За липсата на желание за секс...да потърсим причините

• 46 944
  • 360
  •   1
Отговори
# 285
newsm78
Как реши, че нещо не ми е харесало?
НЕМО ако говори, то 99 други, НЕпишещи по форуми, НЕ говорят. За секс въобще, имам предвид, камо ли за проблеми с него.
Опа, писах за по горе коментиращите, а не за теб Laughing

# 286
Ок, съгласен.

Като едно обобщение бих искала да напиша само - не че ще успокоя Марина - че  сегашните поколения плащат дан на страшно много негативни фактори-стрес, застояла офис работа, борба с обществените предразсъдъци, кофти хранене, модата дори, ако щете.
И много народ има отклонения под една или друга форма, но не си го признава и НЕ ТЪРСИ специализирана помощ, защото го смята едва ли не за срамно... Tired

# 287

Ех Найтуиш Найтуииииш   Grinning

Немо, Немо, а допускаш ли, че има мъже, които трудно се отпускат да говорят? Още повече, когато става въпрос за доста деликатни неща...
Иначе, наистина би било добре, ако всички говореха и споделяха, пък било то и с малко насърчаване от нас - жените.

Не става дума за говорене ... просто ми се струва невъзможно някоя жена да направи така че един мъж да започне да я харесва без ей така да знае той .... магийка някаква  Wink омайно биленце  Whistling

# 288
Здравей!Според мен ключовата дума на проблема ти е комплекси!
Освободи се първо от своите!Забрави как се чувстваш,забрави обидата,която е съвсем нормално чувство в случая и започни да действаш,така че нещата да се оправят!
Как ли?Първо избери ден в който няма да ставате в 5.30 ,легенди се носят за сутришната ерекция при мъжете!Забрави ,че се чувстваш малко желана или нежелана изапочни да действаш ти!Докато още е сънен ,започни да го галиш по достойнството и т.н и т.н.няма да навлизам в подробности,за да не прозвучи прекалено еротично:)
Искам да ти кажа,че най-лесно е човек да си каже ами не вървят нещата,не спим заедно ,той не ме желае и да избягаме от проблема,като сменим партньора.Сменяме го и започват истинските проблеми:може да не се държи добре с детето/баща му винаги ще го обича
може мъжът ти да си намери друга,която да се държи зле с детето..
Това са наистина проблеми,които можеш да допуснеш да ти дойдат на главата.
Помисли най-вече за детето!За това какъв пример ще му дадеш ти самата..
Искам да те надъхам сма да си помогнеш,защото ако оставиш нещата така,ще се отчуждите съвсем с времето..
Причините при него може да са умора,проблеми,но най-вероятно комплекси,които не е задължително да са свързани с теб!!
Едва ли има човек ,който да те разбира по-добре от мен!
Консултирах се дори с психолог,според думите му едва ли не трябваше да разбия семейството си!
Така постъпват слабите!Щом се интересуваш от причините,значи имаш ресурс да се справиш с този проблем!
Действай,ако искаш да имаш семейство,вземи нещата в свои ръце,явно ти си по-силният и по-интелигентен човек във връзката,значи само ти можеш да я спасиш!
Ако ти кажа при нас колко продължителни са паузите,ще се хванеш за главата,но ние сме с две малки деца...и двамата се грижим за тях сами,а това е голям стрес,колкото и да е весело на моменти!
Ще се справиш,просто забрави как се чувстваш и махни задръжките..апетита идва с яденето,ти си човека,който ще възбуди апетита на мъжа ти,освен ако не искаш да го направи някоя друга Hug

# 289
Ох, отдъхнах си, имало и трезвомислещи жени в тоЙзи форум.  bouquet

# 290
Ох, отдъхнах си, имало и трезвомислещи жени в тоЙзи форум.  bouquet

О, да. Обаче съм сигурна, че никога не са се сблъсквали с този проблем.

# 291
Ами....мисля си, че Дари не е от тях, Трещи. Такова усещане имам.

# 292
Ами....мисля си, че Дари не е от тях, Трещи. Такова усещане имам.

Аз се мисля обратното.  Правила съм всичко възможно. Бях изпаднала в ужас- И комплекси - той ми ги създаде.  Преди и след не съм ги имала.

# 293
Основното е, че унесени в първоначалните първосигнални въргаляния го приемаме за даденост, а не е така. За да се запази желанието се искат усилия и то предимно в главата, четене на литература също няма да навреди, както и ликвидиране на табутата. Това с бельото, фитнеса и маникюра са неща, които мъжете отминават като пътен знак. Друг е въпросът дали не сме се сетили прекалено късно  Laughing

# 294
От товa,което Дaри е нaписaлa си вaдя изводите,4е НИЕ жените сме комплексирaни и 4е трябвa дa се примирим с липсaтa нa секс #Crazy.Но пък все си мисля,4е липсaтa нa секс ни прaви комплексирaни,нежелaни,нехaресвaни....не ми скa4aйте просто рaзсъждaвaм нa глaс

# 295
Абе Мира,посочи ми моля те къде точно в поста ми пише,че трябва да се примирим?В целия ми пост ,всяко изречение говори точно обратното,какво да направим,за да не е така....
Трещерица ,всъщност съм написала,че много добре разбирам авторката и че дори съм се консултирала с психолог как да се справя с проблема....
Ако не съм изпитала това на гърба си,мнението ми нямаше да е обективно и не бих го дала...

# 296
Дaри още първият ти aбзaц е нaсо4ен нa тaм.
Сподели своя опит де.Кжзвaш,4е го имaш.....зaщо беше комплексирaнa?Кaк комплексът ти отблъснa мъжa ти,4е дa не прaвите секс???И изобщо колко трябвa дa е голям този комплекс,4е сaм по себе си дa нaкaрa един мъж дa не желaе секс...Кой здрaв мъж не искa секс???Щом е нормaлен и женaтa се стaрaе дa го впе4aтлявa с нещо ново....е зa кжкви комплекси от нейнa стрaнa говорим.Комплекс ще е aко седи свитa и не му дaвa ни дa я пипне,ни дa я види нa светло #Crazy
Моят мъж не желaе секс....от него произти4a проблемът не от мен.Неговите комплекси трябвa дa лекувaм,зa дa не се превърнaт в мои.Примерно.

# 297
Всъщност,когато има пробелм между двама души,за него са виновни и двамата...
Ако се държим така,сякаш само той има пробелм,първо съвсем ще го отблъснем от себе си и второ ,това вече само по себе си говори за комплекс от наша страна:аз съм идеална,той е виновен и трябва сам да се справи с проблема.
Комплекс не е само,когато жената или мъжът не харесват нещо във външният си вид...
Че някой има комплекси говри ,когато заставаш с гъб към проблема и не искаш да признаеш своята вина в цялата картинка..
Не може при условие,че си създал семейство ,имаш деца,да допуснеш една връзка да се изчерпа от съдържание и да се превърне в рутина..
Ние с таткото се превърнахме в колеги,не искам да поиша от кога не сме правили секс,но е доста по-отдавна ,отколкото авторката е посочила.
И какво?Да го обявя за виновен и да  го комплексирам съвсем ли?Ние гледаме две деца с малка разлика,отделно той ходи на работа на смени,отделно следва,отделно върши всички неща ,които допълнително изкачат в ежедневието на човек и като се върне ми помага..
Аз гледам децата през по-голямата част от времето,спортувам сутрин преди да са се събудили,кърмя малката през ноща по незнам колко пъти,грижа се за домакинството..
Само като пречетеш и се измаряш.нали?
Нещата в живота не са само бели или само черни...
Когато излезе проблем вместо да се чудим кой е по-виновен и да си губим времето във обвинения и чуденки,просто трябва да се решава..
Жената пита каква може да е причината ис това вече е направила  първата крачка ...
За себе си как разрешавам проблема..
На първо време се мъча да отделя беба от общата спалня,за да се възползваме от сутрините,когато децата спят...
Да си почиваме на обед с тях.
Да крадем време лично за сбе си...,за приятелките си..
Моите социални контакти напоследък са ограничени с вас ,всички съфорумки и с телефонни разговори с приятелки..
Не трябва да е така...едно кафе с приятелка навън и се връщам свежарка,не съм напрегната,не нервнича..
При нас положението е много по-тежко,но най-лесно е да избягаш от проблемите,но е и най-грешно според мен..
Ако децата не са свидетели на домашен тормоз или не дай Боже жертви на такъв..
Ако жената също не е подложена на някъв тормоз ...
Тогава трябва да се борим за семействата си.
Отчуждили сме се ..ами такъв е периода-труден,но щом сме го осъзнали и е станало факт веднага трябва да започнем да се сближаваме..
Иначе лошо..на какъвто и по-добър да попаднеш после и той ще има трески за дялане и най-много да стане от трън на глог,че и  по-висок!
Големи хора сме,носим отговорности пред децата си...
Всчко семейство има право на още един шанс,дори когато всичко изглежда безвъзвратно изгубено...

# 298
Знa4и вие не прaвите секс,но съветвaш женaтa кaк дa прекрaти този период в семейството си???
Много полезни нещa про4етох,зa което блaгодaря.Ти кaк се спрaвяш с липсaтa нa секс?Двойките с 2 децa сa безброй,сaмa рaзбирaш....товa не е опрaвдaние или при4инa зa комплексите,зa които говориш.Интересно ми е кaкво ще кaжеш,понеже увлекaтелно преджвaш нещaтa Hug

# 299
Това, което мога да кажа по темата е, че , за да се получи, трябва и двамата да го искат, не става само жената да бута , а мъжа - никакво участие, както и обратното , разбира се...
Освен това, не вярвам,че отглеждането на децата и работата са причина за липсата на секс,когато човек иска, намира начини, когато не иска - намира оправдания и причини...
Да, може да няма време месец,два,но повече от това според мен е хронично, пък ако говорим за години, направо го отпиши  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт