направила за една казарма,само десертите ни бяха различни Grinning
мусаката
цедено мляко със сладко от бели череши
салатка домати с моцарела и чесън
обикновено кексче с орехи
Приятна вечер на всички  bouquet

# 542
  • Bulgaria-Italia
kasier,страхотен тутманик! А може ли рецептата?  Hug
Моля за рецептата, че лиги ми потекоха Praynig

Заповядайте  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=374913.new#new

# 543
Алхимика това сладко от бели череши домашно ли е - обожавам го.
Светлане взех си идеи от твоята тортичка особено октоподчето от горе е супер
Купих си откопчаваща форма за торта и ще се пробвам да направя като вашите с такова покритие.
Сладурчето ми е племеница  Grinning
Поздравления на всички за красотите които правите взех си още рецепти като имам време да се опитам да ги направя.
Извинявам се за спама  Embarassed
И се присъединявам на опашка за каймата в бутер тесто.

# 544
Момичета, дайте рецепта за мозък  newsm78

П.П. После ще ви разгледам и коментирам, мернах една торта разкошна на Надето, страхотна е

# 545
големи красоти има тука момичета  bouquet

от мене линцерови сладки/правя ги за първи път Grinning/ и бутер кръгчета със сусам Peace

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 19:18 от nahodkata

# 546
Аелис, онова отзад е подлучено кисело мляко само, не е пастета. Но винаги имам от него в хладилника  Laughing
Светлане, шницелите са на око - остатък от картофената смес за картофени кюфтета, кайма. А пастърмата има линк  над нея  bowuu
Мариета, много апетитен гювеч  Peace
suni4ka , с тези запретнати ръкави помощничката чудеса от тесто ще направи   bouquet

# 547

От мен кокоски Crazy

# 548
ей ги на линцеровите Peace

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 19:19 от nahodkata

# 549
Здравейте.Много заразително коледно настроение.Аз не съм много много по сладкото,за това и няма да правя никакви бисквитки,бонбони и т.н.Аз съм по месото. Laughing
Минавам за отчет за последните два дни.
Пак бъркана пица,но със друга плънка.Много я харесаха. bowuu

Пилешки кюфтета с лук и спанак.Няма по-сочни кюфтенца. baby_neutral
Нещо се е размазала снимката. newsm78

Пуешки шайби

Днес пак кюфтетата,но с малки изменения.Ням-ням.

Това е от мен.
Лека вечер на всички и приятен уикенд.

# 550
Момичета, възхищавам се на изобретателността ви, майсторството и хубавите снимки, които публикувате в тази тема. Често черпя идеи от вас, признавам.
Записвала съм се, мисля, веднъж в някоя от темите, но обикновено или нямам време или забравям да снимам нещата, които готвя и за това само чета и разглеждам.
Темата е разкошна и става все по- коледна.
Имам един въпрос към момичетата, които публикуваха коледни сладки с глазура. Има ли вариант тази глазура (с която рисувате) да се направи с подръчни материали? Примерно бялата глазура и червената... то е ясно, че синя и зелена трудно ще станат от обикновени продукти в кухнята. Мерси предварително и се извинявам, ако не е това темата, в която трябва да питам. И за да не бъде спам, пускам няколко мои неща:
Обикновена плодова тортичка  Обикновени соленки без нищо LaughingПица и Брауниси по рецепта на Блонди

# 551
Имам един въпрос към момичетата, които публикуваха коледни сладки с глазура. Има ли вариант тази глазура (с която рисувате) да се направи с подръчни материали? Примерно бялата глазура и червената... то е ясно, че синя и зелена трудно ще станат от обикновени продукти в кухнята.

Dendri, бяла глазура можеш да си направиш от белтък, захар и лимонов сок. Ако имаш сладкарски бои или безвредни за яйца, можеш да оцветиш част от нея. Ако не, меденките са толкова красиви и само с бяла глазура.

# 552
labrex, благодаря много. Страхотна идея с боята за яйца. Имам.
Толкова ме засърбяха ръцете от вашите сладки, че нямам търпение и аз да опитам как ще ми се получат.

# 553
  • DE
У нас днес за вечеря
Рулца от шунка с кайма

и руска салатка

Лека вечер!

# 554
Здравейте Hug.като не съм се включвала отдавна имах да гледам май към 15 стр ooooh!.Все изкушаващи неща.
Отчитам се с това което съм снимала - Сърмите със зелеви листа не съм снимала, имаше и Пълнено пиле с ориз и стафиди и отново кисело зеле Heart Eyes, Баклава с орехи и локум и тя неудостоена със снимка.
Затова пък снимах
Мусака и домашна млечна салатка

Супа топчета

Невероятните питки на Макс Мама

и като сандвич

Пържолки със салатката на Нордина с моркови и червено цвекло Peace

Палачинки с ягодово сладко

Общи условия

Активация на акаунт