Коледата идва вече- известява го с ритниче МАЙското човече №10

• 18 578
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро на всички, много хубави  почивни дни Hug

аз днес едвам станах в 7.30, но се налага да гледам племенницата, а тя е една ранобудна.... Simple Smile

# 436
 ЕЕЕ, честит първи сняг на бургазлийките:)) Хайде, днес е събота,няма да работим:) Ако дреби ме остави ще забъркам меденките на Змейчето, ако станат ще ви почерпя виртуално:))

От няколко дни и аз имам някакви болки долу ниско. То всъщност не е чак болка, по-скоро разпъване. Имах го и с Бела като бях бременна. Тогава нали бях със скорошно секцио и като го усетех това разпъване и си представях как ми се отваря секциото Shocked изобщо съм доста повредена откъм вредни мисли,но сега съм си казала,че няма да им се оставям и просто констатирах, че пак усещам нещо подобно. Ще трябва да си почивам повече, ама ако някой ми каже как ще съм му благодарна.

Мойта количка нямаше зимен кош и изобщо не ми е липсвал. Освен това като гледах околните, доста бързо умаляха тия кошове. После пък е нещо доста обемно за съхранение. Сега имам върху гардеробите складирани и столче за кола,и портбебе и какво ли не още, хубаво,че скоро ще ги ползваме /живот и здраве/ и после да изчезват да не ми пълнят къщата. Не се хвърляйте в задължаващи цветове като розово, ей на как ми се случва на мен, ако ми беше розова количката сега трябваше да купувам нова:)

Хубав уикенд ви желая!!!

# 437
 Добро утро и от мен!
 Аз няколко нощо по ред спя добре, но не и тази. Нали мъжа ми беше болен и спа при техните, аз сама на спалнята добре спах, но си мрънках, че го няма. Сега като е тук, ми е много хубаво, но май по - добре спя сама Embarassed Като се върти, гушка ме, легнал на диагонал на леглото, понеже е много висок Simple Smile Дано довечера е по - добре.

Честит сняг на Бургас! То и тук нещо се опитва, но е между дъжд и сняг и като че ли спира.
Ани, мерси за инфото за количките, тези дни ще ходим да оглеждаме. Иначе единствената марка, от тези, които си написала и знам, а и ми направи впечатление е Бебекомфорт. Аз нямам проблем с качване на количката по стълби в къщи, защото имаме асаснсьор, трябва само да я кача едно стъпало, за да влезем във входа. И да влиза в асансьора.
 Възможно ли е някоя количка да е много голяма и да не влезе в асансьора, той е стандартен.. newsm78
А за цветовете - аз по принцип не съм за синьо и розово, дори и за всяко да се купува отделна. На Змейчето цветовете ще са и моите.
  Да споделя - мойта колежка, която ви казах, че като бременна пушеше немалко, и е доста дребничка - под 160 и много слаба, е родила бебче пет килограма и нещо. Това се казва майка героиня! Grinning Естествено секцио.
 Приятен уикенд на всикчи и само хубави мисли!

Херцог почивай си активно! Hug

# 438
ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ И НА ВСИЧКИ ОТ РАЗГРАДСКО.....МОЖЕБИ И В РУСЕ ИМА СНЯГ  smile3521
толкова се радвам че вали,само че сякаш няма да натрупа,ама нищо.
Лека събота ви желая  Hug

# 439
Добро утро днес се поуспах  Grinning ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯЯЯЯГ  smile3501 толкова се радвам,че заваля вече и тук нееее  спира  Shocked

# 440
Добро утро и от мен, не можах да спя нещо, тъкмо щях да се оплача как не ходя постоянно до тоалетна както преди и тази нощ през 15 минути все там, но може би заради литрите чай, които изпих. Писна ми да съм болна, кашлям като за световно и супер ме е страх да не направя нещо на бебко, че така гадно ми се свива коремът  Crazy Вие какво пиехте като имате кашлица, знам, че в предните теми пишеше, но тя не е една сега да я прегледам  Embarassed А за снега, радвайте се момичета, аз не искам сняг, 3та зима няма да го видя, дали не станаха и повече, но не ми и липсва, тук като стане 8-9 градуса и умирам от студ, чудя се как съм издържала, а то в Русе си е студ  Shocked, сега като се сетя и за леда и хич не искам да се прибирам  Whistling , ще взема да падна някъде, но хайде стига глупости, освен да си направя още един чай  Flutter Целувки и приятна почивка, момичета   bouquet

# 441
vivid_v ползваш ли Лиотон 1000 за разширените вени?

Tinaina, не съм го ползвала, защото ми каза лекар, че по време на бременност полза от мазането нямало - от хормоните (и по-конкретно прогестерона) стените на кръвоносните съдове си омеквали така или иначе...  smile3506 Каза ако се увеличи вената да си купя от специалните стягащи чорапи за разширени вени. Иначе Лиотона няма проблем да го ползваш ако искаш, не е противопоказен!

Аз да се оплача - не можах да спя от някаква остра болка ниско вдясно на корема, към крака. Пих но-шпа и сега се успокои, слава Богу, дано да няма повече...

А, честит първи сняг на всички! Аз смятам да изляза да го "покажа" на бебо, след като се навлека като зелка... newsm53

# 442
ANNI M благодаря ти , че ми отстъпваш  Hug, следващата седмица ще стане ясно дали е така newsm53

Честит Първи Сняг на всички от Варна , Бургас , Разград и навсякъде където вали newsm44.Тук поне май не смята да спира скоро, за което аз много се радвам.Ако нямаше и вятър щеше да е супер, но въпреки това мисля да сепробваме да излезем с дребо, че да се порадваме и двамата.ОБОЖАВАМ ДА ИМА СНЯГ  Nature Snowman Close-mas: cold newsm53 smile3521 smile3534ГОЛЯМ КЕФ.
Хайде до после .Приятен и снежен уикенд момичета !!!После, ако мога пак ще надникна Hug Hug Hug

# 443
Ех момичета! Пратете малко сняг и насам! Завиждам ви направо Simple Smile

Аз изкарах кошмарна нощ. Вчера сутринта се събудих с цистит, и изкарах работния ден горе долу добре, помислих си, че съм го овладяла това нещо, но вечерта...  ooooh! такива ужасни спазми получих.
В 2 през ноща се събудих и до 3 се наливах с вода, общо взето си изкарах ноща в тоалетната. В момента се чуствам по-добре, но снощи ме беше обзел такъв страх. Чудех се дали да не тръгна към болницата. Някой сблъсквал се с това нещо по време на бременост да има идея какво може да се пие? Или нещо за облекчение?
Пазете си крстчетата ей, и краката също!

Аз днес мислих да правя списък с нещата за беб, и чак тогава да се отдам на пазаруване. Нямам никаква предства какво наистина ще ми е необходимо все още  newsm78.

# 444
Добър ден на всички и
честит първи сняг!
Ние с куджо вече го пробвахме   animal037
newsm44 няма такова удоволствие!

# 445
  • T"A
Вие какво пиехте като имате кашлица, знам, че в предните теми пишеше, но тя не е една сега да я прегледам  Embarassed

Чай от мащерка с мед  Peace Аз се задавях от кашлица, медът много ми помогна...
Иначе минах на антибиотици, заради страхът възпалението на гърлото да не тръгне към дробовете, но това вече само лекар може да прецени.

Бързо оздравяване!!! Simple Smile

Честит първи сняг в морските градове - радвайте му се максимално, че при вас не се задържа...

Моето бебе в началото няма да знае какво е това сняг, ще трябва разкази по картинки да му правя докато не отиде на гости на баба и дядо, за да види сняг...

# 446
Днес ми е нещо много скучно а още няма обяд.А и мажът ми ще  е на банкет и вечерта и тя се очертава скучна.Трябва да изьмисля нещо с което да се занимавам

# 447
madelix, много неприятно Confused
чай от мечо грозде май се препоръчваше при цистит, но не знам дали може да се пие по време на бременност. Иначе сокче от боровинка и много вода. И стой на топло!

# 448
Здравейте и от мен! Честит снежец и много коледно настроение!!!
 Искам да попитам някоя от вас дали е ползвала услугите на допълнителен здравно осигурителен фонд.
Става дума за това че плащаш 360 лв и получаваш карта с пълно здравно обслужване. Този фонд покрива раждането, престоя в болницата, лекарства и всичко свързано със здравето. Чувала съм че много бременни го използват.
Ако някой знае нещо съм благодарна за информация.
Мерси smile3525

# 449
Хайде и от мен честит първи сняг.Малко тази година позакъсня, но за сметка на това е хубавичък ,чак ми се иска ако малко натрупа да направя снежен човечец ,но съм на работа и само го гледам как вали през стъклата.Въпреки, че вали в цял Бургас има места където,е побеляло.Като се събудих в нашия комплекс (М.Рудник)беше всичко бяло ,а кото дойдох да работа все едно нищо Sad,само си вали.Но пък ви пожелаваш един хубав и пухкав ден,само за почивка е този ден.Почивайте и заради мен.

Общи условия

Активация на акаунт