Да се насладим на последната септемврийска седмичка 26.09 - 02.10.05

• 7 857
  • 213
  •   1
Отговори
# 135
Слънчо, как ще издам трика, после кой ще идва да дава по 100лв за моите представления Wink

Голяма простащина с тая държавна администрация #Cussing out #2gunfire Да не дава Господ да се наложи на човек да се разправя с такива. Ама аз ако бях на твое място, щях да отида и още веднъж след 2 седмици, и ако не са готови да ги направя на мати маскара! И с шефа им щях да говоря. Че аз съм кротка, кротка, ама за чиновнички от де ми идва таз лютост не знам newsm78 Да знаеш, че чак на мен взе нещо да ми трепери под лъжичката от гняв към тез твоите патки! #2gunfire Ако трябва, кажи да дойда да си поизлея малко нервите отгоре им Wink

# 136
Дарилка, и младите кадри не са цвете Close Всъщност тая "тетка" не е много възрастна - що годе млада жена беше. Явно мъжа й нещо не й угажда в семейното ложе Laughing
А тая дето обработва молбите (първия път къде приказвах с нея) също е млада, ама такава една флегматичнаааааа та чак я мързи да диша Angry Аз след две седмици пак ще ида и ако тогава още не е обработена молбата може да гледате по телевизията репортаж за "взривени Социални грижи и разпнати отпред служителки" Twisted Evil

Гризка, ся ще ме караш да спестявам от закуски, че да дойда на представление. Ама много скъпо вземаш за един номер с плакат ooooh!

# 137
Мен до скоро много криво ми ставаше от подобно отношение- в университета, в магазина, в някоъ друга администрацийка...на излизане съм стискала зъби и ми се е ревяло,щото го пазя в себе си, та и главоболия разни си докарвам...ами Съни, да ти кажа, реших да сложа край на този личен тормоз и от известно време насам хич не си мълча- винаги първо с културата напред, като видиш обаче простак насреща- културата в джоба, самочувствието и тона. Не със скандали и грозотии- тактично, но твърдо. Понякога кряскам ако се наложи. Много ми е добре след това, защото знам че не съм позволила да ме стъпкат и да ме унижат,най-вече че нервите съм си ги изляла. Те затуй хората млади млади се разболяват от какво ли не, щото всеки си държи гнева вътре. Пробвай поне веднъж и ще видиш ефекта.

# 138
 Rolling Eyes Нашият ремонт вече започна!
Мойто щурото взе сутринта още в осем часа да кърти за да маха старата дограма на вратата към терасата. Днеска и итонг трябва да купи, че да затворим отвора. Сега сигурно спалнята са е напълнила с миризливки  Sick  Sick  Sick, дано се е сетил да позатвори отвора с нещо, че не ми се мисли довечера какво ще е. ooooh!

# 139
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Аз тези дни нямам възможност да пиша много, защото имам доста работа (за която изобщо не ми се мисли тези дни Whistling)
Цветунка, Леа, Теди, благодаря, че се отзовахте  bouquet Дано няма проблеми с бебо Praynig Не мисля, че се водя рискова група, защото съм нямала аборти и такива проблеми. Преди малко обаче видях, че имам мъъъничко кафеникаво петънце, което не би трябвало да е имплантиране, или.... newsm78
Защото по мои изчисления съм в края на 5г.с.
Засега гледам да съм спокойна и чакам чичо доктор да каже добрите новини Hug

# 140
Гризка, ся ще ме караш да спестявам от закуски, че да дойда на представление. Ама много скъпо вземаш за един номер с плакат ooooh!
Хихи, спокойно бе Слънчо, за колежки и приятелки ще е безплатно Wink Ама няма да е скоро представлението ми, да знаете!

Вера, честит ремонт, ще чакаме и други новини от теб значи Laughing

# 141
Гриз, надявам се новината да сме я сътворили миналата седмичка  Mr. Green А сега като  сме в ремонт  чакането да ми се стори по-леко. След отпуската ще докладвам.
Да ви се похваля, че в събота ще ми купят СЪДОМИЯЛНА   newsm44 newsm44 newsm44

# 142
Ахааа, Гризка, сега те разбрах аз що ще си дириш оптика за Копърфийлд Laughing Искаш първо да видиш добре магиите  Scatter, после да ги разучиш и тогава да изнасяш представление Mr. Green
Значи викаш кат за нас без пари, а Whistling

# 143
Ахааа, Гризка, сега те разбрах аз що ще си дириш оптика за Копърфийлд Laughing Искаш първо да видиш добре магиите  Scatter, после да ги разучиш и тогава да изнасяш представление Mr. Green

Не, Слънчо, оптиката ще ми трябва, за да елиминирам конкуренцията, хаха Twisted Evil #Sniper

Вера, честито в аванс за миалната, да знаеш, че скоро ще се питаш как си живяла без нея Sunglasses

# 144
....
да знаеш, че скоро ще се питаш как си живяла без нея Sunglasses

Ох, аз и сега се питам. Явно много нещастна му изглеждам на мъжо, защото завчера след една камара чини, тенджерки и бурканченца, самоволно предложи да вземем още в събота. Тази събота   newsm44 За съжаление ще е от малките, че нямам място в кухнята, ма аз и кухня май нямам  Mr. Green . Но колкото събере, толкова - все е нещо!

# 145
  • София
Значи някой на магесник са прави  Laughing Laughing Laughing Гризка, айде, искам шоу! Знаеш ли как ми се развихри въображението с тоя номер дето го описа... Идея си нямаш!
Аз пък кашлям като стар пушач, уф че гадно  Sad, ма така е, който боядисва и стои на течение!  Close на себе си... Продължаваме да сме на вълна довършване на жилището. Дано единия майстор да си свърши работата, щото иначе  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Айде, лека вечер!  Hug

# 146
Здравейте на всички съфорумки!  Laughing
Петък ми е любимия ден, защото после следва два дни излежаване и филми. На всички които ще почиват желая приятен уикенд  luvbed и в понеделник да има похвалили се с  EFP  Laughing

# 147
  • София-Лозен
Добро утро!
Хайде Слънца мои, къде сте? Спинкате ли още? Та днес е Петък, няма ли кой да сподели радостта си с мен. Толкова обичам този ден.

# 148
Добро утро!
Тединце, не спинкаме, ама аз лично едва сега за първи път успях да вляза във форума Wink

Галски, ще вземеш да ме амбицираш и да се подготвя и изпълня този номер на срещата на Балкана...

А сега един петъчен поздрав за всички вас:

http://www.metacafe.com/watch/2931/skeleton_street_show

# 149
  • Стара Загора
Здравейте и от мен Hug
Голям зор бе...до сега се мъчих да влезна във форума.
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=4243&AlbumId=24385
Ето прословутите снимки от неделя...то за новата дойде аз сега за старата пиша Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт