Дамските чанти

• 186 956
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Аааа Кокинел са ме страшно на сърце. Много по хубави и качествени са от Фурла, но и те са много скъпи. Иначе кожата е  Heart Eyes Клътчовете са им също страхотни.

# 361
  • София
харесвам такъв тип чанти
На Coccinelle имам само един клъч. И при тях нещо не ми достига за да ги харесам напълно, но съм съгласна, че са доста по - качествени от Фурлите. Вторите, последните години са ми повече претенция, по - малко качество, но е и доста на късмет. Негативният ми опит е и с аксесоари, не само за чантите.

# 362
Това е Bottega Veneta от горния пост. Така и не стигнах до тях, но винаги са ми изглеждали интересно, допадат ми.

# 363
  • София
Това е Bottega Veneta от горния пост. Така и не стигнах до тях, но винаги са ми изглеждали интересно, допадат ми.
До Ботегата и аз не стигам Joy само като пример я дадох. Имам подобна в момента на безизвестна марка.

# 364
  • София
И аз искам подобна чанта като форма, обаче се чудя за цвета - дали да си взема кафява, която да си отива на всичко или някаква червена или жълта, която да е като акцент?

# 365
  • Пловдив
Да похваля:

http://www.cocodivo.com/bg/3/5/Дамски-чанти.htm

Купих си две, италианско производство, страхотни.
Ох, защо отворих, имат нови модели.

Вестниците вътре за уплътнение поне бяха италиански.
Ето и аз тук, с този сайт направо ме запали много- не издържах и веднага си поръчах, много хубави изглеждат, дано са наистина ок. Само ме притеснява факта, че не можеш да я върнеш, само ако има дефект, няма опция да я видиш и ако не ти хареса толкова да я върнеш, но дано да са ОК.

# 366
Чантите са ми най - голямата страст!
Никога "нямам достатъчно" и когато харесам някоя не ме спира това, че наскоро съм си купила вече..
На моят мъж са му дошли до гуша вече и трудно разбира защо му е на човек повече от една Simple Smile
Напоследък съм фен на чантите на Армани - последните две са ми такива, както и на моделите на Patrizia Pepe..
Харесвам и Фурла - не всички модели, но често ми хващат окото, за сега имам и две Кендита (аз съм от тези, които много ги харесват) и си ги нося с голям кеф
Преди често залагах на чантите на Guess, но напоследък са ми много слаби като модели..

Голямата ми любов сега е тази на Porshe Design

но все още не мога да се наканя да дам 2600 лв за нея..

# 367
  • в Кошера
PD са доста постни откъм модели, но пък като качество са много добри.
Аз лично нямам, но мъжът ми има две чанти, подарих му преди време и портфейл оттам и изобщо не са мръднали. А той си ги експлоатира доста.  Peace
Дамските им модели са по-елеганти, отколкото мога да понеса.  Laughing

Най-големият минус на кендитата за мен е тежестта им.  Peace Другият - ужасните кофти ментета (особено тези с вградения брокат  Sick), подносени навсякъде от разни девойчета.  Whistling

# 368
  • София
О, сега видях какво е кенди! Ужас!
Повече ми харесват едни големи силиконови, O Bag.
Със дръжки-въжета.

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 12:39 от L'Agent

# 369
Аз съм ги виждала тези Кендита, но не знаех, че така се казват. Не съм им фен. Въпреки че от друга страна като ги гледах в гугъл точно една брокатена ми хвана окото, ама щом викате сигурно е менте Laughing

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 12:51 от Бухтичка

# 370
И аз съм от феновете на Фурла, страшно много харесвам моделите. Чанта нямам, но имам малко портмоне и кожата е страхотна! Peace Изминалата зима стигнаха -50% и бях на ръба да се сдобия и с чанта, после съжалих, но смятам да поправя това  Heart Eyes

По-напред някой споменаваше Louis Vuitton и Fashion Days. Действително имаше няколко пъти кампания Louis Vuitton. Продаваха се втора ръка модели, наречени изрично винтидж. В описанието си пишеше, че не са нови, както и какви са забележките (имаха си и снимки на състоянието), Кодовете също бяха посочени, доколкото помня.
Имаше веднъж и такава винтидж кампания на Шанел, но, както и Louis Vuitton, бяха единични и много малко бройки.  Peace Цените бяха високи, така че вероятно е да са били истински.

# 371
  • София
А, там съм виждала и две Hermes за около 50 000 лв Shocked Трябва да е оригинална, но ми е странно от такъв сайт да купиш нещо свръх луксозно.

# 372
Ех, ама че сте! Grinning

Аз имам точно от тези брокатените една Grinning -  серията беше лимитед, но е факт, че са много популярни ментетата.
На мен ми харесва в тях това, че не са много 'капризни' - мога да ги нося в дъжд, да ги слагам насам натам, което не бих си позволила с чантите ми от кожа например Simple Smile

Всичко си е до вкус де, на мен ми е трудно да възприема тези O bag, но моя приятелка има 5 такива в различни цветове ..

# 373
И аз се нареждам в редиците на Фурла феновете. От няколко години ходя предимно с такива чанти - не са мръднали.

А по повод Louis Vuitton и един сайт, в който се спомена, че продават употребявани такива - някой знае ли откъде може човек да си купи оригинална употребявана, чиято доставка да не е 200-300 лв.

# 374
Аз пък се зарибих по тези O Bag сега като ги споменавате тук Laughing В смисъл на картинка ми изглеждат симпатично. Но при мен за много неща е така, а реално аз с тази чанта сигурно няма да се харесам, та ще се въздържа най-вероятно. Интересно ми е това, че можеш да си направиш каквато конфигурация искаш. И няма да я мисля постоянно, ще мога да я хвърлям където си пожелая.

съпружка, аз доставки не съм гледала. Но ако намериш от Англия или Европа може да пробваш с фирма посредник.

Общи условия

Активация на акаунт