Коледата идва вече- известява го с ритниче МАЙското човече №10

• 18 580
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
От домашни лекове стигнах до плевмония. 3 седмици ме наблюдаваше личната и накрая се наложи да ме хоспитализират. Старх ме е че доста антибиотик изпих и още толкова ми вкарваха венозно, но това било по- добре за бебо, отколкото инфекцията.
Момичета , кажете, някой оплаква ли се от ниско ниво на калия в организма. Оказа се че ми липсва калий и желязо. Сега пия Паналгин защото ми е изписан и магнезии. Абе като започна цял ден съм с хапчета в устата  smile3518
Аз бебо го усещам ниско долу, половин педя под пъпа. Усещането стана по- ясно преди 5-6 дни, иначе само предполагах че нещо мърда.

# 406
Мимак ти купи ли си Венокастан?Разреши ли ти лекарката да го ползваш?

vivid_v ползваш ли Лиотон 1000 за разширените вени?

Като се поразрових из миналите теми и видях , че за тези двете мазила сте писали. Аз имам и хемороиди и разширени вени. Кое да си поръчам аз от БГ, кое ще ми препоръчате? Какво пише на листовките, може ли да ги ползваме? Не остана много време да се чудя и затова ви моля за съвет  Wink

# 407
Таничка, благодаря ти много Hug.Определено като се прибера ще разглеждам и даже ще се направя на умряла лисица и ще го разпитам малкия, ако има някакви предпочитания та да го предупредим Дядо Коледа
 newsm62
Пишете ме и мен 80% мама на момченце stork-boy

Този път ще пазаруваме в синичко! Wink

Така, такаааа, продължавайте , та наистина само розови да останат  smile3508 smile3533
Ние тази вечер с дечко ще сме самички , че на татито му се наложи да пътува към Търново и ще се върне утре.Ще трябва да си измислим забавление  newsm12, утре или в неделя се каним да отидем да видим и коледната елха в центъра на града и дано не е много студено или поне да не е ветровито.
Приятна вечер на всички май-чета и бебчовци  Hug

# 408
Днес излизах на разходка и установих, че нищо не ми става вечееее  smile3514, от една седмица все с анцунг съм излизала и днес като пробвах да се вмъкна в единствените дънки /които преди не носих, че ми падаха  Mr. Green / се оказа, че е пълен абсурд да успея да ги закопчая  Confused Сега ще се разровя из ибей и редута да поръчвам нещо, щото то така не може  Crossing Arms

По въпроса за пушенето - аз последната си цигара я изпуших докато чаках да видя резултата от теста за бременност и от тогава не съм се сещала за цигари  Naughty , а пуших много преди това - по кутия на ден горе-долу, и винаги съм мислила, че няма да мога лесно да ги откажа от раз Embarassed

За майчинството - Грийнче, нали се смята така, ако да кажем излизам в 45-дневния болничен на 01.04.2010, то майчинството се определя на база периода март 2009 до март 2010 включително? /лелееее, срам ме е да кажа, че съм икономист  doh /

spirito85 и аз като KikiNiki мисля, че плацентата може да се вдигне през следващите седмици newsm78, пожелавам ти да е така  Praynig

Днес получих подаръка за мъжо от www.feelunique.com и съм супер доволна, че си реших този проблем  newsm68

# 409
Здравейте момичета Simple Smile   bouquet Аз не мога да насмогна да ви чета, но виждам, че си имаме мама с близначета!! ЧЕСТИТООО Simple Smile

danly, да се наредя и аз за розовите гащи Wink

Нямам търпение да стане 28-ми, за да видим бебчо, дано не се окаже срамежливо мъниче Simple Smile

# 410
Аз нещо съм пропуснала коя е мамата с близначетата  smile3506

Мислех си,нали kiddicare нямат доставка до БГ аз ако пратя тази количка от Англия до тук ще ми излезе 50-60 паунда...което ще и увеличи цената доста..в Англия е брат ми той може да я купи(да му я пратят в тях от kiddicare)но до БГ ще излезе доста скъпо...змейче ти с коя фирма получаваш пратките или ти от там не си поръчвала до сега  newsm78
Славчето- честити розови гащи   bouquet

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 18:23 от NICOLEEE

# 411
Я! И аз съм го пропуснала това  Shocked
ама на първа страница верно пише 125 мами - 126 бебчета  #Crazy

една свежарска розова количка http://cgi.ebay.co.uk/Hauck-Speed-Sun-Plus-Travel-Sys-set-in-Spr … sh=item5637c3faf1

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 18:57 от desex

# 412
Бюти, и аз това се чудя. За доверието, нямам в момента избор, не че им се доверявам. Много скептично съм настроена към докторите в Ямбол, и след отичната медицина в Щатите, а преди да заминем бях пациентка на Щереви, никак не ми се ходеше вчера на лекар в Ямбол. Виждам в документа е писала докторката, че няма пряка опасност и че цервикалният канал е затворен, но по думите й щом съм пътувала толкова дълго, и имам болки ниско долу, трябва да лежа в болница. Надявам се не е права - сега си пия папаверина и магнерота и си лежа вкъщи, и два пъти на ден си проверявам пулса на бебо Simple Smile Ако кажа, че не се притеснявам, ще излъжа. Но дано се оправят нещата. Това е.

# 413
Devil kin,  май ти питаше за Hauck - дали не е тази, а в сайта има и други      http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/8524

Аз загледах тези на Чико, но и Куини имат много хубави модели. http://www.martis93.com/component/page,shop.product_details/flyp … uemart/Itemid,42/

За сега няма да бързам, а и нищо не разбирам, гледам ги на дизйн Simple Smile След празниците ще отида да гледам на живо. Мислех, че чико са най - хубави, но май не е съвсем така.

# 414
angelka същия модел на Hauck съм пуснала в горния ми пост, само че от Ибей, разликата в цената е почти 200лв  #Crazy

# 415
desex - от както разбрах,че ще е момиче,а и от преди това много се заглеждах по розовички ето тази също като цвят,защото марката не ми е от фаворитите  
http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=61&pro … bbad3202c83718a9b

Но после се замислих какво ще я правя когато си направим второ живот и здраве,ако е момче?Иска ми се да си взема сега една неутрална и да си я ползвам и със следващото  smile3503
И още един въпрос как разбираш кое е чисто ново в ибей и кое не е?newsm78

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 19:29 от NICOLEEE

# 416
Devil kin,  май ти питаше за Hauck - дали не е тази, а в сайта има и други      http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/8524

Тази е много сладка ( както и розовия вариант)  Thinking
То и аз май само на дизайн ги оглеждам, но така или иначе нямам идея какво друго да им гледам  Embarassed
На Змейчето количката също много ми хареса, особено защото е с универсални цветове, т.е. ще стане за второто бебе живот и здраве без проблем.
За болничките мами  Hug Оправяйте се бързо! 
С дрехите и аз изживях ужас в4ера (наложи ми се да се намъкна в костюм и да изкарам с панталона цял ден), всяко сядане беше придружено с тайно и не толкова наместване на проклетата неразтеглива талия, така, 4е да не ми стяга. В крайна сметка днес ме понаболява мазнинката по корема. Следващия път, когато дойдат офиц. гости на работа, си пускам болничен  Naughty

# 417
Здраейте на всички!

Не съм писала скоро, че бях много заета покрай завършване на семестър и заедно с това на магистратура. Много сте активни с писането.  Hug

herzog, и на мен ми предстои пътуване до бг. Аз пътувам от Бостън, което е малко по кратко разстояние в сравнение с теб, но все пак си е дълг път. Имах притеснения относно пътуването, но всички доктори тук ми казват, че няма проблем да се пътува. И аз имам болки ниско долу, но преди няколко дена на прегледа ми казаха, че ако болките са леки и няма зацапване с кръв, най-вероятно това се дължи на разтягане на матката. Незнам твоите болки колко са силни, но ми се иска да те успокоя по някакъв начин с това което ми казаха поне на мен. Също самото пътуване представлява стрес за тялото все пак е голяма смяна, така че ми се вижда нормално да изпитваш дискомфорт. Мисли позитивно. Аз в такива моменти приказвам и на бебето, че всичко е наред.

Казаха ми също да пия много течности, защото понякога болките могат да се дължат на дехидратация. Все пак всеки случай е различен, но искренно се надявам всичко да е наред.   bouquet

# 418
NICOLEEE аз въобще не съм привърженик на "розово за момиченце, синьо за момченце" не само за колички, а въобще, но тази количка ми е много сладка в розово и с цветенца  Laughing
иначе и аз мисля за нещо в оранжево, зелено или нещо такова Peace

# 419
Искам да ви питам особено тези, които са за първи път майки - изпитвате ли някакви съмнения дали ще се справите с възпитаването на бебетата? Знам, че това е по далечно като притеснения, първо е най-важно всичко да е наред и с бремеността и с раждането, но мен напоследък този въпрос много ме мъчи. Дали ще успея да отгледам едно щастливо дете и как ще се разбирам с него и въобще каква майка ще бъда... Някой от вас мислил ли е по тези въпроси?

Общи условия

Активация на акаунт