ОСМОКЛАСНИЦИ в коледно настроение

• 27 799
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Най-голям е паркингът на Кауфланд, но като знам колко е близо до центъра, вероятно ще се напълни от ранни зори. Вариант е паркингът на бизнес комплекс "Елена".  newsm78

Затова не ги предлагам като вариант, защото там ще е "ПЪЛНА ЛУДНИЦА", както се казва. Но сега като се замисля, може би пред зала "МИНЬОР" пък ще са паркирани автобусите на групите. Но смятам, че ще се справим с намирането на място.

Повярвайте мили дами, това събитие наистина си заслужава да се види от близо. Ще се нагледате на какво ли не.

# 541
Ако ви е по-удобно с коли, елате с тях.   newsm01 На място ще мислим за паркиране. Все ще се намери някъде, дори и не толкова в центъра. Ще ходите малко пеша. Разстоянията в Перник не са големи   smile3503

# 542
Обаче, виждате ли колко на сериозно сме взели организацията за посещението в Перник а?

newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 543
Обаче, виждате ли колко на сериозно сме взели организацията за посещението в Перник а?

newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Страхотни сте даже мислите и за паркирането. Всичко е под контрол  Peace

# 544
  • България
Lady-B какви са тези "размисли и страсти" от твоя страна? За теб и за миг не съм помисляла, че няма да дойдеш. Я се вземи в ръце!
Губи ми се pepelia6kata..... знаете ли нещо за нея  newsm78?

# 545
  • София
Момичета,  НЕ отказвам поканата за Перник, напротив!

Много ще ми е приятно и искам да съм с вас! Hug

Но има много време до края на месеца, нека не потвърждавам от сега (това слято ли се пише Joy)

# 546
  • София
Момичета, казах че колата ми е строшена но аз съм цяла...и докато е така - ще дойда на тези кукерски празници. Разбирам я Лейди - рано е за конкретни планове, но пък перничанки трябва да резервират някоя пицария или уютна кръчмичка. Имам един стар фиат и в краен случай с него ще дойда.  Паркирането е най-малкия проблем - ще се паркира в крайните райони и ще се придвижваме пеша. Има една приказка:
Когато човек иска да направи нещо - намира НАЧИН,
когато човек не иска да направи нещо - намира ПРИЧИНИ!!!

# 547
  • България
Когато човек иска да направи нещо - намира НАЧИН,
когато човек не иска да направи нещо - намира ПРИЧИНИ!!!

Напълно те подкрепям! Hug

# 548
  • София
Момичета, знаете ли сега при кандидатстване в университетите дали се взема общия бал (т.е. участват ли предметите музика, рисуване, физкултура и пр.) При нас беше така, но сега как стои въпроса?
    Тези мисли ми дойдоха след голямата драма на дъщеря ми с физкултурата. За първи път тя има проблеми по този предмет, но ново училище - нови проблеми! Учителят явно е много строг (не се е явявал на родителска среща) и тя като по-притеснително и донякъде по-суетно дете направо е блокирала. Онзи ден я беше изпитвал и й писал 3. Сълзи много и то най-вече защото щял да й провали бъдещето, защото волейбола не е нещо, което сядаш и го научаваш и т.н. и т.н. Дори ми заяви, че ще си счупи пръста нарочно, за да не играе втория срок. Изобщо....големи емоции.  След късна вечерна тренировка с приятелки малко се успокои. Изпитвал я е и има 4. На мен ми е все едно, дори ми е смешно, защото си познавам детето, знам, че е с добра двигателна култура и проблема е педагогически. Неприятно ми е това, че тя се тормози, че е решила да бяга от този час и подобни щуротии.

# 549
  • София и там където не се пуши
участват ли предметите музика, рисуване, физкултура и пр.) При нас беше така, но сега как стои въпроса?

При мен не е било така.

prekrasna говори с личната да я освободите.

# 550
  • Sofia
И това с освобождаването не е изход от ситуацията, учителите са много мнителни.
По скоро да играе повече с топка и с приятели , и ние имахме такъв проблем преди, този волейбол така да го мразеше.С повече практика и нещата  се случват. Hug

# 551
  • София
 Права е dessislavas. След като поигра с приятелките си видя, че не е толкова трудно. Относно спортовете, бях забелязала, че има проблем с федербала, но иначе е спортна натура.  newsm78 Има проблем, който ще решим, но без освобождаване и пр. Ще реши, че  трудностите ще се оправят веднага щом поплаче пред мама и тати. Де да беше така - щях да орева родителите си.
Много ми е интересно, защо играят само волейбол. Няма ли и други дисциплини. Да се покриват някакви нормативи - 100 м, скок, коремни и пр.
 Но както и да е - остава си питането за университетите и принципа на балообразуването (в случай, че  някой е минавал скоро по този път)

# 552
  • There I was on a July morning
Прекрасна, в у-щето на дъщеря ми покриват нормативи по физическо /мисля, че е задължително, съгласно учебната програма/, освен това играят и баскетбол.
Относно кандидатстването в университетите, не го мисля сега, защото непрекъснато правят промени и след няколко години, кой ли може да знае как ще бъде.  Thinking

# 553
 Но както и да е - остава си питането за университетите и принципа на балообразуването (в случай, че  някой е минавал скоро по този път)

Ako искаш задай въпроса си тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=456918.0

или тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=431878.0

# 554
  • София
И аз не се бях замисляла, въпреки на първата родителска с класната обсъждахме кои оценки и от кой клас ще са им важни за кандидатстване. Доколкото си спомням, за децата с подготвителен клас (езикови) някои предмети в 9 клас се равняват като материал на 8 в неезиковите паралелки. Изобщо ми е каша, но все пак и децата и ние трябва да сме наясно за какво  да се тръшкаме и и за какво не. Знам, че е рано, но ме накара да се замисля репликата на дъщеря ми за проваленото бъдеще и моя опит да я успокоя.

Общи условия

Активация на акаунт