Коледата идва вече- известява го с ритниче МАЙското човече №10

• 18 587
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Змейче - мерси за линковете,тъй като аз не съм много на ТИ с английския,а Бръмбазела каза че не ми бил нужен коша,само да има пълно легнало положение, та тази без коша има ли такова,става ли за лятно бебе  Thinking
aniK - но пък ако принцесата нашата е като Габи,ще ми е нужен кош 100 % охх не знам вече  Blush

# 391
Леле вие упорито си купувате неща за бебето ooooh!,а аз даже и нямам идея нито за количка,нито помпи нито нищо ooooh!
Но инфото за количките и на мен ще ми е от голяма полза.
nICOLEEE какво стана с онзи конкурс?
Подаръци също не съм измислила,но май ще купувам дрехи newsm78

# 392
Слънчевка, ти нищо не разказа за Хамбург, пък снимки да пуснеш... да не говорим  Naughty Как ти е главоболието???
Приемам забележката  Embarassed. Много сме доволни от коледен Хамбург - насладихме се максималко (доколкото това е възможно за мен) на това, което градът предлага в този прекрасен месец - прословутите коледни базари, настроението, коледните паради, музиката, светлините и многото дъжд, който валя всеки ден, но свикнахме и не ни притесняваше най-вече поради липсата на КАЛ.  С мъжът ми изкарахме нещо като медена седмица - разхождахме се, возихме се на корабче по Елба, отидохме в музея на Бийтълс (като английски възпитаник аз съм им стар фен), прекарахме часове по коледните базари и по-малко часове в шопинг центровете, където аз основно сядах да пийна нещо, защото не съм особен фен на шопинга. Но за бебето напазарувах с огромно удоволствие.
Напълно забравих, че въобще някога ме е боляла глава и се сетих чак в самолета на връщане. Абе като цяло, много добре ми се отрази тази разходка, а и не само на мен Simple Smile. Направихме съвсем малко снимки, защото все валеше и беше мрачно и даже все още не съм ги свалила от апарата. Но ако някоя особено ми хареса ще ви я покажа Wink

аниК, напълно те подкрепям относно цигарите!!!!

Относно количката - понеже всичко останало като креватче, шезлонг, ваничка и т.н. ще вземем от приятели, та решихме да си изберем количка без да се съобразяваме особено с цената Heart Eyes

# 393
Конкурса на 25 ще разбера Simple Smile стискайте палци  Heart Eyes

# 394
  • Пловдив
Аз този път си взех количка с кош - това, че името му е "зимен", не значи, че е само за зима  Peace Предишната без такъв кош все имах чувството, че ми е накриво бебето и не е напълно легнало.
И двете, които съм ти показала пише, че са подходящи от раждането на бебето, но не съм сигурна дали с тая без коша не трябва да го возиш бебето в столчето за кола... Това пак не е много удачен вариант за дълги разходки Rolling Eyes

И аз съм твърдо против цигарите - въпреки, че преди да забременея съм припалвала веднъж-два пъти в годината  Crazy

# 395
Момичета, 2 дни не мога да се добера до компютъра от работа и грижи по малката (беше болна) и доста ми се насъбра да чета. Верно, много пишете.  Grinning

Благодаря на всички за комплиментите относно моята топка в корема.  Joy Искрено се надявам този път да не е толкова голям, че 13 кг на моите 40 кг си е мааалко множко. Wink

Слънчева, анито ме е изпреварила да пита за снимките от ваканцията ви. Чакаме! Иначе, звучи страхотно как сте си изкарали. Мечтая си и аз за таква седмица, без дете, без никой, само аз и мъжа ми, релакс, пазар, ресторантчета...., но на този етап ни липсва ВРЕМЕ.  ooooh!

херцог, много чудно ми стана как така решиха да те взимат в болница?  newsm78 И за какво задържане става дума, като имаш болки в дупето, нямаш кървене и яйчниците не те болят? Странна работа. Не съм лекар де, дано са добри тези, на които се доверяваш.  Peace Но, най-важното е да се оправяш и да не се налагат каквито и да било интервенции.  Praynig

облак, защо си била в болницата?  Confused Спомена коашлица, но явно е имало и някакъв риск, за да те вкарат? Пази се и дано не се налага повече!  Hug

Кенга, сядай да учиш, че да минават изпитите по-бързо.  Wink 
Тинаина, ще ти пиша днес, ако успея, на ЛС.

Вероника, и на мен ми се събраха очите в ...гърдите ти.  Blush
Мента, къде ти е "коремището", не видях?  Mr. Green

Големите сте сладурани всички с тези коремчета, за които мислите, че са огромни. Ще си говорим пак след 3 месеца.  Joy

Аз също смятам, че т. нар. зимен кош е необходим. Моят се отделяше само с едно клик от количката и така си го носих до вкъщи с бебето (било то от кола или долу от входа). Същият ползвах и за легло на бебето около 2-3 седмици в началото, удобно ми беше да го мъкна из стаите..  Peace

Много се радвам на всички майчета, които за 1 път ще имат детенце. Напомняте ми каква бях и аз. Simple Smile Притеснявах се за какво ли не, тук що боли, там що ми дърпа, защо не рита бебето, после пък защо не спре най-сетне да ме рита, дали всичко му е наред, дали се храня правилно...  Laughing

# 396
Здравейте писателки!  newsm62

И аз вече съм на вълна колички - само гледам, де, и се ориентирам.

Nicolee, тази количка, която си показала, и на мен много ми харесва, но нещо не я намирам по бг он-лайн магазините...

Аз пък засега най-много харесвам тази http://www.kasidabg.com/strollers_detski-kolichki-jane-products_id-16066.html - доста скъпа ми се струва, но пък има всичко, лека е... Какво ще кажете?

Златна, мисля ти беше писала за проблеми с бъбреците - и аз се оказа, че имам, давах стерилна урина и се намери някаква бактерия (не е EColi). Засега изпих само 1 монурал и 1 опаковка уринал акут, защото лекарката ми не иска да ми дава антибиотик - каза, че не е опасно състоянието за бебо и предпочита с такива средства да поддържам, пък след като родя живот и здраве - ще се лекувам... Sad

# 397
  • София
vivid_v , за аз съм с проблема в бъбреците. Моите изследвания ще са готови в понеделник. Дано  не е нещо сериозно. До сега никога не съм имала проблеми с тях. Ще продължавам да си пием хапчетата, които са ни изписали доки и ще стискам палци да се оправяме бързо.

Моля ви кажете къде усещате ритничетата на бебетата? Къде точно по корема? С тези бъбреци взех да се шашкам и аз за всяко нещо. Само една мама ми отговори, за което й благодаря, но моля, моля ви, отговорете!  Praynig

# 398
Моля ви кажете къде усещате ритничетата на бебетата? Къде точно по корема? С тези бъбреци взех да се шашкам и аз за всяко нещо. Моля, моля, отговорете!  Praynig

Ами аз усещам някакво гъделичкане отвреме на време под пъпа някъде.... и то като съм легнала само. Мисля си, че е бебо, де... newsm12

# 399
vivid_v - аз също я търсих няма я в БГ сайтове,а за твоята която си харесала хубава е но наистина е скъпичка  Thinking

# 400
вивид, погледнах набързо количката... пише "Тегло: 8.0 кг. на рамата", обаче като прибаваиш кош, багажник... не се знае колко тежка ще стане.  Thinking Цената не включва зимния кош!! Най-добре, ако я има изложена в някой магазин, върви и я виж с очите си и така прецени. Аз все това повтарям, но от опит знам, че в Интернет всичко изглежда страхотно, но на живо - нещата са различни!  Peace

златна, ритничетата зависят от разположението на бебето. Simple Smile Аз ги усещам в ляво долу от пъпа, на УЗ видяхме дори, че там са крачетата.

# 401
вивид, погледнах набързо количката... пише "Тегло: 8.0 кг. на рамата", обаче като прибаваиш кош, багажник... не се знае колко тежка ще стане.  Thinking Цената не включва зимния кош!! Най-добре, ако я има изложена в някой магазин, върви и я виж с очите си и така прецени. Аз все това повтарям, но от опит знам, че в Интернет всичко изглежда страхотно, но на живо - нещата са различни!  Peace

Бюти, сега забелязах, че това е цената без зимния кош!!!  newsm09 Е, значи няма да е тази със сигурност...  smile3506
А иначе в никакъв случай докато око не види и ръка не пипне няма да купувам!

# 402
  • София
Ох, сладурки! Много ви благодаря!  Hug Тази параноя и мен явно ме е хванала. То нито да усещам, нито да не усещам. Нямам угода.

# 403
Пишете ме и мен 80% мама на момченце stork-boy

Този път ще пазаруваме в синичко! Wink

# 404
е момичета дойде и края на тази работна седмица,
утре по някое време ще сложа в албума снимки на малките сладки бебешки дрехи,

имам проблеми със зимните якета, трябва да се купи утре едно по топло и голямо, Simple Smile
за колички си говорите днес, аз още въобще не съм се ориентирала харесах си една но е много скъпа, и така не ми се гледат други в момента, може би догодина март,април ще мисля за по големите покупки. сега съм на вълна дрешки и аксесоари Simple Smile  Embarassed

дано тази вечер успея да поспя Sad аз не мога да си наместя корема, а още е малък, като порасне какво ще го правя не знам  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт