За липсата на желание за секс...да потърсим причините

• 46 944
  • 360
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Ех, още ли е актуална тази тема?
Хората имат различна сексуалност. Има мъже, здрави, прави, без деца и ангажименти, без особени комплекси, които не правят секс често. Не им се прави секс често. Един такъв ми казваше: "Да не съм някой студент, че да го правя няколко пъти седмично?!" Съпругът на моя близка се чуди що и се прави редовно секс, и докога ще е така, все чака да й намалее мерака. "По-честото" при нея е 2 пъти месечно! много жени пък, ви биха завидели за мъжете с ниско либидо. Може и да може да се направи нещо за уеднаквяване на желанията, но то не е много.

# 301
  • София
много жени пък, ви биха завидели за мъжете с ниско либидо. Може и да може да се направи нещо за уеднаквяване на желанията, но то не е много.

Ето, аз съм такава  - искам мъжа ми много да не ме закача. И не, не ми се прави и с друг Mr. Green

# 302
  • Варна
Съвсем друг е въпросът, че за секса в пълна сила важи "колкото повече, толкова повече". И като се има предвид, че мозъкът е единственият орган, който подлежи на обучение и възходящо развитие, то волята ни определено има значение. И на мен ми се е случвало да се оставя на течението. От друга страна - волевият мъж си е рядкост в наши дни.

# 303
Съветвам я защото съм се справила с проблема,разбрала съм къде са моите грешки,къде неговите,помислила съм ,опитала съм някои неща и т.н. не съм стояла с ръце на буквата Ф,осъждайки всиеки и всичко ,но не и себе си..
Ние ,Мира,вече правим секс..но мина мнооого време през ,което допуснахме да се отчуждим и естествено не стана толкова лесно да се сближим отново,но се справих и пак сме близки и затова я и давам съвет,как съм се справила аз,как съм разсъждавала и как не съм се оставила мнения от рода:може да е гей,може да има друга,такъв му е темперамента,да ми досъсипят връзката..
Взех се в ръце,поех инициативата и пак имам мъж до себе си.....
Сега вече съм на втора фаза,когато трябва да се направи така,че секса да не е мираж по цял месец...
Писах вече как...
Мнения от рода ,когато хората искат,намират време,не са много миродавни за семейства с породени деца или близнаци,които сами се справят с отглеждането им...
Всяко семейство е различно ,с различни ангажименти,ценности  и т.н...
Не мога да се съглася,че един човек трябва да стои удобно настанил се във фрази като той не иска да правим секс,значи само той има проблем и да се спасява..
Жената,която е пуснала темата също не разсъждава така,щом я е пуснала изобщо...затова и върнах темата,за да и кажа аз как се справих и как е гршно да се разсъждава при такъв проблем....

# 304
Има мъже, здрави, прави, без деца и ангажименти, без особени комплекси, които не правят секс често. Не им се прави секс често. Един такъв ми казваше: "Да не съм някой студент, че да го правя няколко пъти седмично?!" Съпругът на моя близка се чуди що и се прави редовно секс, и докога ще е така, все чака да й намалее мерака. "По-честото" при нея е 2 пъти месечно! много жени пък, ви биха завидели за мъжете с ниско либидо.
Ехееееее, какви са тея хора, бе? Shocked На нас и по 2 пъти на ден не ни стига, ама нямаме време през деня и само като си легнем. Дните обаче когато имаме късмет да сме сами вкъщи и до 7-8 пъти се е стигало Embarassed Crazy

# 305
  • София
Дните обаче когато имаме късмет да сме сами вкъщи и до 7-8 пъти се е стигало Embarassed Crazy

Добре че мъжът ми не чете тук.... Mr. Green

# 306
Ооооооооооооооооо Стефи aйде моля не говори глупости.Писнa ми от жени дето по 8 пъти дневно сa унождaни Joy hahaha Никой не вярвa,не се хaби

# 307
Дните обаче когато имаме късмет да сме сами вкъщи и до 7-8 пъти се е стигало Embarassed Crazy

Добре че мъжът ми не чете тук.... Mr. Green
Аз бих се радвала моя да чете тук Embarassed Whistling Crazy

# 308
Ооооооооооооооооо Стефи aйде моля не говори глупости.Писнa ми от жени дето по 8 пъти дневно сa унождaни Joy hahaha Никой не вярвa,не се хaби
Ама шоши, душко златна Hug Не е така няма за какво да те лъжа, аиде като ходихме нали нормално да правиме повечко, защото аз идвах в тях и после като се прибера на София си липсвахме-нали нормално е като се видим да си наваксаме. Но казвам пак има дни, не всеки ден, но ги има когато все още го правим и ти казвам заболява ме ....... от секс  Mr. Green Joy Joy Joy
Е ти, мила си на 23 ще кажеш, че не правиш-ама ха тези бебета как мислиш, че се правят smile3521 smile3508

# 309
Ох,толко си ми слaдкa  bouquetВярвaм ти.И дa нa 23 съм ве4е ooooh! и не прaвя от...........от мнооого време 2 години и пове4е....годините не сa вaжни мaй кaто гледaм си по мaлкa 'сaмос' с 3г

# 310
Мира, не ни само ти, и аз от две и повече... Peace

# 311
Абе кви сте такива не правите, бе??? Какви са тези вашите мъже я бързо ги стройте Mr. Green hahaha

# 312
Абе кви сте такива не правите, бе??? Какви са тези вашите мъже я бързо ги стройте Mr. Green hahaha
Радвам се, че ти е смешно, на мен не много...

# 313
  • София

Можеш ли да кажеш като как точно помагаш в тази тема?
Айде отвори си една твоя, пиши си вътре за всичкия секс дето правиш и се успокой.
Разбрахме.

# 314

Можеш ли да кажеш като как точно помагаш в тази тема?
Айде отвори си една твоя, пиши си вътре за всичкия секс дето правиш и се успокой.
Разбрахме.
Аз съм спокойна, просто споделям за себе си... newsm78 Надявам се не съм засегнала никого...просто се шегувах Wink

Общи условия

Активация на акаунт