Египет - четвърта тема

• 72 728
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
хмм, там по-скоро ще си мълчат, че имат жена и деца, с надеждата някоя девойка да си падне по тях  Laughing  Абе всичко има и всичко може да се види...какво да правят - гледат и те да оцеляват хората. Пазарете се на воля, на тях това им доставя удоволствие. Все пак не забравяйте, че стандартът им на живот е много нисък и е далеч от блясъка на курортите    Peace
Благодаря за милите думи! Blush

# 721
Айде за по-сигурно да питам и тук ,
за резевация на хотел за Нова година как е по-удачно, да се изчака за last minute оферти или да се възползвам от earlу booking офертите? и още нещо ALF LEILA WA LEILA 4* или ALBATROS PALACE HOTEL RESORT & SPA 5* в Хургада?

# 722
Галактик ще ти каже за резервацията. От мен - мисля, че 1001 нощ е за предпочитане пред Албатрос (това не бяха ли няколко хотела един до друг  newsm78; ако е нов - може и да е добър, но 3-4 звездните от тази верига не бяха нещо особено)  Peace

# 723
Галактик ще ти каже за резервацията. От мен - мисля, че 1001 нощ е за предпочитане пред Албатрос (това не бяха ли няколко хотела един до друг  newsm78; ако е нов - може и да е добър, но 3-4 звездните от тази верига не бяха нещо особено)  Peace

Old Sport благодаря за светкавичния отговор,  Hug
за 1001 нощ досега само добри отзиви съм чела, иначе Albatros Palace 5* е нов и го препоръчват заедно с хотелите Steigenberger.

# 724
Олди, според теб подходящо ли е да отида по Нова година на круиз по Нил сама с детето?

# 725
гуинивър, нов,нов, но колко нов - ако е съвсем нов, има вероятност да не е сработил както трябва още и човек да се разочарова. Навсякъде нов хотел не тръгва лесно, а там пък още повече. От друга страна, ако е изкарал един висок сезон, може нещата да са супер...Не знам, погледни какви отзиви има и от кога са  Peace
Маги, според мен е идеален моментът - особено, ако си изберете хубав кораб (а знам, че ти така ще направиш  Grinning) Peace

# 726
Aaaa, като съм сама с детето - бюджетът ще е по-ограничен..ама ще гледам да се вместя в стандартните 5 зв..
Гледам такмо сега някакви оферти.. newsm78

# 727
  • Под гъбата

Old Sport благодаря за светкавичния отговор,  Hug
за 1001 нощ досега само добри отзиви съм чела, иначе Albatros Palace 5* е нов и го препоръчват заедно с хотелите Steigenberger.
Албатрос палас е страхотен комплекс. Нов и чист хотел с добра кухня, прекрасни басейни. Моя позната се върна от този хотел в началото на седмицата. Когато говорихме за условията сподели че хотела е бил без забележки за разлика от 4* хотел в Луксор.

# 728
Ами браво щом е така  Peace Ако действително го сравняват с Щайгенбергер и отзивите са добри, значи човек спокойно може да го резервира  Peace

# 729
Ами да споделя, вече резервирах, естествено за Албатрос Палас места вече нямаше, но пък успях да хвана за Албатрос Джангъл 4, тъй като са от една верига, вярвам условията да са добри. Все пак по Нова година цените са като в 7зв. но пък веднъж ще посрещам в Египет, така че  Sunglasses

# 730
Аз пък се възмутрих от Астрал, че отказват да ми направят пакет за 1 възрастен с 1 дете. Не можело - детето трябвало да плаща като за възрастен.. #Crazy Crossing Arms

Пак май ще трябва да се оправям сама.. Twisted Evil

# 731
  • Beyond the Frontiers
Аз пък се възмутрих от Астрал, че отказват да ми направят пакет за 1 възрастен с 1 дете. Не можело - детето трябвало да плаща като за възрастен.. #Crazy Crossing Arms

Странно, а Алмичката...

# 732

Странно, а Алмичката...

.... или ако не тя поне Хермесчето  Thinking

# 733
Още им се ориентирам из програмите..)

# 734
Ами да споделя, вече резервирах, естествено за Албатрос Палас места вече нямаше, но пък успях да хвана за Албатрос Джангъл 4, тъй като са от една верига, вярвам условията да са добри. Все пак по Нова година цените са като в 7зв. но пък веднъж ще посрещам в Египет, така че  Sunglasses

Ako става въпрос за Pickalbatros Jungle Aqua Park, ние бяхме там през септември, мога да те ориентирам, ако те интересува нещо Peace

Общи условия

Активация на акаунт