Коледата идва вече- известява го с ритниче МАЙското човече №10

• 18 596
  • 742
  •   1
Отговори
# 375

mishenka,и  аз нямам идея за подарък на мъжо  newsm12. А нашия бъдещ батко като са писали писмо в градината до Дядо Коледа си е поръчал робот.До тук много добре - ама роботи бол . И като го питахме - искал робот от Трансформърите - жълтия "Бамбълди".И сега трябва да го търся, а нямам идея дали може да намеря нещо подобно, защото въпросния се трансформира от кола в робот, и после в оръдие и струва 130лв  #Crazy #Crazy #Crazy.Не мисля, че трябва да купувам такъв подарък, който незнам колко време ще оцелее  Weary, пък и за в градината   smile3506
Помагайте къде да търся такова чудо.В крайна сметка ще е някакъв робот , който обаче ще трябва да е поне ЖЪЛТ Naughty

# 376
Suhumi не го знаех този магазин. Ще разгледам и там. Много ти благодаря    bouquet

# 377
Златна,аз усещам лекички ритничета от бебчето ниско долу където по принцип ме гледат като ходя на видеозон.За гъделичкането не знам.Аз си мислех че усеих нещо такова веднъж,ама може и да се заблуждавам.
О,да подарък за мъжо - и аз също съм в неведение......  Sad
Таничка,и аз съм като теб.Уж излизам само да се разходя по магазините....ОБАЧЕ се получава така че почти от всеки магазин си купувам по нещо и после някой неща дори не ги обличам.Мъж ми като чуе че излизам се хваща а главата  Laughing То аз съм нещо невъзможно,докато не си изхарча парите които са в мен не мирясвам  Laughing Laughing Laughing

# 378
 spirito85,  това,че плацентата ти е толкова ниско сега, нищо не значи, до28г.с. има шанс да се вдигне. А и да не се вдигне, аз като минала през 2 пъти секцио и предполагам сега ми точат ножа за трето, не е толкова страшно. Малко боли в началото, но... като имаш за кого да се грижиш,всяка болка е по-търпима и даже незабележима. Е,аз продължавам да си мечтая как отивам в болницата с 10см разкритие и раждам нормално... Но едва ли някога ще ми се случи. Не и в тоя живот... или поне не в тая държава.

mishenka, аз много харесва това клубче- Приказка без край. Даже Бела я водихме тая събота и неделя и двата дни да си играе там. И аз го обмилсях за евентуален рожден ден там, но ми се вижда доста малка частта за родителите. Ако нямате много гости според мен е супер.  Ама аз не знам моите къде ще ги събера. Втория салон,който е за по-големи деца, ми се видя с по-голям салон за гости. Но пък всичко зависи поканените дечица колко са големи. Миналата година каних в къщи,всичко си правих сама, но сега няма да имам сили...  С мартенчетата 2008 редовно си правим общи сбирки в "Таласъмчетата" на Плиска, била съм и на рождени дни там, не е лошо. Но и то не е особено голямо.  Между другото, ако някоя може да сподели за подходящо клубче, да казва.

Нямам предвид ибей, но внимавайте много когато поръчвате нещо онлайн, винаги проверявайте най-напред истинността на сайта. Ние с моя мъж нали сме Николчовци двамата, се проявихме като истински "лапнишарани" и за малко щяхме да изгорим с доста хубава сума за един фотоапарат. Но все пак реагирахме бързо и си върнахме парите, но какво преживях тоя уикенд- уж празници ни бяха..само аз си знам. Поне приключи добре Laughing

# 379
Цитат
Изглежда супер. Аз мислих, че е тежка, така - по външния вид прецених, но е 11 кг, което не е чак толкова много (на мен и тя би ми била тежка обаче...). Държиш ли на това да е с кош? Защото той прави количката по-тежка всъщност...
Mentha - аммм аз мислех че този кош е задължителен за новородено

За този кош долу в дясно говорим нали  newsm78

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 15:26 от NICOLEEE

# 380
danly виж този http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=3766 , мисля че ще ти свърши чудесна работа  Wink

