Коледата идва вече- известява го с ритниче МАЙското човече №10

• 18 517
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
оф,Никол...позната случка.Аз като се изместих да живея в апартамента на моят мъжо и започнаха едни клюки,едно нещо.И понеже и аз все викам като се караме и тия викали на майка му (понеже и тя жвее в блока) како е това момиче,тя как може така да се държи.......абе както си искам ще викам,ако искам може и микрофон да си купя да му крещя на среща наша си работа е това.А иначе като ме видеха и бяха мн любезни,обаче аз не ги поздравявам,понякога дори се правя че не ги виждам и тя се пукат от яд.....ами като ми говорят зад гърба така е  Crazy
И тук студът продължава.Улиците и тротоарите и те са заледени Sad
Лека вечер от мен аз ще се отдам на гледането на някой филм,ако преди това той н започне да ме гледа де .....  Laughing

# 526
  • София
Здравейте маминки Simple Smile
Честит Ден Ден на Слънчева на патерици   ura  Gift Tada Много здраве,късмет и сладък бебок през май  Hug
За пижамките - спя си с пижама от как се помня ..и с чорапки  Mr. Green
За клюкарките - има ги и тука,ама мене не ме притесняват и си викам когато си искам и на когото си искам.Ако им преча да се изнасят.
За спането на бебко - ще спи при нас  Naughty
За снега - аз никак не го обичам.Днес ми е много скапан ден.Студено е,мрачно е,кофти е.Не съм си сменила и гумите на колата,още съм с летните.А те ако знаете как са изпилени  Mr. Green много ми се смее гумаджията при когото ходя,само ме пита дали имам нещо общо с Шумахер,та съм ги загладила така.А мене си ме радват  tooth

# 527
Разглеждам си аз и попадам на следното заглавие: "Идва Коледата, ето, с февруарче ритащо в шкембето - и няма място за прасето"  tooth rotfImbo

# 528
Ние се прибрахме от детското парти. Беше много весело, а Кари постоянно ми тикаше някакви садвичи да хапвам  Crazy Но пък сега съм адски изморена и скоро май ще се запътвам към леглото  Mr. Green

АниК, аз лично не се притеснявам много за теглото ми, но тук яко ме стресират лекарите, че това е едва ли не ненормално и бебето имало опастност да се роди недоносено ако не кача повечко килограми  Rolling Eyes Затова и ходя на допълнителни консултации, но всичко е наред  Peace Точно това обсъждах със свекърва ми, че така или иначе много килограми не искам да качвам. С Кари качих 12кг и всичко си беше нормално. Сега просто постоянно ми се гади, а и ми се хапват много плодове и зеленчуци и хапвам малки порциийки. Не знам защо тук лекарите така си разсъждават.

Пипилота, това кошче е много сладко, но за 3-4 месеца максимум ще умалее и според мен не е много добра инвестиция. По добре вземи едно бебешко шезлонгче или пък бебефон, така че да оставяш бебето да спи в спалнята. Ние лично ще сложим бебето в нашата спалня, а Кари ще си спи сама в детската. Къщата, където ще се местим вероятно ще е на 2 етажа - спалните са горе. Така че бебето през деня ще си спи горе, а ще вземем бебефон  Peace Така практикувахме и с Кари и ни беше удобно  Peace

Змейче, точно нашата количка се водеше Мамас енд Папас  Peace Благодаря за инфото за твоята количка  Peace

За бабките да кажа, че много мразя такива хора, които по цял ден се чудят какви клюки да нищят  #Cussing out

# 529
Разглеждам си аз и попадам на следното заглавие: "Идва Коледата, ето, с февруарче ритащо в шкембето - и няма място за прасето"  tooth rotfImbo

Joy  Joy

# 530
  • Sofia
Ние нямаме бабки в блока, а и не си викаме, но мъж ми иска да сложи блиндирана врата. Аз много се учудих, з'то имаме СОТ, а и няма кой знае какво за крадене, пък той искал блиндирана, за да не ни чуват съседите  Mr. Green Като сме си говорели с Габи, а той е отвън, всичко се чувало, особено ако съм близо до вратата  ooooh! Ами така е в кооперация/блок. Той цял живот в къща е живял и си е свикнал да няма никой наоколо. Едно време в студентски град му беше много криво с тези тънки стени  hahaha

Аз изгледах цяла поредица от филми, дремнах с детето на обяд и естествено сън не ме хваща сега.

Winnie, и аз с Габи качих 12кг и сега се движа горе-долу така, даже ми се струва, че по-малко качвам. И пак се чувствам слон. По-добре да не качим много, хич не се впечатлявай на дебелите розовобузи англичанки. Бюти е пример за дребничка и слабичка бременна  Hug

# 531
  • Под кленовите дървета

smile3532 Joy

Уини, я не ги слушай твоите лекари - погледни какви жени са там, където живееш - гибони и половина Simple Smile Имаме роднина живееща в Шотландия, българка. Ожени се с нормално тегло и за отрицателно време стана  smile3535  261uu И като идваше в БГ и ме гледаше (аз тогава бях доста слабичка) викаше "ЕЕЕЕ, аз си имам мъж, който ме гледа" (демек затова съм охранена Laughing). Като забременя да не ти казвам на какво заприлича и раждането е било изключително трудно - продължило е над 12 часа. То и бебето не е било от най-слабите де. След раждането си остана на предишните килограми. Явно това тегло при тях се приема за нормално, докато в БГ е обратното.
Бъди си слабичка и си свиркай Simple Smile Whistling

# 532
Да това с килограмите е спорна работа. В различните страни се възприемат нормално различни килограми. Аз като съм вече над 58 кг за българските разбирания може и да съм нормално пълничка или даже дебала сравнена с мои приятелки, но за тукашните съм "skinny" както ми го казаха директно. Та на кой да вярва човек...

# 533
  • Под кленовите дървета
Аз поразпитах нашия приятел в Германия за количката и той успя да ми каже, че е Teutonia designe.
Намерих количката, която според нашия приятел "прилича и отговаря на характеристиките". но нямаше време да ми преведе страницата. Някоя мама с немски ако може да се включи да ми даде повече инфо за количката и изобщо за марката, защото нищо не намирам. Или поне инфо на английски?

http://www.baby-walz.de/Auf-Achse/Kinderwagen/group/302/dmc_mb3_ … aragd.a833.0.html

# 534
Добро утро момичета! Май аз съм най ранобудната днес! Laughing
Аз не пратих детето на децка тази сутрин, понеже кашля ужасно! Няма да ходя и на работа днес естествено!
Приятен ден на всички!

# 535
  • Sofia
Добро и от мен. Аз се успах  Blush alexxana, ако си останете в къщи една седмица и ти няма да си ранобудна  Grinning Аз и днес си оставих Габи в къщи, з'то има лек сопол, иначе е напълно здрав, но не ми се рискува.
jasmin_veni, на мен немският ми е трети западен език - ползвам го за "собствени нужди". Вярвам, че немскоговорящите ни мами ще ти помогнат. Тежичка ми се вижда на мен количката, но пък стабилна. Малко е рисковано така, по описание и то на мъж  Confused До кога ти е срока да дадеш отговор?
Мен цяла нощ ме подритват  Grinning Бях се притеснила, че не усещам добре бебето. Аз така или иначе до ФМ на 22.12. ще си вкарвам филми, но сама си се успокоявам  Praynig Praynig Praynig

# 536
Спорна седмица от мен Simple Smile  Hug  bouquet

# 537
Добро утро Мамита! Докато ви прочета изписахте 3 теми  Joy !

Честитио на всички които вече знаят пола на бебчо Grinning  и Добре дошли на всички нови мамчета!
Темата ни е просто страхотна с едно прекрасно коледно настроение ! И аз сложих скромната декоративна елхичка вкъщи за настроение и радост на малкия Принц на мама   Party Time  costumed034

Виждам че някои вече са си избрали количка-страхотно!
Като чета и започвам да се притеснявам за ритниците-нищо не усещам, ама нищичко!!! newsm78 а нали казват че когато е 2-ра бременност по-рано се усещало бебето Thinking

Килограмите хич не ги мисля-с Атанас качих 25 кг newsm09 и родих за 40 мин (секцио де)  Joy На първата годинка бях на минус 5 кг от преди да забременея....сега пак на там вървят нещата  smile3533  хапвам си и хич не ми пука  Peace
Аз съм на ФМ на 30 декември Simple Smile

А само как ми се карат СКИИИИИИИИИИИИИ....за рожденния ден мъжа ми ми подари страхотна ски екипировка-английска мода специално поръчана за мен от там а аз няма да мога да си я облекаааааа  Joy hahaha   догодина яко ще наваксвам, и малкия ще запишем на учител
alexxana  дано се оправите бързо!!!! Praynig

Миналата седмица ми откриха една бактерия  ПРОТЕУС МИРАБИЛИС в урината, която е бактерия засягаща бъбреците и пия АБ Монурал и отделно 2 пъти по 1 табл Неоренал трябва да пия цял месец  #Crazy УЖАСТ .Дано в петък като пусна отново стерилна урина всичко да е отминало и дано не е вредно грам за бебето защото ще откача от притеснение, а в интернет както знаете има писано от 1001 души, всеки различно но нищо конкретно за бременни Sad Много е упорита тая бактерия уф....

Лек ден и спорна седмица на всички   bouquet

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 09:40 от Пухкавелка

# 538
Добро утро момичета!
Гледам навън каква люта зима е и се опитвам да отложа още малко излизането, но така или иначе след час трябва да съм в козметичния салон и няма как....
Аз съм на ФМ на 18 декември и се радвам, че предпразнично ще мине и този важен преглед. Успех на всички, на които им предстои!
Аз ще се включа по-късничко отново, а сега отлитам по заледените улици на Варна....
Хубав ден от мен!

# 539

newsm62 newsm62 Много яко това заглавие!!!

Добро утро и от мен! Като гледам какво е навън, изобщо не искам да си подавам носа!  smile3516

Пожелавам на всички хубава седмица, а на тези, които като мен си стоят вкъщи - приятна почивка на топличко!  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт