За липсата на желание за секс...да потърсим причините

• 46 942
  • 360
  •   1
Отговори
# 330
Ксавиера Холандер-страхотен експерт по темата!Вибратора-жизнено необходим в случай на ПУХ

# 331
Ами ако ти е казвал 15 пъти остави ме на мира.

Или има здравословен проблем и не може да го вдигне, или има друга жена и тази му е скучна. Разбира се, изкючвам тя да го чака да се наяде като прасе и тогава да му се метне. При това 15 пъти.

# 332
А историята познавала случаи, които са комбинация от първото с второто.Тоест, мъжът мисли, че жена му му е писнала, дотегнала, едно и също, бла бла, и отива по чуждо с надеждата да се получи, нооо....и там се случвало същото.
Не помня де го четох, беше един вид обяснение за една част от изневерите. Confused

# 333
Здравейте, момичета!
Дари, благодаря ти за споделения опит. Уцели точно в десятката! И аз смятам, че нещата не бива да се оставят на течението и да се отчуждаваме в брака. Затова и пуснах тази тема. И именно благодарение на мненията тук успях да открия причините при нас.
Delusion, напомняш ми за мен преди 7-8 години, когато смятах, че светът се върти около мен и аз определям посоката му на движение Simple Smile Е, с времето и връзките се научих на такт, търпение и дипломатичност!
И понеже в темата се изявиха доста "сексолози", поставящи категоричната диагноза "импотентен" ,"кръшкач" и пр., редно би било да кажа, че този път НЕ познахте. Когато следващия път решите да поставяте диагноза, потърсете първо повече информация(приятелски съвет!).
Колкото до нашия случай, съжалявам, че ще се повторя - аз открих причините, благодарение на полезните и адекватни постове в темата, за което отново благодаря! И не, проблемите от това естество обикновено не се решават веднага, необходимо е време и мнооого търпение. И отново изтъквам доводите си да не пиша тук в темата конкретните причини - точно, защото са прекалено конкретни и второ, не бих могла да генерализирам нашия случай, като масова практика. А и не искам да подвеждам други жени с подобни симптоми към нашия случай - при тях може да е различно. Ще се радвам, обаче, ако мога да помогна и на други, намиращи се в подобно състояние - но на лични Simple Smile 

# 334
Марина, ти си на 28, аз на 40. От височината на опита си ще ти кажа че никакъв такт и дипломатичност няма да ти помогнат. За тези проблеми има един термин и той се изрича на глас- импотентност. Или се лекува при специалисти, или рискува един ден да те загуби. Положението само може да се влошава- не и обратното. Ако не го накараш да вземе сериозни мерки, един ден ще си оплакваш живота който си си опропастила с него.
Докато не му го кажеш в лицето, той няма да го осъзнае сам -ще го отрича и пред себе си. Това е като при фригидните жени- те винаги са си в ред.

Отсъствие на либидо било то с психологичен, психо-соматичен или чисто соматичен произход, без значение, е началото на много сериозен проблем с полова неспособност дори при наличие на либидо.

Задължително на специалист! Такива проблеми не се решават във форум.

# 335
Не можеш да заведеш насила някого при специалист

# 336

И понеже в темата се изявиха доста "сексолози", поставящи категоричната диагноза "импотентен" ,"кръшкач" и пр., редно би било да кажа, че този път НЕ познахте. Когато следващия път решите да поставяте диагноза, потърсете първо повече информация(приятелски съвет!).

Не знам кой какви "диагнози " е поставял,но причините може да са или физически,или психически.
Едва ли извънземно е "заразило " мъжа ти с нежелание или невъзможност.

А след като установите причините ,си има и съответните компетентни специалисти за лечение- лекари или психолози!

Така че,дори и без "диагноза " пътят е ясен.

# 337
Не можеш да заведеш насила някого при специалист

С ултиматум къде ще ходи? Един импотентен мъж има ли избор? Или си с него, но ще се лекува, или ще си кукува вечно сам защото не са много глупавите дето ще се обвържат с такъв който не става в леглото.
Мисля че въобще не е в положението да диктува точно той правилата на играта.

# 338
Марина, изчисти си кутията , моля, не мога да ти отговоря   bouquet
Е, не знам, не ме бива в ултиматумите...Лошото е , че сега той може би би искал, но аз не искам вече, много ме нарани с това , че постоянно ме отблъскваше и съм му обидена жестоко, та и не съм много сигурна дали искам да ме докосне пак...

# 339
С риск да звуча като буквалистка ето едно определение за импотентност от първия сайт, който ми попадна:

Импотентността се характеризира с неспособността да се развива или поддържа ерекция на пениса за задоволителен полов акт, независимо от способността да има еякулация.

Ако прочетете темата, и по-конкретно моите коментари и тези на момичета, в подобна ситуация ще разберете, че не става въпрос за неспособност да се постига ерекция, а за нежелание за секс. Двете са различни Simple Smile

Краси, за извънземните незнам, не съм ги виждала около нас Simple Smile И съм наясно, че ако не успеем сами, ще стигнем и до специалисти, така че, благодаря ти за предложението.

# 340
Е,добре де.Каква е тая при4ина за нежелание????СЛед като е нормален,не е импотентен,ти си си наред и не е в теб при4ината???Какво кара мъжа да не иска секс?

# 341
Марина, изчисти си кутията , моля, не мога да ти отговоря   bouquet
Е, не знам, не ме бива в ултиматумите...Лошото е , че сега той може би би искал, но аз не искам вече, много ме нарани с това , че постоянно ме отблъскваше и съм му обидена жестоко, та и не съм много сигурна дали искам да ме докосне пак...

Решила си да се развеждаш?

Това е логично. За неизпълнение на тези задължения и в средновековието са развеждали. Laughing
Но както разбирам, Марина пък и още много други жени в подобно положение (а те никак не са малко по статистика), не са готови така бързо да се предават. Не че и с лечение няма пак да се стигне до тотална неспособност, но може да се позабави процеса.

Колкото до обидата, той не те е отблъсквал нарочно. Човека си няма либидо и не можеш да го накараш насила. Няма място за обиди тук.

# 342
Засега не съм решила да се развеждам, децата го обожават, аз имам свой живот  Simple Smile Много работя, имам приятели, доволна съм от живота и онова, което постигам, с него , без него, не ми е патерица, но децата много ще страдат...

# 343
С риск да звуча като буквалистка ето едно определение за импотентност от първия сайт, който ми попадна:

Импотентността се характеризира с неспособността да се развива или поддържа ерекция на пениса за задоволителен полов акт, независимо от способността да има еякулация.

Ако прочетете темата, и по-конкретно моите коментари и тези на момичета, в подобна ситуация ще разберете, че не става въпрос за неспособност да се постига ерекция, а за нежелание за секс. Двете са различни Simple Smile

Краси, за извънземните незнам, не съм ги виждала около нас Simple Smile И съм наясно, че ако не успеем сами, ще стигнем и до специалисти, така че, благодаря ти за предложението.

Това не е така Марина. Импотентност е съвъкупност от понижено либидо и еректилна дисфункция. Проблемът с либидото може да го има, може и да го няма, но когато го има, това винаги води до проблеми и с ерекцията с времето. Проблемът с либидото е хормонален. Понижен тестостерон.

# 344
Засега не съм решила да се развеждам, децата го обожават, аз имам свой живот  Simple Smile Много работя, имам приятели, доволна съм от живота и онова, което постигам, с него , без него, не ми е патерица, но децата много ще страдат...

Но ти имаш нужда от полов живот. Или не? Ако и ти нямаш, живи и здрави- проблемът ви е никакъв. Laughing Ако пък си намираш настрани...не знам, някои и така могат. Но отчуждението и обиди разни...това ще рефлектира върху сем. обстановка и децата.

Общи условия

Активация на акаунт