Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 5

• 53 171
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Гъбички или афти дължащи се на някакъв вирус. Не мисля , че можеш да навредиш на бебето по някакъв начин ако изчакаш до сряда. Понякога се появяват ако имунитета е паднал или си пила антибиотик.

# 286
ххихи не си ме обидила разбира се,мъжа ми щеше много да се радва но не съм правила.пък освен в понеделник да тичам на лекар все пак да не стане по лошо знам ли.

благодаря ви за бързите отговори Hug

# 287
ххихи не си ме обидила разбира се,мъжа ми щеше много да се радва но не съм правила.пък освен в понеделник да тичам на лекар все пак да не стане по лошо знам ли.

благодаря ви за бързите отговори Hug

Peace
Ако са афти може би са от мръсотия. Немити плодове, или недобре измити. Нещо такова. Знам ли. Иди и се излекувай. Все пак ти пречи да се храниш. Лекарите си знаят работата Peace. И пиши после.

# 288
Аз съм чувала, че често по време на бременност се появявали афти. Не знам на какво се дължи. Сигурно на отслабването на имунната система.
Мечка Малинарка, колкото съм страхлива, сега още повече  Embarassed Какво е искала да каже лекарката  Rolling Eyes

# 289
 Аз от шестия месец си страдам от тия афти и просто чакам да родя та да ми свършат проблемите с кожа и лигавица.Но при теб дали са афти не знам.

Относно течението за което писах вчера ,днес отидох на преглед,и да пада ми запушалката,но на части и според лекарката трябва да очаквам бебо до няколко дни най-много. Hug

Мечка Малинарка,това ми е второ раждане и знам какво ме чака,за това ме гони страха,иначе мога да предположа какво е имала предвид докторката-имам няколко варианта Wink

А за магнезия и сега трябва да го пия до края

# 290
Мечка малинарка, искам и аз продължението на лични! А пък аз не знам нормално ли е, не е ли, но е много практично - не ме беше страх, нито срам, дори и първия път, като раждах, а и раждането, слава Богу, си беше съвсем нормално. Сега единствената разлика е, че знам колко боли, но и знам колко бързо минава и как губи значение в момента, в който си видиш бебето.
Аз лично се плаша от безсънните нощи после, че още не съм си отспала с "големия", но гинеколожката ти едва ли тях е имала предвид...

А тоя магнезий не знам защо, но много го мразя. Остава ми едно блистерче и половина и после вече няма за кога да почвам пак Wink

На раждащите - бързо и лесно раждане!!!!  Hug

# 291
  • Mediterraneo

На мен пък ми го спряха, щом влязох в деветия.

# 292
Няма страшно.
Аз, като куха лейка, голяма муха пуснах ooooh! Няма да се плашите

# 293
Няма страшно.
Аз, като куха лейка, голяма муха пуснах ooooh! Няма да се плашите

Не си куха лейка със сигурност Peace. Но напиши го - не е кой знае какво. После аз ще добавя нещо.

# 294
Да напиши го тук, всички са любопитни и раждали, и нераждали. Hug

# 295
  • Видин
Стана ми интересно и на мен  Crazy

# 296
аз искам да попитам как може да се процедира в следния случай -
ходя на прегледи и консултацията ми се води от гинеколожката ми в гр.Х, тя ми издава и болничните, както ще издаде  и този за 45 дни преди раждането...Но аз искам да раждам в болницата в гр.У, т.к. условията там са по-добри...но не искам да "засегна" и лекарката си като й кажа, че имам намерение да раждам на друго място...Та се чудя как се процедира? Предполагам, че може да продължа консултацийте при нея, да ми се издаде боничния за 45 дни преди и когато му дойде времето - да ида в избраната от мен болница...но ще ми трябват ли някакви документи от моята лекарка или не.../не ми се ще да знае за намернията ми/
само да уточня, че съм доволна от нея, предишните раждания ми ги  е"водила" тя, но просто условията в болницата, в която работи са неприемливи за мен, откакто установих, че съществуват къде-къде по-прилични условия...

# 297
  • Видин
Как ще раждаш? Нормално или секцио? Аз взех направление от гинеколога си за секциото няколко дни преди него. А то беше 8 дни преди термин. Доколкото знам се издава направление за хоспитализация.Другият вариант е направо да идеш с болки в другата болница и никой нищо не може да ти каже  Hug

# 298

На мен пък ми го спряха, щом влязох в деветия.
  На мен също.

Мече, разкажи де.Де забегна?

# 299
Здравейте.

Включвам се бързо с два конкретни и бързи въпроса:
1. На работа съм, а често взе да ми става лошо от парфюми на колеги и всякакви други миризми. Не мога да напусна работното място - има ли начин да се справя с това освен като проветрявам все по-често стаята? Нещо, което да се пие?
2. Не мога да спя. Страхотен проблем е това при мен, защото по този начин и приятеля ми не може да спи, а и двамата работим и ставаме рано. Идеи как да се преборя с това?

Благодаря много  Wink

Общи условия

Активация на акаунт