За липсата на желание за секс...да потърсим причините

• 46 942
  • 360
  •   1
Отговори
# 345
Не е нужно да е инпотентен за да не иска контакти със съпругата си - не е нужно и да си има любовница.
Според мен има страшно много фактори, които определят желанието за секс както при мъжа, така и при жената. Днешното ежедневие е прекалено напрегнато, забързано и пр. и в един момент си толкова уморен, че единственото нещо което искаш е просто прегръдка и да помълчиш с човека до себе си. И да, това последното, го казвам от личен опит. Самата аз нямам онова огромно желание за секс, каквото имах преди години. И не мисля, че съм станала фригидна! Просто се чувствам прекалено изморена психически и докато се настроя на друга вълна /да си почина/ станало полунощ и съпруга ми е заспал.  Embarassed
Нямам нужда от психоанализа - да не хукнете сега да я правите - просто споделих моето виждане по въпроса.
Може би със съпруга ти имате нужда от малко почивка и малко развлечение за да сте свободни и отворени за тези моменти. Малка промяна.

# 346
Засега не съм решила да се развеждам, децата го обожават, аз имам свой живот  Simple Smile Много работя, имам приятели, доволна съм от живота и онова, което постигам, с него , без него, не ми е патерица, но децата много ще страдат...

Но ти имаш нужда от полов живот. Или не? Ако и ти нямаш, живи и здрави- проблемът ви е никакъв. Laughing Ако пък си намираш настрани...не знам, някои и така могат. Но отчуждението и обиди разни...това ще рефлектира върху сем. обстановка и децата.
Имам , разбира се, аз имам доста по - огнен темперамент от повечето мъже, които познавам  Laughing Просто факт. Не ме устройва "чуждото", след това се чувствам още по - кофти...
Ситуация без изход  Tired

# 347
Мира, ще обобщя изписаното в темата, за да ти отоворя на въпроса. На прима виста някои от изброените причини за нежелание бяха:

- психологически: комплекси, проблеми в детството, травми, причинени от бивши партньори и т.н.

- здравословни: хормонални нарушения, стрес, физиологични проблеми, асексуалност и т.н.

- различна сексуална ориентация,  липса на интерес към партньора, рутина в секса  и т.н.

При всяка двойка е индивидуално...

Delusion, ще помисля и прочета за въздействието на пониженото либидо към намаляване на ерекцията, стори ми се интересно.

# 348
Едно от нещата, които намаляват стреса - е секса, но в същото време стресът понижава желанието за секс и близост. И това мисля е една от най-основните причини в една връзка да куца секса.

# 349
Едно от нещата, които намаляват стреса - е секса, но в същото време стресът понижава желанието за секс и близост. И това мисля е една от най-основните причини в една връзка да куца секса.
ПОДКРЕПЯМ С ДВЕ РЪЦЕ...

# 350
По тоя повод прави ли ви се повече секс, когато сте на почивка? На мен - да.

# 351
По тоя повод прави ли ви се повече секс, когато сте на почивка? На мен - да.
У-ха, и питаш! Twisted Evil
Лошото е, че детето спи между нас, та..... Whistling

# 352
 hahaha ми така и нашето. Ама миналата година наехме стая със спалня и разтегателен диван.

# 353
Понеже сме тръгнали на признания, аз в такива теми почти никога не споделям лични неща, но.......

Откактоп родих Станислав преди 5 години, а и след 35-та година-просто.....ме фан'аа сичките братя. Twisted Evil
Дори и умората и стресът не ми влияят толкова. Само да чуя, че някой е готоФФ -и забравям сек'ви умори и стресове. Laughing

# 354
  • Варна
Жози и аз така! Simple Smile Ама то е от ЕГН-то, нАучно е доказано.

# 355
Все съм си мислила, Сев, че е майтап. Маклко отклонени-на хормонална основа ли е?

# 356
  • Варна
Все съм си мислила, Сев, че е майтап. Маклко отклонени-на хормонална основа ли е?
Трясват ни хормоните като за последно, ама минимум 15-20 години държало! А дано, де!

# 357
Засега не съм решила да се развеждам, децата го обожават, аз имам свой живот  Simple Smile Много работя, имам приятели, доволна съм от живота и онова, което постигам, с него , без него, не ми е патерица, но децата много ще страдат...

Но ти имаш нужда от полов живот. Или не? Ако и ти нямаш, живи и здрави- проблемът ви е никакъв. Laughing Ако пък си намираш настрани...не знам, някои и така могат. Но отчуждението и обиди разни...това ще рефлектира върху сем. обстановка и децата.
Имам , разбира се, аз имам доста по - огнен темперамент от повечето мъже, които познавам  Laughing Просто факт. Не ме устройва "чуждото", след това се чувствам още по - кофти...
Ситуация без изход  Tired

Не може да се примиряваш с такива "ситуации без изход". И ти си човек. Колко ще издържиш така? Поставяш въпроса ребром защото животът ще ти се стори мнооого дълъг, повярвай!
Каквото и да решиш, пожелавам ти да намериш все пак някакъв изход!

# 358
Понеже сме тръгнали на признания, аз в такива теми почти никога не споделям лични неща, но.......

Откактоп родих Станислав преди 5 години, а и след 35-та година-просто.....ме фан'аа сичките братя. Twisted Evil
Дори и умората и стресът не ми влияят толкова. Само да чуя, че някой е готоФФ -и забравям сек'ви умори и стресове. Laughing
Това го чух наскоро от една приятелка.Значи верно било?Как ми се става на 35 Mr. Green

тука само за мъжките проблеми ле се говорите?

# 359
Абе по принцип беше за мъжките проблеми, ма аз го отклоних другаде. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт