Коледата идва вече- известява го с ритниче МАЙското човече №10

• 18 499
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Под кленовите дървета
Бюти може би си права, може да е от опъването на кожата, на мен и пъпчето вече ми е излезнало на вън почти, мажа се от както разбрах че съм бременна  Blush, че много се притеснявам от стрии , сега пък и целулит почва да се появява не знам какво ще се прави  Whistling

И аз нямам стрии, но се сдобих с целулит Sad

# 646
Здарвейте и от мен ..нямате изчитане
Всички говорите за това че чувствате бебто и като ви гледам коремчетата...благородно ви завиждам Hug
отслабнала съм 2 кг а не спирам да ям...почнах да се притеснявам
jasmin_veni много е готина къщичката  , жалко че нищо сладко ня мога да ям   Sad
Poulini,честити розови гащи  stork-girl

# 647
  • Sofia
Мацки, целулитът е супер омразно нещо и при предишната бремнност много ме беше депресирал. Дори в по-интимни моменти с мъж ми, не можех да се отпусна и само мислех какъв целулитен слон съм  Blush Той пък нищо не забелязвал Wink Е, да ви кажа, че с раждането и отслабването и той се махна  Peace Целулитът през бременността е хормонално обусловен и няма махане. Една позната се беше опитала да го бори с някакви процедури, но повечето не са препоръчителни при бременност, а и файда почти никаква няма. Аз денс се гледах в огледалото с разочарование, но... няма начин Sad
jasmin_veni, вкусна къщичка и страхотни сватбени снимки   bouquet За приятелките - не се кахъри  Hug И аз имам няколко, които са далече от мисълта за бебе и гледам да не коментирам с тях. Доста е досадно за околните, особено ако си нямат идея за какво става въпрос. Ние пък сега сме склонни само за това да говорим. В момента, в който те станат готови да бъдат майки, ще търсят контакт с теб и ще попиват всяка твоя дума. И аз съм била така, затова не се сърдя на приятелките си "моми". Иначе съветници всякакви, навсякъде - кимаш с глава и си правиш както ти си решила  Peace
Бюти, какво ще мажеш, имаш ли вече коремче  Laughing Heart Eyes
Tani4ka*, аз напълно те разбирам за нетърпението, но е по-добре в по-късна седмица. На мен не ми е толкова за пола, колкото да се успокоя, че всичко е наред и да започна спокойно да си кроя планове и да си говоря за бъдещето. Все още ми е едно притеснено - нито за дрешки, нито за име, за нищо не мисля - само ТО да е добре  Praynig

Момичета, хубавите колички наистина са доста скъпи - горе-долу колкото една кола на старо  Money Аз лично, бих направила такава инвестиция, ако ми е първо детенце и планирам да я ползвам и за второ (така и направих). Естествено и ако мога да си позволя. Тази зима е доста кризисна - някой се оплака, че няма да има 13 заплата. Аз забелязвам и фирми с които работя - други години раздават календари, сувенири, бутилки с вино, дават бонуси на служителите, а сега... по едно календарче и хайде ... или пък електронна картичка  Joy Ох, не е смешно, трагично е, а и аз се поувлякох. Мисълта ми беше, че количката трябва да бъде добре подбрана - има много марки, много цени, голям избор  Peace Ако на някой му предлагат да му подарят - също е вариант, няма нищо лошо особено пък за бебешките неща.

sivanovaa, нали ходиш на прегледи?! Не си вкарвай излишни притеснения, коремчето не е мерило  Peace Някои майки слабеят до един момент, а после качват има-няма 3-4 кг.

Аз днес поработих доста, а сега нямам изчитане  Embarassed

# 648
aniK разбира се че ходя ан прегледи ама ей така ми се иска и аз да имам коремче  newsm53
Пожелавам на всички положителни емоции   bouquet

# 649
ХАха AniK, това с рекламните материали и аз го наблюдавам, миналата година по това време офиса вече беше зарит с подаръци от кой ли не, сега - нищо от никой, дори и ние сме били решили да не пращаме дори и картички тази година а само електронни(което значи че и кьорав лев за нас също няма да има). Тая криза си каза думата явно............

sivanovaa, не се притеснявай за коремчето, моя приятелка роди преди 5 месеца та тя за цялата бременност качи 6 кила и корема и пролича чак в края на седмия месец.

# 650
опа май се разболявам

# 651
  • Под кленовите дървета
silvaivanova не се бой за коремчето Simple Smile щом всичко с бебето е наред, не търси килограмите Simple Smile Аз всеки ден се меря и последните два дни кантарът показа 2кг. нагоре без причина и реших да се спра, че психясвам Simple Smile
А за рекламните материали -  по време на криза точно от маркетингивия  бюджет се реже най-много. Затова маркетинг отделите изпращат каквото е изостанало от годините и вместо хартиени,пращат електронни картички Simple Smile

Lux, взимай мерки и се оправяй  Rolling Eyes

# 652
  • Русе
Честити сини и розови вързопчета на виделите ги!
Kenga_, Змейче, мерси! Непременно ще кача снимки от новогодишната нощ после. Simple Smile
jasmin_veni , коледната къщичка изглежда страхотно! Ах, вие двете с KikiNiki... eat как ми се доядоха меденки. В къщи имам едни и сега хапвам от тях, но определено не са като домашните.
jasmin_veni , много си лъчезарна. Много хубава булка си била.
Ох, целулута... направо не мога да си гледам краката и дупето.  ooooh!

# 653
  • Под кленовите дървета
~Magi_TM~  Hug smile3525 Ще чакаме снимки от НГ от теб Simple Smile Сигурна съм, че ще си много сладка и грееща мама Simple Smile Ние тази година ще пропуснем традиционния купон, на който приятелите правят простотии и ще караме тихо и кротко с една приятелка Simple Smile

я вижте на какво попаднах Simple Smile http://www.tialoto.bg/tatko-mama/2009/09/01/nakloneno-legalce-za … koyni-bebeta.9105

Обаче не успях да видя клипчето Sad

# 654
Бюти, тази торта която си дала в линка по долу ми се струва страшно вкусна и нямам търение да дойде утре да си напазаря родуктите и да я наравя  Grinning

Аник, и аз искам да се уверя че с бебчо всичко е наред, и точно зареди това ходя на тези ФМ, та затова и реших да изчакам до 26.12. Аз от както видях положителният тест постоянно се ритеснявам, първо зареди отрицателният резус фактор и второ зареди прокървяването в началото , но от както редовно усещам бебчо как ме подридтва от вътре съм по сокойна.

И нашата фирма тази година не направи никакви рекламни материали и банкет няма да имаме, а коледните ги одрязаха още миналата коледа  ooooh! На мен обаче ми липсва само банкетът и много ми се ходи на такъв, уговаряме се с едни приятели да си наравим банкет в някое кръчме, много държа на живата музика, че така ми се друсва едно хорце  Mr. Green

п.с. Ако някъде съм пропуснала буквата "П" , клавиатурата ми е виновна  Crazy

# 655
  • София
Аз с нетърпение чакам змейчето да докладва как е минал прегледа и какви гащи ще им донесе щъркела.  Laughing

# 656
  • T"A
Още максимум 2-3 седмици и няма да остане неразгадано бебе  Grinning

Бюти, ти свириш ли? Децата ти имат късмет с музикална майка  Hug

По повод класическата музика, вчера купих това, а всъщност търсих приспивните - ето тези, но в магазина нямаше (става дума за дисковете от поредицата Бейби Аищайн, знам, че и филмчетата се често препоръчвани в този форум).
На мен са ми приятни за слушане, все пак и това е важно, защото кой ще приспива и играе с детето  Mr. Green
Искам да пускам определена музика по време на бременността и после да помоля в залата за раждане да пуснем същата музика.
Нещо спокойно да е... Най-странното ми е, че непрекъснато тананикам на корема си приспивната песен на Брамс, а днес взех колет от майка ми с дървена музикална кутийка със същата мелодия. Майчина интуиция   Wink  Hug Беше вълнуващо всъщност  Heart Eyes

# 657
Ох ,тази вечер мерих няколко официални тоалета за празниците.НИЩО НЕ МИ СТАВА  smile3511.Направо ще се побърквам какво да облека . Та гледай ки се в огледалото с бюстие което беше на път да се пръсне по шевовете в областта около корема видях,че явно не е вече толкова малък. Simple Smile И въпреки че се бях ядосала,ми стана едно хубво че бебошончето расте. Simple Smile

И още едно въпросче,позволявате ли си да тазнцувате по банкети.Мен малко ме хваща страх,а по принцип много обичам танците .

# 658
  • T"A
jasmin_veni, вкусна къщичка и страхотни сватбени снимки   bouquet За приятелките - не се кахъри  Hug И аз имам няколко, които са далече от мисълта за бебе и гледам да не коментирам с тях. Доста е досадно за околните, особено ако си нямат идея за какво става въпрос. Ние пък сега сме склонни само за това да говорим. В момента, в който те станат готови да бъдат майки, ще търсят контакт с теб и ще попиват всяка твоя дума. И аз съм била така, затова не се сърдя на приятелките си "моми". Иначе съветници всякакви, навсякъде - кимаш с глава и си правиш както ти си решила  Peace

Със съветниците наистина е трудно да се справи човек. Аз все още съм в търсене на правилния подход.
Когато не бях бременна, слушах приятелките си много, беше ми интересно, но те като-че ли ме избягваха за такива бебешки теми.
И сега и аз гледам, като съм с приятелки, които нямат деца, да си говорим за други неща, не е лошо това разсейване  Grinning хич даже  bowuu

devil_kin, не се ядосвай, използвай повода да си вземеш някаква нова дрешка, която красиво ще подчертае бременността ти  Wink Ако после можеш и да я продадеш, ехеее, няма да ти се отрази и бюджетно  Sunglasses

# 659
После ще изчитам какво сте писали, но бързам да кажа, че имаше възможност днес да ме прегледат и видяхме госпожица   Laughing Таткото няколко пъти попита дали е сигурно, с надежда да бъде момче и накрая лекарката каза 200% че е момиче, стига пита  Joy

Общи условия

Активация на акаунт