Дамските чанти

• 186 870
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Брейй,каква интересна тема.
Обожавам чанти и имам безброй много. Blush Heart Eyes
Последната е това бижу от днес

# 571
  • FRANCE
Разкошна е. Честито.
 Опитах се да ги открия в интернет, но намирам само котолог без цени или възможности за поръчка.

# 572
Разкошна е. Честито.
 Опитах се да ги открия в интернет, но намирам само котолог без цени или възможности за поръчка.

Благодаря. Аз я купих от физически магазин,не знам дали ги има онлайн:)

# 573
  • FRANCE
Благодаря за отговора.

# 574
  • Бургас
Чантата е страхотна. Heart Eyes

# 575
Аз харесвам дамски чанти, купувам редовно и имам доста в различни модели и цветове... Нооо никога няма да дам "луди пари" за една чанта, колкото и да ми харесва... Първо защото модата при чантите се мени всяка година и второ лично на мен ми омръзва да ходя с една чанта постоянно, пък и била тя и с диаманти... Mr. Green  Затова търся нещо елегантно, интересно, нещо което ще ми свърши работа за сезона... Не робувам на марки и мода, не ме интересува кой какво има и харесва, важно е на мен да ми е удобно... Не мога да купя скъпа чанта и да "треперя" над нея като над бебе (както съм забелязала някои жени го правят)... За мен чантата е временен аксесоар и когато се надраска или скъса - се заменя с друга... Да не говорим, че тук където живея, жените си оставят или хвърлят чантите по земята и не им пука какви са... Joy
Същото важи и за обувките между другото... Shocked

# 576
  • Бургас
и аз често си купувам нови чанти,бързо ми омръзват.

# 577
Здравейте, имате ли vintage чанти?Харесала съм една vintage на  Christian Dior, семпла, черна и много се чудя да я взимам ли. От към цена също е добре. От 80-те години е.
Какъв е вашият опит?

# 578
Аз харесвам дамски чанти, купувам редовно и имам доста в различни модели и цветове... Нооо никога няма да дам "луди пари" за една чанта, колкото и да ми харесва... Първо защото модата при чантите се мени всяка година и второ лично на мен ми омръзва да ходя с една чанта постоянно, пък и била тя и с диаманти... Mr. Green  Затова търся нещо елегантно, интересно, нещо което ще ми свърши работа за сезона... Не робувам на марки и мода, не ме интересува кой какво има и харесва, важно е на мен да ми е удобно... Не мога да купя скъпа чанта и да "треперя" над нея като над бебе (както съм забелязала някои жени го правят)... За мен чантата е временен аксесоар и когато се надраска или скъса - се заменя с друга... Да не говорим, че тук където живея, жените си оставят или хвърлят чантите по земята и не им пука какви са... Joy
Същото важи и за обувките между другото... Shocked
Купувам каквото ми хареса, без оглед на цена;-). Има чанти които са класика и могат да се носят много години. Такива чанти са като бижу, което носиш с удоволствие и никога не ти омръзва. Също така чантите( също и обувките) са много важен елемент от облеклото на една жена и могат да направят един тоалет много изискан, както и тотално да развалят пейзажа.

# 579
  • Варна
Здравейте.В крайна сметка си взех тази чанта

http://4antite.com/pr_images/products/CHanti_Damcki_chanti_ectec … veno-0-951534.jpg

Доволна съм.Имам я от две седмици,събира доста има три прегради,джоб отпред и отзад,дълга и къса дръжка и е здрава  Peace

# 580
Хайде честито тогава Wink.

# 581
  • гр.Пловдив

Ето я моята любимка,уникално удобна и симпатична,бленувах я дълго време ,лошото е,че се оръсих не малко ,но вече пети месец не я свалям  Mr. Green

# 582
  • Бургас
Честити Ви чанти,със здраве. bouquet

# 583
Привет и аз съм от тези дето обичат израза на мечо Пух "Колкото повече, толкова повече" особено за чанти, портмонета, чантички за плаж, за грим, за каквото се сещате.  bouquet

# 584
  • Варна
Здравейте, момичета!

Търсих с търсачката дали сте обсъждали гръцките чанти Verde,
но явно не сте.

Някой да има впечатления за тях?

Общи условия

Активация на акаунт