ОСМОКЛАСНИЦИ в коледно настроение

• 27 765
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Определено имам огромно желание да видя Перник и Кукерите и Вас .
 Обаче  не мога да кажа Да със сигурност поне засега.Освен това ако идвам ще бъде и с Осмокласничката. Grinning
Моля пишете ако ще има други осмокласници Confused
Хубав ден  bouquet

# 601
Лейди честит празник на твоята мама  newsm51

Кабо Алма - и моето отроче прояви вяаааааал интерес. Обаче след това изскочи някакъв рожден ден (всяка събота или неделя има рожден ден  ooooh! и тя все е поканена) но може да работим съвместно  Crazy

# 602
  • София и там където не се пуши
Мен ме бройте една бройка. Моите големи пущове ще са по изпити, а осмокласникът е и тако, и вако, така че не може сериозно да се разчита на него. Ще продължавам да го придумвам, де.
Е как, видях ти осмокласника някъде в списък , обаче къде  newsm78 беше,  че на тази дата е на състезание и ми се струва, че пишеше Велико Търново.  Веднага си помислих, че един от групата ти отпада.

# 603
  • София
Момичета, много Ви благодаря за пожеланията! Hug Heart Eyes

Довечера ще ги изчета на майка ми едно към едно! Peace

За Перник - може ли мен в резервите да ме пишете?  Blush
Много ми се идва, даже знам как се стига до Перник с влак! Peace
Ще чакам тук инфо за организацията на транспорта и се надявам в последния момент да се примъкна към някоя групичка Wink

# 604
  • София
Аз съм с твърдо намерение най-после да видя този празник. Дори има вероятност да дойда с цялото си семейство + една приятелка с детенце. Ако остане този вариант ще намина да ви видя, а след това най-вероятно ще действаме по самостоятелна програма. При промяна в плановете ще сигнализирам. Засега не ме бройте за резервации, а само за среща в лудницата.

Лейди - целувки и поздрави на мама. Да ти е жива и здрава и винаги да разчиташ на безценната й подкрепа.

# 605
Малко със закъснение, ЧЕСТИТ РД на мама Lady-B, много здраве и хубави емоции /всичко минало назад остава  thumbsup /, от сърце, за твоето семейство.    Hug

# 606
  • Варна
 Варненските деца днес на училище  , навън - 6 градуса преспи сняг около 0.5 м. ,
 в стайте 12 градуса , учебни занятия с облечени якета .   #2gunfire

# 607
  • Sofia
Боже, какъв ужас!
Става ми студено само като чета
Защо си пускате децата на училище? и какво ли ще научат при 12 градуса?
Мая, имали ли сте други такива зими?

# 608
Според мен са нямали. Дори в друга тема се майтапих с варненци, че ми е чудно, че имат и снегорин въобще  Joy . Само да намеря снимките, на един съфорумец и ще ви ги покажа какво е снимал, като ги гледам, направо ми е топло в София.

http://friendsw.snimka.bg/photos-from-gsm/varna.464736.17007546 

# 609
  • Sofia
Студът май предстои?!
Какво ли ще е в Перник?

# 610
  • България
Мисли позитивно!   newsm10:

# 611
  • Sofia
Каквото и да е - няма да е като във Варна! /Ето това вече е позитивизъм/  Joy

# 612
Какво ли ще е в Перник?

Ще ни е много хубаво. Да тренираме отсега ще подскачаме като кукерите за да не ни е студено.

В краен случай, ще потърся тякъв китеник като от аватара ми.  Joy

# 613
  • Там, където ме обичат
Варненските деца днес на училище  , навън - 6 градуса преспи сняг около 0.5 м. ,
 в стайте 12 градуса , учебни занятия с облечени якета .   #2gunfire
Направо настръхнах, горките дечица. Момичета, просто не ги пускайте в този студ на у-ще, така бих постъпила аз. Невъзпитателно, но хуманно.

# 614
  • Варна
http://news.varna24.bg/133292.html 

Разгледайте няколко снимки от снежна Варна , да ние не сме свикнали с такава зима , при нас лошото е че духа силен вятър който прави големи преспи и навявания , минава снегорина почиства и след 30 мин пак има сняг на улицата . Но нашата кооперация от едната стана няма сняг и колите са чисти от другата 1.5 м преспи и за стигнем до главният път мъжете бяха направили тунел .

п.п Първият учебен ден най коментираната тема между децата кой как е стигнал до у-ще . в колко сняг я газил колко автобуси е комбинирал за да дойде . Четвъртък първи час контролно по физика   #2gunfire  за загрявка .

Общи условия

Активация на акаунт