Искам да разбера- явно допускате ГМО- до каква степен и дали също и в земеделието?!?!
Защото тук става дума за царевицата.....
И друго нещо- вие ядете ли такава или възнамерявате ли някога да консумирате ГМО?!
Нямам никаква идея дали ям ГМО. Знам, че купувам царевица, знам че купувам много храни, но нямам навик да гледам етикетите - освен за да видя срока на годност. Имам обаче подозрение (без да съм проверил), че гигантските маслини, които ям и много обичам, са ГМО. Много ги харесвам и не смятам да се откажа от тях

Но имам коренно различаващо се от Вас мнение!
И борбата с глада /който е доказателство за човешката материалистична машина/ може да бъде съвсем успешна и с други методи.
ВСИЧКО Е ПАРИ И ИНТЕРЕСИ
Защо едните грешки на човечеството, довели до глад, да се замазват с други/въвеждането на ГМО/?
Та това е затворен порочен кръг!!!Производен на меркантилни, комерсиални и не морални интереси.........
Значи има пари за въвежданене на ГМО в гладуващите страни, а няма пари просто да се прекроят материалните матрици, така че да няма глад!!!!!
Искам да кажа: За мен това не са аргументи, издържани с научния метод. Дори ми лъхат на идеология в стил "колко е лош капитализмът".