Коледата идва вече- известява го с ритниче МАЙското човече №10

• 18 495
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
 Привет и от мен. Аз вчера и днес не можах много да се включа, че доста неща ми се събраха..
 Днес бях на кръвни изследвания, всичко е наред. Бях и на преглед- бебчо е добре, мърда много и ме рита силно все по - често, мъжа ми даже се беше притеснил от това Joy Доктора каза, че това му е работата. Иначе отваряше уста много сладко Joy
 Кикиники, меденките са невероятни, аз още не съм се пробвала.... Ако не успея, ще викам за помощ, нали си ми близо Grinning
Жасмин вени, много хубава къщичка, била си и много лъчезарна булка  bouquet
Нямам търпение Змейчето да каже пола на бебо.
 Аз също имам болки в кръста, отзад в опашката, но мисля, че е нормално. Sad
Аник, записах си тези два магазина, ние с мъжа ми сме от родителите с първо, които са с идея да купят по - скъпа количка с тенденция и за второ Grinning АЗ освен в тях, гледах колички и на първи етаж в арон люлон. Има много бебешки неща, количките са чико, бебекомфорт и май чиполино.
Освен тези двата магазина, къде сругаде в София могат да се гледат колички?

# 661
  • Под кленовите дървета
После ще изчитам какво сте писали, но бързам да кажа, че имаше възможност днес да ме прегледат и видяхме госпожица   Laughing Таткото няколко пъти попита дали е сигурно, с надежда да бъде момче и накрая лекарката каза 200% че е момиче, стига пита  Joy

Супеерр, честити розови памперси Simple Smile  newsm51 stork-girl
Ангелка, аз гледах колички в Пигис Хаус срещу новия Кауфланд Simple Smile Ти ще ходиш ли скоро на лекция на 9 месеца в Мола? Че аз вече искам да посетя някоя, а нямам компания Simple Smile
Змейко, всички я чакаме да се отчете Laughing

# 662
Синя птичке,честита мома Simple Smile
Мен главоболието днес ми се размина по-лекично,НО стигнах до извода че ако не пия сутрин едно 3 в 1 с мляко веднага ме заболява главата ужасно!
И ние днес ходихме с мъжо по магазините.Купи ми една плетена рокличка (с къс ръкав) за фирмения банкет,който е в петък Simple Smile
Змейчето къде остана?Защо не писа какво е станало на прегледа  newsm78

# 663
  • Sofia
Тази торта, която Бюти пусна наистина изглежда много лека и приятна. Ще чакам да мине малко време от щолена, който доядох днес и тогава ще направя. Аз умишлено не правя сладки неща в къщи, за да не дебелеем  Grinning Сега малко отпуснах края и мъж ми е на седмото небе, но и расте заедно с мен  Joy Снощи пуфтяхме заедно, че ни е тежко, а той ми каза, "да, ама ти ще родиш"  Grinning
Синя Птичка, честито ти момиченце и на теб   bouquet
Аз все още никакви дрехи не си купувам - имам някакви, с които импровизирам. Все гледам разни бременски, но се сещам, че имам доста блузи и пуловери, с които мога да се справя. Само надолу съм малко зле, но чакам и-бейските дънки, които змейчето ми поръча и дано ми станат  Praynig Praynig Praynig
Хайде, змейче, видя ли се пола  Grinning Grinning Grinning

За наклоненото легълце - иамше цяла тема за бебетата с рефлукс, майките приспособяват някак си матрачетата да са под наклон  Peace

# 664
  Добро утро! Да се отбележа като най - раннобудна. Но пък, за сметка на това спах добре и ставах до 00 само 2 пъти newsm44
Jasmin_veni,  още от следващия път съм с теб.
Ние с мъжа ми вера бяхме рано в мола, преди да отворят магазините и пихме кафе горе, докъто чакаме, та видях къде се провеждат лекциите и как подреждат столчетата. Имаше и много бременни, но като че ли повечето бяха по - напреднали от нас.
Да знаете, че в Калиопе има доста неща, които стават за нас. Има много модели плетени рокли, а и едни полички - плетени, горе ластика е от самото плетиво, широк и еластичен, има и намаление - 50 % и са на смешни цени.
  Jasmin_veni, благодаря за инфото за магазина, заедно с двата, които каза Ани и този в Арон, стават 4. Някой, ако знае други - да казва, това ще ни е от полза на всички. А и не само за колички, ами за всякакви бебшки неща.
 Някой беше писал за тези дългите възглавнници за спане и кърмене после - аз си поръчах от магазин Касида, излиза 32 лева с доставката, пращат я за 1 ден до София, избрах си и цвета. Снощи не можах да спя с нея, защото има едно подлепващо/ мъжко и женско/, които са, за да се затваря после за бебо, но като е отворена, ми се заплита в косата. Трябва да ги махна. Иначе е много мека и сладка. Мъжа ми спа с нея пред телевизора.

Много дълго стана. Хубав и усмихнат ден  bouquet

# 665
  • София
Добро утро!  Hug

Бързам да ви пиша, докато е по рано. От вчера обстановката в офиса, където работя мнооого се промени. Изумена съм от завистта, злобата и умишленото нажежаване на атмосферата. И всичко идва от една колежка, която скоро се върна от майчинство и на всяка цена иска да се издига. Няма да изпадам в подробности, но вчера се чувствах толкова зле, че дори си поплаках. Искам да ходя на работа, но това напрежение ми се отразява много зле. Утре съм на преглед на ЖК и ще реша дали да си взема малко болничен. Вие имате ли подобни проблеми на работа?

Успокоявам се, че утре ще видим малкото бебче, а току виж ни кажат и пола.  Blush

# 666
  • София
sinq pti4ka, честит  stork-girl. Ще пращам моя мъж при твоя на обмяна на опит  Wink

змейче, хайде докладвай, че всички сме в напрежение  Simple Smile

Относно дрехите - бременски дрехи и предния път не купувах, защото кака ми подари няколко неща, които и сега си ги нося.

Аз вече съм +2 кг. Дано до края да не надмина лимита от +12, който ми постави ендокриноложката.

Ние имахме "банкет" в понеделник, който беше по-скоро ядене и пиене в едно ресторантче, но беше много весело и приятно. Екипът ни в момента е 5 човека+шефа, всички сме горе-долу на една възраст и много добре се разбираме. Предполагам до известна степен се дължи и на факта, че все още сме малка фирма. Надявам се и аз да съм допринесла за добрата атмосфера с офиса (нали аз избирам персонала  Wink). Шефът вчера обаче ме сюрпризира с новината, че не знае дали ще има бонуси въобще, тъй като те зависят от централа в Прага. Дано до Нова година това да се изясни и то в положителна посока, пък ако не здраве да е...

# 667
  • Sofia
Добро утро!
Днес и аз съм ранобудна - изпратих мъжете, ошетах, поработих и след малко трябва да излизам за подаръци. Тържеството на Габи в градината е в петък, а аз още не съм купила подарък  ooooh! Нямаше как, като бях с него. Джъмбо ме зове  Rolling Eyes Дано успея там да купя нещо за него и племенниците на мъжа ми, хич не ми се обикаля  Crazy
Zlatna_g, ако обстановката стане нетърпима, по-добре си вземи болнични и не се вясвай! Не ти трябва да се изнервяш  Hug

Аз съм вече +4кг - имам чувството, че от въздуха дебелея и то последните 1-2кг съм ги лепнала за броени дни  ooooh! Стигнах 50кг  Cry Максимума ми е 58 за бремеността, иначе ще се гръмна   Cry

# 668
Здравейте Simple Smile
Аз още съм в нас не съм тръгнала на работа.Т.к. работното ни място е на 8 км от градът и се ходи с коли,а за работниците има и автобуси,но тук валя дъжд цяла нощ и сега е супер заледено......Уж казаха че са минали да насипят сол или пясък на улиците,но пак си е мн заледено,а за тротоарите.....УЖАС,гледката е само падащи пешеходци.Мъжо се слезе да загрящва колата и след малко мислим да тръгваме.Ще ви пиша пак от работа ако стигна жива и здрава  Praynig Praynig Praynig
Лек ден на всички   bouquet

# 669
  • софия
Добро утро и от мен!  Hug
Относно проблемите в офиса и при мен ги има. От две седмици съм под постоянно напрежение в работата. Никой не се съобразява, че съм бременна, даже напротив- ако е възможно ще ми прехвърлят още и още работа.  Sad  И аз си поплаках тази седмица  Cry и вече се замислям да излизам в болничен, защото не искам да вредя на бебчо.  Naughty

Честито на мамите, които вече са разбрали пола на бебчетата си  Hug
А относно килограмите и аз в последните седмици съм напълняла поне с 3 кг. ( за разлика от първите месеци, когато само свалях)

# 670
  • Пловдив
Аз с нетърпение чакам змейчето да докладва как е минал прегледа и какви гащи ще им донесе щъркела.  Laughing

Благодаря, че ме мислихте всички  Heart Eyes Снощи бях много уморенка и затова чак сега давам отчет  Embarassed
Нашите гащи още са изненада  Laughing
Бебето се развива добре, отговаря си напълно, премери го лекаря. Но плацентата ми е предна и ниско долу и доста пречеше на изгледа. Притесни ме това, че каза, че част от плацентата покрива разреза на секциото. Док каза, че може и да се вдигне, но ако не се - какво ще стане  newsm78
Кали през цялото време не каза и гък  Mr. Green Само гледаше с широко отворени очи, особено когато док пусна да слушаме тупкането  на сърцето  Heart Eyes После беше много доволна, че го е видяла на телевизора на чичо доктор и разказа на бабите  Laughing
След месец лекарят ме праща на ФМ на 4Д - каза къде да отида и така  Laughing

Мента, много мило ми стана за музикалната кутийка  Heart Eyes

АниК, ще ти пращам тези дни пакета - дойдоха ти и трите неща  Hug  Mr. Green Ще си обзаведена по празниците
И аз още не съм намерила поръчката на Кали за градината - в петък трябва да се занесе подаръка, защото в пон-к е тържеството

Айде после пак ще пиша  Hug

# 671
Добро утро и от мен.
Несъм ви чела и писала от няколко дни, но мисля да навксам.
Да съобщя и хубавата новина - ще ставам мъжка мама.
Ще си имаме момченце. Чувствам се толкова щастлива.

# 672
  • Русе
Здравейте! Simple Smile
Синя птичка, честита мома!  stork-girl
Змейче, мома или момък ще е?  Simple Smile
Zlatna_g, betty_balu , по-малко се ядосвайте. Ако положението наистина е нетърпимо най-добре болничен.
Аз не съм се качвала на кантар от 2 седмици. Да си призная напоследък се поотпуснах да ям сладко и сега ме е страх да се изтегля. Sad Уж, визуално не изглеждам напълняла, само коремчето ми е пораснало, но знам ли.
След малко отивам на фризьор, да ми боядисат косата. Трябва да съм красива за празниците. Simple Smile  Crazy
По- късно ще пусна снимчици на 1-те покупки и подаръци за бебо.
Хубав ден!

П.П. Змейче, аз докато си напиша поста и ти си писала. Е, нищо дано го видите другия път.  Hug

janiii , честити сини гащи!  stork-boy

# 673
Здравейте момичета!

Честито на всички разбрали за цвета на гащите  newsm53
Zlatna_g , не се ядосвай миличка, а вземай болничен и само релакс без никакви ядове Hug.
Аз вчера не писах, че бях в мнооого кофти настроение.Малкия много ме ядоса сутринта, докато се приготвим за градината и накрая изяде шамарите, че не ми издържаха нервите Embarassed, след това той рева и аз , ама защо трябва да е така.Целия ми ден се скапа от това и ми беше мъчно цял ден.Иначе вчера купих подаръка за градината и днес го занесох , че утре им е тържеството newsm53.Той  дори не забеляза, че нося нещо  smile3521
Аз вчера си разбрах резултатите от изследванията.Всичко е ок с изключение на хемоглобина ми , който е 101 и май ще ми изпише доки желязо, а аз никак не искам ,ама няма как Weary.
Хайде лек ден и после пак  ... newsm03

# 674
  • Sofia
АниК, ще ти пращам тези дни пакета - дойдоха ти и трите неща  Hug  Mr. Green Ще си обзаведена по празниците

Shocked Shocked Shocked Е не, няма думи просто  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ще ти викам Снежанка. Дано всичко ми стане, че и снимки ще пусна да сЪ поФаля  Hug Heart Eyes  bouquet
Това с плацентата... хм...ако остане на разреза на секциото (дано не  Praynig Praynig Praynig), по-добре в Сф да се консултираш  Thinking Все си мисля, че няма как да не се измести, предстои голямо разширяване и разтягане на тумбачето. Не знам Кали как е, но на Габи списъкът с желания е мноооого дълъг, но пък ги забравя - помни само последното "много трансфумуси (трансформъри)"  Joy Трябва да му купя поне 3-4 неща (за всички елхи и един подарък от баба му). Първескините сега колички мислят, ами после - осбено за момиченца какви глезотии има  ooooh!
~Magi_TM~, утре и мен боядисване ме чака  Peace Аз си се клепам сама, когато е без подстригване. Слагам цвят като моя си, само да покрия белите косми  Embarassed затова не изисква особени умения  Grinning
То всичко да е наред, понякога си мисля, че е интересно човек до последно да не знае пола  Mr. Green janiii, честит пишкунта на теб   bouquet

Да взема да тръгвам аз, че без подаръци ще останем, ама хич не обичам зима, направо не ми се излиза  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт