За липсата на желание за секс...да потърсим причините

• 46 944
  • 360
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Ето ти я първата. Laughing
Само тогава главата ми е достатъчно "празна". В повечето случаи всякакви мисли щъкат ли, щъкат.

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 18:08 от Северина

# 226
  • София
Само тогава главата ми е достатъчно "празна". В повечето случаи всякакви мисли щъкат ли щъкат.
Това означава, че обичаш да го правиш сутрин, или отговаряш на някой друг въпрос??? newsm78
Много те  Hug Hug Hug Нали знаеш, че съм ти фенка?! Wink

# 227
  • София
краси.мира,
той не говори за тъпа игра, а за Диабло 2: LoD.
На Диабло имам 4 героя 99 ниво, 60 героя над 90 и 4000 мнения за развитие на героите в един друг форум.
Близард направо ми спасиха семейството като вече 10 години бавят продължението на играта.
хаха много интересно,моя мъж се е зарибил по Кал оф Дути и мамата си трака.Големи разправии са като тръгне да играе и се започват едни уговорки колко точно време ще седи на пцто.Но това го отдавам на факта,че повечето мъже сте едни големи деца и по добре на играта да стой отколкото да седи в гаража при колата.
Относно темата за липсата на секс у мъжа(както е започната темата),така и у жената,аз си мисля че не винаги има физиологичен проблем или изневяра или там други от тоя род причини.Просто има хора които не им е секса на първо място и честно казано сигурно на тях им изглежда доста пресилено това да правиш секс два три пъти в седмицата.Разни хора,разни идеали.Но когато това, да липсва секса в една двойка вреди на някого е редно да се поговори за различни варианти и не се натрапва чувство за вина,а напротив трябва да има разбирателство и любов.Освен това съм на мнение че човек ако не иска да нарани някого,то трябва да му поднесе нещата така,както би искал на него да му ги поднесат.Когато човек се поставя на мястото на другия много помага в решаването на проблемите,но стига това да става и от двете страни.И както се казва "блага дума,железни врати отваря".

# 228
  • Варна
Само тогава главата ми е достатъчно "празна". В повечето случаи всякакви мисли щъкат ли щъкат.
Това означава, че обичаш да го правиш сутрин, или отговаряш на някой друг въпрос??? newsm78

Знам, знам, нали си единствена, мога ли да не го запомня!? Laughing
На твоят въпрос отговарям. Wink
 Hug

# 229
  • София

Знам, знам, нали си единствена, мога ли да не го запомня!? Laughing
На твоят въпрос отговарям. Wink
 Hug
Аааааа, сигурна съм, че не съм единствена!!! Hug  Laughing
Да вземеш да сложиш пак оная снимка, дето я беше нарекла "Рапсодия в бяло", че ми пълнеше душата като я погледна! Peace Много хубава снимка! Не че зимния пейзаж е лош де.  bouquet

# 230
Ей, нямаше ме 2 часа на ПС-то и къде отиде коня у рЯката  hahaha
Отговор на първия въпрос за часовете: Единствения проблем, който сме имали в секса-той е активен сутрин, аз-вечер. Тотално разминаване..той спи,когато на мен ми се иска, а аз спя,когато на него му се иска.Решението-правим го,когато и на мен и на него ни се иска-в смисъл:и вечер и сутрин  LaughingТази сутрин в 5..то беше и тъмно, така че го броя за нощ  Joy
На втория:Може и да са големи момчета, мъжа ми играеше Total War цяла година без да спре почти. Но и сред нас има достатъчно луди-аз играх Симс2 като излезе до 4 сутринта и в осем изчезвах на работа. Горкия..лошо му ставаше, като кажех: Чакай сега да развия тази двойка и да ге накарам да се влюбят, на което отговаряше:Аз ще те разлюбя  Mr. Green
Отностно Тао : четохме книгата в далечното, тъмно средновековие на комунизма. Още си я пазим и доста време прилагахме учението. Същността е 2,3 еякулации месечно при съвсем редовен секс (над 20) за да се запази жизнената сила на мъжа. Съвсем невярно е отбягването на секс, за да се запази същата. Оттам научихме и как да удължим акта над час. Дерзайте, момичета  Laughing
Май съвсем отплеснахме темата...

# 231
Ех, JKS, каква стана тя. Аз казах за една игра, а сега темата е готова за момчетата от hardware.bg Whistling ... Не че преди това темата не е била подходяща за тях де  Mr. Green - хем хард, хем БГ  Joy

ПП: Въобще не съм уверен, че една тема като "как да я накарам да правим секс предимно сутрин", ще се радва на същият благ тон на дискусия.
ППП: Разбира се, проблема е, че свещите светят само през ноща...

# 232
И какви са тези неща, The_Third ?
Е аз от това се интересувам, макар и при мене да е постфактум. Ужасно ми е любопитна мъжката гледна точка, мъжките разсъждения по въпроса, начина, по който мъжете преживяват тези неща. Повечето не обичат да разговарят, или поне не задълбочено, и затова ние жените се отдаваме на самоинициативи и действия, каквито НИЕ предполагаме, че биха дали желания ефект. Би могъл да си много полезен The Third, наистина! Сподели, моля те!

Тези самоинициативи и действия биха имали ефект ако идват отвътре и се прилагат още от самото начало на връзката. Ако се прилагат чак когато нещата са тръгнали надолу изглеждат неестествено, изкуствено и не биха имали необходимия ефект. Усещанията каквото е сексуалното желание не подлежат на контрол.

# 233
Между другото, замислих се - наистина, колко жени обичат да го правят сутрин. ..

Ако настроението и човекът са правилни, няма сутрин или вечер при мен!  Wink

# 234
Минавам, за да споделя, че днес взехме карта за фитнес за него, аз по принцип съм си редовна, така че от следващата седмица е с мен да се поти в залата Simple Smile
За протокола - и аз обичам сутрешния секс, почти толкова колкото и през останалото време. Но моето мнение в момента не е меродавно.
За тантрическите практики - много далеко сме от тях, но ако моят човек знаеше за тях, със сигурност щеше да има и такова оправдание - като бившият на Гризанка Simple Smile
Сега за съвместното решаване на проблемите - дами, онези от вас, които мислят, че той не желае да се променят нещата, не е така. И той има същото желание за промяна, но уви го държи за известно време след като сме говорили по темата. Смятам, че колкото и да обяснявам как се чувствам, той не може да го разбере напълно, защото не е изпадал в подобна ситуация. Та, когато му припомня, предприема и той някакви мерки и така, до следващия път. Лошото е, че на мен започна да ми писва.

# 235
Лошото е, че на мен започна да ми писва.

Сексът ли?

# 236

Сексът ли?

Естествено че не  Peace Просто я разбирам как се уморява човек да се бори с нещо-именно тогава идва или примирението или бунта..

# 237
По всичко личи, че го прави насила.

# 238
Ели, благодаря за разбирането Simple Smile
The Third, след като според теб го прави насила, какво би ме посъветвал?

# 239

Сексът ли?

Естествено че не  Peace Просто я разбирам как се уморява човек да се бори с нещо-именно тогава идва или примирението или бунта..

Не е лесно. Даже се възхищавам на търпението! Чудесно е, че търсят заедно изход от ситуацията и че говорят на тази тема. Сексът е важен. Не най-важното, но на едно от първите места... (за мен)

Общи условия

Активация на акаунт