Човека всичко си има. И желание си има. Въпроса е само организационен. Ако неговото желание се изпразва рано сутрин, то жертвата, която трябва да направи е да чака до вечерта... и всичко ще е наред, ако и желанието също чака заедно с него.
Един начин е, другия да направи жертва и да бъде на линия за да замести другите начини за изпразване на желанието му. Но уви - например, ако другите начини са друга жена и ако това е преди брака - тогава сте готови на всичко, но в този случай не.
Другото е, че желанието, когато не е налично, би могло да се събуди и разпали. Това, би трябвало да е ясно и разбираемо. Може би и неговото желание понякога се нуждае от събуждане. И сега вие умувате - защо неговото желание не търпи събуждане винаги когато АЗ искам?
Всичко друго е вери ОК - Ако иска да ми купи обувки, мога да го накарам да не ги купува, а ако не иска - мога да го накарам да ги купи. Ако искам нещо - мога да му кажа и готово, а ако не искам да му казвам - пак го мога. Само с този секс има проблем - защо не мога да контролирам всичко да е така както искам и когато искам и при това - без да трябва да му казвам.
ПП: за протокола, много по-дълго мога да издържа без секс, когато знам, че някой до мен също стой без секс - би трябвало да е разбираемо, защото мисля, че на това чувство са подвластни и двете страни.
ППП: sashasa, вероятно по-малко ще се засяга, ако му кажеш, че гълташ

, аз ли съм консерва не знам ама тоя нет не влияе добре на някои индивиди