# 381
Най-после се добрах до снимките! Ама вие всички сте толкова хубави момичета и все с манекенски размери. Изглеждате прекрасни и като бременни и все по-красиви ще ставате.  Hug А пък аз не стига, че съм на 100 години, пък и вече съм истински кит.  Cry Ей затова не искам момиченце, да му е кофти с моята кюфташка структура.  Tired

Цитат
Изглежда супер. Аз мислих, че е тежка, така - по външния вид прецених, но е 11 кг, което не е чак толкова много (на мен и тя би ми била тежка обаче...). Държиш ли на това да е с кош? Защото той прави количката по-тежка всъщност...
Mentha - аммм аз мислях че този кош е задължителен за новородено

Ами за лятно бебе кош изобщо не ти е необходим, а просто количка с пълно легнало положение. Тези кошове умаляват страшно бързо - за 4-5 месеца и според мен, не си струва просто.  Peace

Моля, моля, това е най-краткия ми пост в отчетните ни теми, оценете!  Mr. Green

# 382
Ами зимата нова ли ще трябва да купуваме  Thinking

# 383
  • Sofia
danly, при нас желан е Оптимус Прайм (този със синьото и червеното), но е част от толкова дълъг списък, че не смятам да го изпълня  Mr. Green Трансформъри има всякакви - по-големи, по-малки. Сигурна съм, че ще намерите жълт. Аз другата седмица ще ходя за подаръци, че сега се гледаме в къщи.
KikiNiki, един рожден ден правих в къщи и се зарекох - никога повече Stop Беше много хубаво, но прекарах цял ден в готвене, после в къщи нямаше къде да се стъпи от деца и родители, а цяла нощ след това чистих. Аз лично харесвам "Островът на съкровищата", но той е в район Красно Село. Има добра кухня и алкохол за родителите  Mr. Green
NICOLEEE, кошът за новородено е за предпочитане, но някои хора и с кошницата за кола се справят. На мен 11кг. ми се струват добре за количка. Hauk са доста стабилни и по принцип тежки, но пък са "вечени"  Grinning Аз не се сещам колко пъти ми се е налагало да вдигам цялата количка - обикновено слагам бебето в столчето за кола, а след това в багажника слагам разглобени долната част и коша. Количката не съм я качвала в къщи, стоеше си в багажника, но дори и да я качвам цялата (без бебето), пак 11кг. ми се струват ОК (синът ми е 15кг.  и спокойно си го носех преди да забременея).
Сега прочетох поста на Бръмбазела - зимата, когато са по-големи бебенцата се возят седнали в т.нар."летен кош" и най-добре да има чувалче да му топли (долу в ляво на твоята картинка), но и одеалца стават  Peace

# 384
Здравейте момичета.
Бях в болница с тази моя кашлица и сега като погледнах се втрещих... нова тема и тя щячти преполовена. За съжаление ще  я изчета последователно и продължително.
Виждам че и мамите са повече, казвам здравейте и на тях.

# 385
Благодаря за инфото  Hug ами то в комплекта си има чувалче за крачетата а коша ще е добре за следващото живот и здраве може то да е зимно  Blush  Heart Eyes
Само дето не я намирам никъде в БГ  Tired

# 386
Здравейте момичета!
Превърнах се в абсолютна читателка покрай вашето писане Wink.
Да се включа и аз с един бърз отчет. При мен сънливото състояние вече напълно отмина и отстъпи място на безсънието. Вече следобед е изключено да заспя, но лошото е, че вечер трудно заспивам в следствие на което сутрин пък трудно отлепям, което е нетипично за мен. Здраве да е!
Салати вече ям почти всякакви, което е много добре, но все още водя борба с месото и рибата ooooh!
Доста разглеждах колички и мога да кажа, че stokke много ми допадна и то най-вече като функционалност, изключвам футуристичния дизайн (не той ме привлече). Мъжът ми я намери в английски сайтове с всички необходими аксесоари за половината от цената, която искат тук и ако решим това да е количката ще си я поръчаме от един от тези сайтове. Мъжът ми така или иначе ще пътува до Лондон през февруари и ще я донесе от там. Но още не съм решила твърдо. И бугабу е много добра, но на мен ми идва малко нисичка. Разглеждах и mutsy, но за съжаление само в интернет, което на мен не ми е достатъчно. Искам да я видя на живо и някой, който разбира, да ми обясни всички функции на возилото. На стоке и бугабу ми направиха едночасови презентации, от които останах много доволна. До тук с количките, че прекалих май Embarassed
И аз съм затруднена с коледните подаръци..... Родителите ги оправихме, но за мъжа ми нищо не съм избрала, а също така и за малкия не сме решили какво да е.
Да се похваля, че купихме и първите дрехи за бебока. Знам, че е рано, но не издържах докато бяхме в Хамбург миналата седмица и понапазарувах Wink
Сега мисля за спретна едно тесто за пица, че нещо се вдъхнових и аз не знам от какво. Може би от лудостта на бременността Joy

# 387
  • Sofia
Слънчевка, ти нищо не разказа за Хамбург, пък снимки да пуснеш... да не говорим  Naughty Как ти е главоболието???
На мен си ми е кеф да гледам готини колички. Когато избирахме нашата едно време бях полудяла и до ден днешен са ми мания - като колите, телефоните и т.н.  Joy

NICOLEEE, нашият зимен кош го ползвах доста дълго време - докато Габи не започна да седи стабилно в летния. При всички опити да го сложа преди това, въпреки пълното легнало положение, той направо се губеше в коша и се кривеше като червейче. До скоро зимният ни кош беше у една приятелка, на чиято количка пасваше (пак Quiny, но с 4 гуми), а сега ще си го ползваме за малкото живот и здраве  Praynig

Въздържах се да се изкажа за пушенето, но не ми е в природата  Mr. Green Аз съм заклет непушач и даже враг - никога не съм опитвала и изобщо мразя цигарите  #Cussing out Обаче съм чела, че за да се изчисти организма на майката от никотина, трябва поне 2 години преди забременяването да е спряла да пуши. Т.е. спирането след теста за бременност май няма голяма полза. Все пак от последните месеци имам два живи примера - млади момичета от Банско (на по 19-20г.), които през цялата бременност не спряха да пушат - и двете родиха преждевременно и недоносени деца  Confused Момичета, ОСТАВЕТЕ ЦИГАРИТЕ!!!

# 388
  • Пловдив
Цитат
Mentha - аммм аз мислех че този кош е задължителен за новородено

За този кош долу в дясно говорим нали  newsm78

Ти тази ли си харесала - на мен тя ми беше резервния вариант - много ме кефи  Peace Има я в ибей без зимния кош за 100 лири
И в Кидикеър също я имаше - сега е останал същия модел, но с другите гуми
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 93053_10001_14051

http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 93195_10001_14051

# 389
  • София
Tani4ka,  и аз ще си взема шишета на Томи Типи, четох че нямат вредни съставки  и намаляват коликите заради специалните биби. Има и такива с датчик за топлина и като човек не много вещ в това, май ще ми свършат работа и то добра.
spirito85, няма да се притесняваш, щом доктора е казал секцио значи така е по добре и за бебето и за теб. Важно е мъничето да е живо и здраво, не се става лесно майка но си заслужава всичките ни усилия. Има жени който сами избират този метод от страх на бебчетата да не им стане нещо. На мен лично ми е все едно как ще родя, единствено ме интересува бебка да е добре и да направя най хубавото за нея.  Hug
Искам да попитам момичетата тези магазини двата дето ги показахте единия до МД, другия на малкия ЦУМ дали работят и събота .  Hug
Аз подаръците ги накупих даже и моя получих предварително. Изврънках мъжо, а той ми е добричък и сега вече го ползвам с кеф.  Hug
Много хубави коремчета, трябва и аз да лепна една снимка на големия ми търбух, че размерите му са плашещи . Laughing
Всяка ценна информация относно количките ми е добре дошла, да дават съвети вече майките с опит.  Hug Heart Eyes
Бръмбазела, и аз съм на 100години, но няма да се правим на китове , може би след 3-тото Joy

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 16:19 от .◦♥Toche♥◦.

Общи условия

Активация на акаунт