За липсата на желание за секс...да потърсим причините

• 46 942
  • 360
  •   1
Отговори
# 15
  • някъде другаде
Извинявай за въпроса,не искам да звучи вулгарно ама...защо си се омъжила за него като знаеш каква е ситуацията с потентноста му? Сигурна съм че той е страхотен човек, ама нали и секса не е за пренебрегване в една връзка newsm78
Същото си мислех и аз , не искам да те обидя.
Сигурно щом по принцип е така , човекът има по малка потребност от секс , възможно е дори да няма определена причина за това. Лошото е че твоята потребност е по-голяма.
А е възможно да е следствие от някакво разочарование в миналото , щом и не иска да сподели.

# 16
Дева, това с либидото е така, но като че ли не ми се иска да го приема. Не може да няма начин, особено когато и двамата искат да променят ситуацията. Ако не друго, все си мисля, че има някакви медикаменти за повишаване на желанието Simple Smile Но не ми се иска да опираме до тях - та ние нямаме още 30 год.

# 17
Бейби Фактор, Тонка, при все че решението ми за брак няма общо с темата - то е продиктувано от емоциите ми към човека и към компромисите, които съм преценила, че е трябвало да направя към тогавашния момент. С брак и без брак, нямам и не съм имала намерение да се разделям с човека, или да му търся сексуален заместител. Та в тая връзка фактът, че сме женени не променя обстоятелствата.

# 18
  • Варна
Не знам, Марина. Той си беше със завидно самочувствие и никак не считаше, че има проблем, дори смяташе, че тези с по-голямото желание за секс не са "порастнали" достатъчно.
Имам и приятелско семейство, в което жената се оплаква от същия проблем, но мъжът и е толкова готин във всяко друго отношение, че си го е приела като лек недостатък на характера му. Казва, че са се научили да компенсират с качество.
А с медикаментите внимавайте много! Малкото алкохол не помага ли?

# 19
Защо не опиташ да му дадеш виагра чела съм статии за нея помага винаги.

# 20
Да му дава виагра без негово знание? #Crazy Или да му намекне " Скъпи,би ли глътнал една виагричка , че без нея си за никъде?" ooooh!
Е , как си го представяте!
Не знам, аз си го обяснявам като липса на страст, просто с едни хора може да си много добър приятел, да ги обичаш и така нататък, но да липсва страст, просто я няма и това си е .... Други може да не ти пасват хич като характер, обаче такава страст и сексуална съвместимост има между вас, че става пожар... Знам за какво говоря , изживяла съм го, и това няма нищо общо с разумните доводи, чувствата и така нататък... Понякога сексът е на едно по - примитивно ниво , че даже има и случаи, че колкото повече уважаваш един човек, толкова повече не можеш да го приемеш като сексуален обект...
С една дума случки всякакви...
Моят съвет, говорете, говорете, говорете, докато не е станало късно... Или се примири с положението ....

# 21
Ментова, това със самочувствието и липсата на проблем е и при нас.Именно затова смятам, че може да е косвено свързано с изживяване от миналото. Не знам дали се изразих добре...
Мариянка, виаграта не е ли за случаи, когато имаш проблем с ерекцията?

# 22
Да му дава виагра без негово знание? #Crazy Или да му намекне " Скъпи,би ли глътнал една виагричка , че без нея си за никъде?" ooooh!
Е , как си го представяте!
Не знам, аз си го обяснявам като липса на страст, просто с едни хора може да си много добър приятел, да ги обичаш и така нататък, но да липсва страст, просто я няма и това си е .... Други може да не ти пасват хич като характер, обаче такава страст и сексуална съвместимост има между вас, че става пожар... Знам за какво говоря , изживяла съм го, и това няма нищо общо с разумните доводи, чувствата и така нататък... Понякога сексът е на едно по - примитивно ниво , че даже има и случаи, че колкото повече уважаваш един човек, толкова повече не можеш да го приемеш като сексуален обект...
С една дума случки всякакви...
Моят съвет, говорете, говорете, говорете, докато не е станало късно... Или се примири с положението ....
Защо без да знае.
Може да поговорят и той да приема 1-2 месеца хапчета докато се нормализират нещата.

# 23
  • Варна
Марина, напълно е възможно, ама то това си е за специалист.
Приемането на виагра - също! Виагра веднъж-дваж годишно може, ама 1-2 седмично?! Да не си го намирала на бунището тоз мъж!
МАРИАНКАА, виаграта не лекува, виаграта решава моментно проблема.

# 24
Аз съм против виаграта!!!  Naughty

# 25
Желязна ръка, разбирам напълно написаното от теб. Чела съм, че има мъже, които приемайки 1 жена за своя половинка не допускат и не могат да приемат факта, че тя може и да е "мръсница" примерно, когато става въпрос за секс.
Колкото до страстта, хм, имала съм партньори, които са успявали така да я събудят у мен, че съм се чудела дали е възможно...т.е., страстта подлежи на обработка според мен.

# 26
Момичета, достатъчно си обичам мъжа, че да го тъпча с хапчета, особено пък без неговото знание. Наясно съм, че рано или късно, ако не намерим решение, ще се обърнем към специалист - евентуално тогава, по негова препоръка смятам е редно да започнем с медикаменти. Но ми се иска да не стигаме дотам, затова и търся други възможни решения...

# 27
Страстта може да се събуди и според мен също... Като за начало, спри да го притискаш, направи се, че няма проблем, стани тайнствена  Rolling Eyes Опитай се да му станеш по - интересна ( ти знаеш най - добре какво би могло да го привлече в теб), старай се да създадеш спокойна атмосфера у дома, усмихвай се по - често, бъди гальовна и нежна , без да си досадна... Не му се хвърляй на врата директно... Опитвам се да ти изградя една представа за женствено поведение тип загадъчна, мила, нежна, полудостъпна, ама май не успявам да се изразя особено добре...
Според мен откритото агресивно поведение на " разгонена котка" по - скоро отблъсква мъжете     ( е, пак зависи от мъжа и обстоятелствата , де), говорим все пак за семеен секс, не за инцидентен, като цяло той трябва да се чувства завоевател... Пък може и да го изненадаш някой път, като например поиска, а ти нежно и деликатно го отклониш ( например, прегърнеш го и кажеш " така ми се иска просто да се гушкаме , без да правим нищо")... Да размахваш гащите си под носа му далеч не ми се струва най - добрия подход  Laughing ( Извинявам се, ако обиждам стриптийз дамите  Embarassed)...

# 28
Желязна ръка, благодаря ти, аз общо взето правя това, което си написала. С изключение на потайнствеността, но още от днес започвам и с нея. Мислела съм си и да му откажа, като си поиска някой път, ама чак сърце не ми дава Simple Smile)) То е все едно като да ти предложат вода след 1 седмица жажда и ти да откажеш просто, защото не ти се пие Simple Smile)) Да не забравяме, че сексуалната нужда си е чисто физиологична, като водата и храната.

# 29
  • Бургас
Е добре де не можете ли да възприемете, че някои хора са си такива. Веднага го изкарахте човека, че има проблем. Ами признавам си и аз съм така. Мога с месеци да не правя секс и дори няма да забележа  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт