ОСМОКЛАСНИЦИ в коледно настроение

• 27 772
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • Там, където ме обичат
Сега погледнах в сайта на МОМН, ми децата само на 29-ти ще почиват в междусрочната ваканция. Абе защо толкова много учат нашите деца. Не считам че имат и Коледна, защото и възрастните тогава почиват  #Crazy . Имам чувството, че навремето аз имах по-голяма  newsm78

Дороти, не знам ти какво си спомняш, но аз съм достатъчно "мъдра", да не ползвам други думи и имам спомени за учебни СЪБОТИ! Така че не е много сигурно дали сме почивали по-малко или повече.

# 571
Абе защо толкова много учат нашите деца.
Хич не са малко ваканциите! Даже са много.
Преди месеци бях пуснала такава тема и се оказа обаче, че само аз мисля така.

# 572
  • гр. София
Аз също мисля,че тази учебна година не са прекалявали откъм ваканции.Коледната изобщо не я броя.И  както  се казва и аз съм "древна"и си спомням ,че до скоро за междусрочна се събираха 4 дни(петък+понеделник и двата почивни)

# 573
Здравейте момиченца-кокиченца!
Не съм писала отдавна, ама хвърлям по едно око....

# 574
  • София и там където не се пуши

Е добре, да броим - 3 дни работни  Коледна и 7 работни дни пролетна. Великденска не я броя и останалите, защото всички почиват. Е имат два дни, 1 ноември и тази година 25 май.  Ми ако са много - трябва да ги махнем, няма за къде повече май  newsm78

# 575
  • There I was on a July morning

Е добре, да броим - 3 дни работни  Коледна и 7 работни дни пролетна. Великденска не я броя и останалите, защото всички почиват. Е имат два дни, 1 ноември и тази година 25 май.  Ми ако са много - трябва да ги махнем, няма за къде повече май  newsm78.  

Имаше и грипна ваканция, и неучебен ден, заради избори, все пак трябва да се взима и доста  материал.
На мен не ми се струват малко ваканциите  Wink

# 576
  • България
Здравейте момиченца-кокиченца!
Не съм писала отдавна, ама хвърлям по едно око....

Вече мислех, че окончателно си ни зарязала Wink

# 577
Е добре, да броим - 3 дни работни  Коледна и 7 работни дни пролетна. Великденска не я броя и останалите, защото всички почиват.
Дороти, не ми се брои. Не ми се спори.
За едни ваканцията е малка, за други- достатъчна, за трети е голяма.
Искам да мисля като теб, но не мога. Naughty
За това имам един въпрос???
Защо броиш само работните дни за ваканциите на нашите ученици?
Нима в така наречените почивни дни твоите деца УЧАТ?

# 578
  • Sofia
При нас и 28  януари няма да се учи Wink,
ще имат Час на класния само за да си вземат бележниците Confused

# 579
  • Варна
В Варна днес не се учи . При нас е леко казано бедствено положението има много големи преспи сняг , не е спряло да духа и валии .

#Cussing out  Най съм бесня че след като отидоха до у-ще тогава казаха че няма да учат децата измръзнаха по спирките на автобусите  който даже не си спазват маршрутите и минават само по равните и почистени пътища и децата са да се доберат до тях ходеха пеша .Синът ми каза че други са останали в у-щето да чакат родителите си да ги посрещнат . Пълен хаос в такъв голям град а за по малките селища в варненско  не ми се мисли .

# 580
Е добре, да броим - 3 дни работни  Коледна и 7 работни дни пролетна. Великденска не я броя и останалите, защото всички почиват.
Дороти, не ми се брои. Не ми се спори.
За едни ваканцията е малка, за други- достатъчна, за трети е голяма.
Искам да мисля като теб, но не мога. Naughty
За това имам един въпрос???
Защо броиш само работните дни за ваканциите на нашите ученици?
Нима в така наречените почивни дни твоите деца УЧАТ?

Както сама си предложила, няма нужда да спорим   bouquet .

Не ги броя, както обясних, защото всички почиват тогава - писах го това, а официално излизат със съобщение, че е ваканция. 

За Варненци, чух сутринта в новините. Много неприятно така, че са отишли децата и са ги върнали  newsm78 , ама и защо ги пускате, като сте видите какво е навън. Винаги се сещайте, че и от вас зависят тези неща.

Гледам пише, че сряда и четвъртък, щяло да стане -20  #Crazy , такива температури ме притесняват в нашата страна.

# 581
  • Варна
Цитат
За Варненци, чух сутринта в новините. Много неприятно така, че са отишли децата и са ги върнали  newsm78 , ама и защо ги пускате, като сте видите какво е навън. Винаги се сещайте, че и от вас зависят тези неща.

В някой у-ще са имали даже първи част защото обелиха че няма да се учи в 8.15 ,  а повечето от децата сега правят класна и контролни и се притесняват да не отсъстват .Положението в Варна още не се е оправило а управниците не са взели решение за утре дали ще учат , дано този път да решат по навреме .  newsm78

п.п. Сина ми нави е вече "голям" аз му викам стой си в къщи той не аз не съм бебе като има автобус ще отида .

# 582
Да те нали не са бебета  Joy . Сега моя болен и искал вече да ходи на училище, ама не смея да го пускам на този студ, при условие, че не пожела и да си купи зимни дрехи, а кара с тънки дънки.

# 583
  • гр. София
Да те нали не са бебета  Joy . Сега моя болен и искал вече да ходи на училище, ама не смея да го пускам на този студ, при условие, че не пожела и да си купи зимни дрехи, а кара с тънки дънки.

Кой от двамата бе Дороти? Laughing

# 584
  • София
Момичета, почерпете се!

Днес майка ми има РОЖДЕН ДЕН!
nbirthday

Общи условия

Активация на акаунт