Коледата идва вече- известява го с ритниче МАЙското човече №10

• 18 517
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Добро утро, Hug
За ритниците, аз лично не усещам ритници все още. При мен е нещо, като потупване лекичко и чувствам нещо, като шаване и побутване.  Laughing Странното е че като съм на работа бебка я усещам по често по няколко пъти на ден. Щом съм си в къщи почти не се обажда, даже сега почивните дни много малко я усещах, колкото да не е без хич.
От днес пак съм на тръстиката и пак ме чака супер натоварена седмица, да видим дали ще се обажда като миналата, че като е по спокойна и се притеснявам. Ние няма да имаме коледни премии, шефа реши, че не сме ги заслужили.  Wink Гледам да не се ядосвам и да мисля за хубави неща, като идващите празници  Hug.
Пипилота, и аз съм много навита на такова кошче, особено за морето. Hug
Altas , стискам палци престоя в болницата да е кратък и скоро да си пак при нас. Hug
на всички пожелавам успешна седмица без притеснения и напрегнати моменти   bouquet

# 541
Майчета, въпрос към тези от вас, които бяха на преглед във МЦ Фемина - след като си записахте час от там обадиха ли ви се да потвърдят прегледа или не?

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 10:33 от poulini

# 542
  • Русе
Добро утро! Hug
Слънчева,честит празник на патерици!  bouquet
Първо с отчета.Петък бях на 4Д.Всичко с бебето е наред,изследванията ми са нормални,плацентата ми се е вдигнала. Grinning Пола твърдо е мъжки! Mr. Green
За спането на бебето.Определено ще е в спалнята при мен.Вероятно Бойко и татко му ще спят в новата детска.Само не знам ,как малкия ще свикне да спи сам на легло,като три години спи с нас. Mr. Green Мисля да вложа много фантазия и енергия в дизайна на детската стая ,че да му е интересно и нещата да минат по-гладко.
С Бойко качих 27кг.,определено не искам сега да напълнявам толкова много.Гледам да съм по-внимателна и въпреки всичко съм качила 4кг  Embarassed 
Ние лека полека се стягаме за път! Grinning Не знам дали тези дни ще успея да влизам ,но ще се опитам.Сряда по обяд летим.
Успешна седмица на всички! Peace
ПС: Маги,браво за взетите изпити! Peace

# 543
Слънчева, честито , на патерици!  Grinning  bouquet

aemi аз с първата си бременост бяхме планували с моя мъж да раждаме във вода. Ико искахеме можеше да го направим. Наистина казват че болките са малко по-поносими и бебето ще бъде по-малко стресирано, защото от водна среда в корема, попада пак във водна среда навън и излизало може би малко по-лесно. Честно да си призная, когато започна раждането, забравих за ваната, забравих , че и акопунктура за боклките могат да дадат. Само по едно време се сетих за упойката, но и за нея трябваше да чакам, според мен часове, според акушерката минуки.  Laughing Сега обаче все си казвам, че няма да забравя  Mr. Green. Това, че някой иска да ражда във вода не означава, че там наистина ше роди. Това зависи от състоянието на майката и детето. постоянно се мерят тоновете на деететпо и ако то не се чувства добре във воодата при раждането, вадят майаката от ваната.

Кенга, Алтевс само положителни мисли момичета, давайте си кураж сами.

pippilotta аз ползвах зимния си кош, когато с бебето сме в хола през деня. Само идея ти давам, че изобщо не се нуждаеш от този, който си показала, ако на количиката ти има такъв. Иначе бебето ще спи с нас в спалнята, особено в началото. След като наближи или навърши 1 годинка, ще го сложим при баткото.  Grinning

aniK съгласна съм с теб за количката. Важно е да е здрава и маневрена, а колко тежи според мен не е толкова важно. След като е маневрена теглото едва ли ще се усеща.

Ехххх момичета какво нападнахте горките бабки. Ами те за акво да си говорят горките по целя ден. Като се замисли човек сигурно всяка една тема са обсъдили до сега.Просто и те си разнообразяват деня, пък било то и без да заят за какво става въпрос, или кой прав, кой крив  Laughing Wink

# 544
jasmin_veni за количката, нашата е много подобна на тази, почти съшата е , но е триколка на която предното колело не се върти. Супер здрава количка, но затова че не е маневрена коства доста сили за да се управлява, става тежка, дори всъщност да е лека.

-Дръжката се регулира на различна височина.
-Покричето е голямо и се сваля както от самата количка, така и от желязото, за да се пере. Безшумно моге да се регулира. Задната част на покривчето се маха и става летен сенник с прозрачно порзорче най-горе. Има и джобче пришито в задната част на покривчето.
-3 в едно 1. Чанта за носене на бебето - представляа >1 зимен кош и  2 сак за по-големи деца за крачетата, наподобява спален чувал и 3 се слага като облицовка-подложка на самата количка когато детето е в седнало състояние. 
Аз на това нещо казвам зимен кош и точно такъм съм ползвала със синът ми. Първо когато беше малък спеше в него в хола за да го наблздавам. Ползвах го и  като чанта, когато отивахме на лекар, без количката, също много удобно. Когато стана голям. МАхнахме страничните сперплатов(май бяха) и зимния кош стана супер сакче за количка за зимата за по-големи деца.
В това отношение чантите са много по- добри от типичните зимни кошове, които не могат да се ползват повече от 5/6 месеца.
- облегалката и стойката за крака могат да се регулират до пълно легнало положение.
-5 точков колан за сигурност
- може да се пере, глади и е с двойно лице.
- кошчето долу на количката е голямо и може да се натовари много (аз напълно потвърждавам това)
-12" (цолови или както там се казват ) гуми, кръглата основа(не се сешам кака е на бг) е от пластмаса.  Това ни най/малко да не те притеснява.

Material

* Външен материал: 100% наилон
    * вътрешен материал 75% памук, 25% полиестер
    * strapazierfähig und pflegeleicht
    * не попиваща вода и дишаща материя

* компактна сгъната (LxBxH): 89 cm x 56 cm x 41 cm

Тегло

* 16,8 kg (включително чантата за носене на бебето=зимен сак)

* подходяща е пт първия ден на раждането на бебето

Доставка около . 10-14 дни

в различни рзцветки

Единственото нещо което не ми харесва е че предните колелца не се въртят, не е маневрена иначе веднага щях да си я купя.  аз бих си взела тази http://www.baby-walz.de/Auf-Achse/Kinderwagen/Kombi-Modelle/grou … -Miko.a833.0.html и тази особено мног ми харесва, но не знам дали има пълно легнало положение пише само че има 3 степени на регулиране на облегалката. http://www.baby-walz.de/Auf-Achse/Kinderwagen/Kombi-Modelle/grou … n-one.a833.0.html

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 11:30 от Tinaina

# 545
Здравейте момичета и от мен!
Разглеждам си аз и попадам на следното заглавие: "Идва Коледата, ето, с февруарче ритащо в шкембето - и няма място за прасето"  tooth rotfImbo

Joy  Joy
Е това просто ме разбиии   rotfImao rotfImbo

На болните мамита пожелавам веднага да се оправят , а и дечица такива ако има и те естествено  Hug.
Ние вчера мързелувахме, а в събота с Вики се престрашихме да излезем в снежното време.Аз умрях от студ, колкото и да обичам зимата, а на него не му направи впечатление и се чудеше от коя кола да вземе сняг та да ме уцели  newsm53.
Днес бях на ЖК, източиха ми кръвчицата пак. Утре след обед ще се обадя да видим за резултатите.Аз мисля, че урината няма да ми е никак добра, но не съм доктор все пак, но няколко дни ще ме скъсат бъбреците просто.Док каза, че съм бледа та ще видим и хемоглобинчето как ще е .
И СЕГААААА - искам един розов щъркел да ми сложите пък дори и само до петък да е  stork-girl(в петък съм на 3Д)и там трябва да се види дори и ако има грешка.Но док каза, че го вижда по скоро като момиченце newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44.Всичко си му е наред върви си абсолютно точно без и един ден разминаване  newsm53.Даже ми помаха с ръчичка .Дано в петък всичко се потвърди , че да не сменяме щъркела

# 546
  • Sofia
"кръглата основа(не се сешам кака е на бг) е от пластмаса" = джанта    Joy Е как може да не е с лети джанти  ooooh! Joy
Да, определено предните колела трябва да се движат!!!
poulini, не се обаждат от Фемина за потвърждение. Моят час за 22 дек. съм го записала преди 2 месеца и се притеснявах в старателността на телефонистката (на миналта беше записала името ми по супер странен начин и трябваше да я убеждавам, че съм аз). Та аз преди няколко дни се обадих да проверя дали го има часът ми - увериха ме, че всичко е наред  Peace
.◦♥Toche♥◦. , бебетата в тази си възраст спят по около 20 часа. Нормално е, когато ти си напрегната, то да е неспокойно и когато почиваш в къщи - да си спинка сладко. Аз снощи, като си легнах осезаемо усещах потупвания и лупинги, но това ми е за първи път. Пухкавелка, чудех се къде се загуби - и на мен ми е втора бременност, а с предишната имам спомен, че още в 16г.с. усетих ритник  Confused Възможно е и да не помня добре, но това "спокойствие" в корема ми сега направо ме плаши понякога  Confused
Мимак, според мен е по-добре по-рано да преместите малкия в стаята му, а не точно с появата на бебето - да не свърже двете събития и да се настрои отрицателно  Thinking Ако не успееш да се разпишеш преди тръгването, много весело и спокойно пътуване ви пожелавам и прекрасно посрещане на празниците   bouquet

# 547

poulini, не се обаждат от Фемина за потвърждение. Моят час за 22 дек. съм го записала преди 2 месеца и се притеснявах в старателността на телефонистката (на миналта беше записала името ми по супер странен начин и трябваше да я убеждавам, че съм аз). Та аз преди няколко дни се обадих да проверя дали го има часът ми - увериха ме, че всичко е наред  Peace
Много ти благодаря за отговора, понеже и аз се притесних, че не се обадиха. Simple Smile  Flowers Bouquet

# 548
danly честито! Дано се потвърди полът в петък.

Ние мислим в спалнята да спим аз и бебо,пък мъжът ми в хола с баткото.И процедурата с градината е същата.Да стават и да се водят без да ни събуждат.Даже дрешките съм преместила вече на баткото,а в спалнята сложих на бебето.Още не са изпрани де,но има време...

# 549
Момичета,
благодаря много на всички, които са ми отговорили за спането на двудетните семейства:)  Hug
Знам, че кошът е изключително непрактичен, просто ми изглежда много много сладък и отдавна си мечтая за такова нещо. Но може би наистина ще преосмисля теорията и ще ползвам бебешкия кош на количката.
А за бебето в спалнята - проблемът при нас е, че тя е твърде твърде малка и за момента не мога да намеря вариант, при който да вкарам и бебешка кошарка..... освен ако не извадим гардероба навън, но пък и него къде да го сложим като го извадим...  newsm78 уфффф, голямо чудене, голямо нещо.
Никол, Алекс88 - не се ядосвайте. Всичко е въпрос на това как човек си изявява емоциите. Аз също като се ядосам започвам на викам доста силно, но за разлика от вас мен направо ме чува родата, тъй като живеем в семейна къща (на отделени по етажите апартаменти). Но по-добре да викам, отколкото да сдържам емоциите, защото реша ли да ги сдържам тогава става страшно  #Crazy.
Желая ви лек ден от замръзналата Варна:)

# 550
Ренито , благодаря!

Говорите си кой къде ще спи като се родят бебчовците.....И ние мислим по темата и не ми стига ума как ще се организираме.Уж мислим вариант Вики да спи самичък в едната стая, но той  не обича самичък , та ще имаме период на свикване, ако не с тати в едната стая а ние с бебо в другата .

А за викането и аз съм като  pippilotta като викна и всички ме чуват,ама предпочитам да викам отколкото да мълча  smile3516 smile3508.Ами така де какво  - ако ще и незнам си кой да ме чуе като съм ядосана викам , на който не му харесва да ме прибере у тях  smile3534 ( да види лесно ли е ) newsm62

# 551
Здравейте, дами.
Вярвам, че въпреки студеното време и прогнозите за валежна седмица, настроението ни ще е по МАЙСКИ приятно и топло  Laughing
danly , момиче ще е и след предстоящия преглед, няма току тъй да сменяш маршрута на щъркела, я  Laughing
Мамите, които са с второ, кога преместихте дечурлигата в самостоятелна стая? Имам чувството . че ще е голям проблем при нас. Алек не спи с нас в спалнята, но леглото му е залепено за нашето и от време на време ме стиска за ръката. А докато не си легне баща му не иска да си ляга и той. Предстои ми голяма битка в това отношение.
aniK напълно съгласна съм с теб , че отрано трябва да приучим децата да са сами в стаята, преди и бебо да е дошъл и пустия му егоизъм и инат да избият с нечувана сила. Давайте съвети с какво да го прилъгвам малкия. На 2 години и половина е и вече се отстоява  newsm78
До после от мен. Чака ме готвене, а ако остане време и подготовка за направата на коледните картички.  preggo

# 552
Здравейте и от мен , много подтискащо време на вън, аз днес съм решила да не излизам и събирам кураж за утре , ще трябва да си подновя болничния...

Бабите клюкарки ги има и при мен, особено лятото, направо ужасно, но аз не им обръщам внимание....иначе не ни познават нито мъжа ми , нито мен и разпитват една приятелка .... Simple Smile

Слънчева, и аз съм на 18  на ФМ и нямам вече тършение, ти къде си на ФМ.. Party

# 553
Здравейте момичета, и аз днес няма да си подавам носа на вън, че е многооооооооо студено. Довечера съм на гимнастика или йога още не съм решила, ако някоя от вас има желание и време ще ми е приятно да имам компания.

# 554
Здравейте момичета, и аз днес няма да си подавам носа на вън, че е многооооооооо студено. Довечера съм на гимнастика или йога още не съм решила, ако някоя от вас има желание и време ще ми е приятно да имам компания.

Къде и в колко? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт