Египет - четвърта тема

• 72 816
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
Едва ли ще има чак такъв проблем. Досега не съм забелязала да го следят стриктно това нещо, а и не е толкова очебийно все пак - точно 6 месеца са от юли до декември Peace
Ей сега ще погледна снимковия материал  Mr. Green Упс, има някакъв проблем  Thinking

# 391
Мерси! Сайтът не е стига спам... но явно бг-мама директно цензурира
как да ги пусна снимките тогава?

# 392
Ако са качени в снимка.бг, няма проблем  Peace

# 393
  • Beyond the Frontiers
Форски, като публикувате адреса, сложете разстояние между думите и би трябвало да го приеме.

# 394
Спорти благодаря ти  Hug  Файма и на теб   Hug  извинявам се 4е така със закъснение отговарям ама нямам нет

# 395
Няма проблеми  Peace Кога заминаваш? Дръж ни в течение  Mr. Green

# 396
Заминавам на 20 февруари  и ще стоя там 5 седмици Wink
Мога ли от Терминал 2  до Терминал 3  да стигна пеша??????? Вижда ми се по надеждно  newsm78

# 397
Абе не се излагай, ще вървиш пеш...Щом има и шатъл, хващай го и готово. За ходене пеша не е толкова близо  Naughty

# 398
  • Egypt
То не само е далеч, ами и е такъв лабиринт, че и познавачите се объркват. Автобусчето си е най- удобно, просто попитай някой, дори можеш да питаш още стюардесите да те насочат за информация.

# 399
Веднъж като се връщахме, гида ни каза че летището е едно и няма нужда от бус. Тогава кацнахме от Шарм в Кайро и трябваше да отидем до терминала за външни полети ( Кайро-София). Та този гид не знам от къде ни прекара през един коридор, минахме през една открита част между две сгради и на края по едно стълбище ( там един полицай като ни видя се намръщи, но гида без да спира нещо му каза и го отминахме ) и се озовахме направо на паспортите.  :thinking

# 400
Е то летишето е едно, но терминалите са повече от един. Не знам откъде ви е прекарал, но за сам човек е най-удачно да кара по стандартния маршрут. Щом и шатъл има вече, нещата са съвсем улеснени. Peace

# 401
Някой има ли идея какво е времето в Хургада  newsm78  става ли за къс ръкав или е студено, не знам какви дрехи да си взема newsm78

# 402
Ето ти прогнозата за следващите 10 дни
http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/EGXX0008

За къс ръкав и още как!

# 403
А някой може ли да ми каже какво ще бъде времето в края на април. Горе-долу какви ще са температурите?
В колко часа се тръгва от Кайро за Хургада и в колко се пристига в Хургада?
Кога се освобождават стаите в хотела в Хургада и кога започва извозването за летището за обратния полет?
Питам, защото ще ходим с малко дете и е нужно да сме наясно колко натоварващо ще е?

# 404
enrique Най-точно ще ти отговорят от агенцията, чрез която смятате да пътувате.

Общи условия

Активация на акаунт