Финландия -Аромат на гльоги и коледно настроение

• 34 067
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
Пчели, благодаря ти, слънце  Hug  Сега ще прегледам песничките  Peace

Не знам дали сте гледали тия записи, обаче ние тук легнахме да се смеем с това още преди няколко дни
http://www.dnes.bg/video/2010/01/29/nie-problem-s-letiashtite-ch … nii-niamame.85112

А тук следва продължението, което днес засякох в нета http://www.dnes.bg/video/2010/02/09/ne-bilo-letiashta-chiniia-bi … lamarinen.85788,6

Joy  Joy  Joy

# 466
Не знам...Аз съм бясна - с какви очи крадат музика,пускат я да се състезава,че и дори конкурс печели(?!?)... ShockedЕ тва акъла не ми го побира.. #Crazy #Crazy #Crazy
То бива наглост ,бива,ама това е прекалено вече.
Доколкото знам за плагиатство(не си спомням колко на брой точно обаче дублирани акорда..мисля 4....5),е възможно много хубаво да те осъдят и да плащаш като поп докато си жив. Naughty
Аз не знам правата на песните в момента кой ги държи,но със сигурност ще има някаква реакция. Crossing ArmsОсвен,както казах и преди не са си платили...

# 467
Не знам, пчеличке, но не се ядосвай, то ще се чуе. Много хора покрай мен изобщо не харесаха песента, а искаха метълистите да спечелят, че са по-ефектни, но ...  Rolling Eyes

# 468
Добре,Щaстливче  Laughing,няма да се ядосвам толкоз,че не дай си боже ми излезе още някоя и друга варицелна пъпка от стрес..
И Bittersweet ме успокои с Raise me up....
 Whistling

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 02:14 от Bee.

# 469
Добро утро снежинчета  Hug

Хайде по кафе  Hug

# 470
Привет мили снежинки Hug
Да ви почерпя, че днес имам имен ден Wink

Дънди, мерси за ранното кафенце..от кога не съм пила турско кафе Laughing.
Сетих се за едно малко кафене в старата част на Търново, дето го правят на пясък и се носи един аромат ммм.

Пчели Hug.. и да изчезва болестта скоро Hug и не се ядосвай. За съжаление такива неща винаги е имало и ще има..

Успешен ден на всички Hug

# 471
Мерси Вале за почерпката и за съвета.Права си.
Аз съм малко по..добре днес.Даже навън излязох малко..
ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!   bouquet

# 472
Здравейте   bouquet

Браво, пчели, че се чувстваш по-добре, хайде утре още по-весело да бръмчиш  Wink

Вале, честит имен ден, но ... защо днес? Не празнуваш ли в неделя?  newsm78

Дънди, мерси за кафенцето, хайде като го изпием ще си гледаме по утайката (така съм чувала, де)  Laughing

Хубав ден на всички   bouquet

# 473
Честит имен ден Валенце

# 474
честит имен ден Вале!

# 475
Пчели, благодаря ти, слънце  Hug  Сега ще прегледам песничките  Peace

Не знам дали сте гледали тия записи, обаче ние тук легнахме да се смеем с това още преди няколко дни
http://www.dnes.bg/video/2010/01/29/nie-problem-s-letiashtite-ch … nii-niamame.85112

А тук следва продължението, което днес засякох в нета http://www.dnes.bg/video/2010/02/09/ne-bilo-letiashta-chiniia-bi … lamarinen.85788,6

Joy  Joy  Joy

Joy Joy Joy

# 476
Моля ви помагайте с превода  Praynig   Embarassed
pidämme perjantaina 12. 2 2010  ystävänpäivänjuhlat sateenkaararen   lasten kansa. Jokainen voi halutessaan pukeutua "hienosti"  ja tuoda herkkuja omiksi tarpeiksi. talo tarjoaa juomat

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 20:52 от mamasewi

# 477
Моля ви помагайте с превода  Praynig   Embarassed
pidämme perjantaina 12. 2 2010  ystävänpäivänjuhlat sateenkaararen   lasten kansa. Jokainen voi halutessaan pukeutua "hienosti"  ja tuoda herkkuja omiksi tarpeiksi. talo tarjoaa juomat

мамасеви, включвам се с непрофесионалния си превод, но предполагам, че ще е достатъчно, за да разбереш основния замисъл.... Embarassed

Ще има в петък 12.2. тържество за ystävänpäivä с децата (не знам какво трябва да е sateenkaararen, според мен е грешка при преписването Rolling Eyes и имат предвид  "дъга"). Всеки може се облече "хубаво" и да донесе вкусни неща за себе си (не знам как иначе да го преведа - в смисъл, че няма да се черпите може би, а всеки ще си яде каквото е донесъл newsm78). Напитките ще бъдат от организаторите.

Голям превод направих, няма що, но дано ти е бил полезен поне малко. Аз на твое място бих попитала лично какво все пак е добре да е облеклото и по въпроса за храната - има ли определени неща или не. Предполагам, че за фнланците е лесно да преценят в такава ситуация, но все пак си има "етикет" на такива събирания и за да не се чувствате неловко... Peace

Валенце, честит имен ден, миличко! Да си жива и здрава и много щастлива!

Пчели, права си - като ще минава, по-добре поне заедно да я изкарате, че си е още по-гадно като се заточите иначе...Леко да минава и бързо да се възстановявате! Hug

Щастливче, мимотка и Дънди, много  Hug

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 22:21 от margihr

# 478
Вале,
Честит Имен Ден!

Желая ти много здраве, щастие, късмет!

Марги, това най-вероятно е името на детската градина "дъга" или sateenkaararen . Аз знам думата sateenvarjo за дъга. Ако правилно го пиша, че ме мързи да проверя.

Лека нощ и сладки сънища   bouquet

П.П. Е, сега проверих и това sateenvarjo било чадър, а не дъга  Joy Е, поне научих думата както трябва  Peace че и още една

# 479
Добро утро и хубав, слънчев и усмихнат ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт